DHMI:n "Electronic Flight Strip System" tuli palveluun

DHMI:n "Electronic Flight Strip System" tuli palveluun
DHMI:n "Electronic Flight Strip System" tuli palveluun

DHMI:n innovatiivisella lähestymistavalla tekemiin T&K-tutkimuksiin on lisätty uusi ja saanut suurta suosiota maailman lentoteollisuudessa.

Lentoasemille asennetaan edelleen Electronic Flight Strip System (EFS), joka on kehitetty maksimoimaan lentotoiminnan nopeutta ja turvallisuutta vähentämällä lennonjohtajien työmäärää ja inhimillistä virhetekijää.

Electronic Flight Strip – Electronic Flight Strip (EFS) -järjestelmä, jonka immateriaali- ja teolliset oikeudet kuuluvat yhtiöllemme, on turkkilaisten insinöörien ja kotimaisten resurssien kehittämä yhteistyössä DHMI:n ja TUBITAKin kanssa.

Aerodrome Control Tower -yksiköiden lentoliikenteen turvallista ja tehokasta hallintaa edistävä järjestelmä korvaa paperiliuskoja ja mahdollistaa lentotietojen sähköisen seurannan ja tallennuksen. Liuskojen sähköisen sektorien välisen siirron mahdollistava järjestelmä vähentää lennonjohtajien työmäärää tuomalla mukanaan monia automaatioita ja lisää toiminnan turvallisuutta minimoimalla inhimillisiä virheitä.

KAHdeksALLE LENTOASEMALLA ASENNETTU JÄRJESTELMÄ JATKAA ASENNUSTA MUILLE LENTOASEMILLE

EFS-järjestelmän asennus Ankaran Esenboğan lentokentälle, İzmir Adnan Menderesin lentokentälle, Tekirdağ Çorlu Atatürkin lentokentälle, Gaziantepin lentokentälle, Muğla Dalamanin lentokentälle, Isparta Süleyman Demirelin lentokentälle, Alanyan Gazipaşan lentokentälle ja Bursa Yenişehirin lentokentälle on saatu päätökseen.

Järjestelmä, jonka asennustyöt jatkuvat Antalyan lentokentällä; Se on tarkoitus perustaa Uşakin lentokentälle, Samsun Çarşamban lentokentälle, Trabzonin lentokentälle, Balıkesir Koca Seyitin lentokentälle, Denizli Çardakin lentokentälle, Adanan lentokentälle, Aydın Çıldırin lentokentälle, Kappadokian lentokentälle, Şanlıurfa GAP -lentokentälle ja Selçuk Efesin lentokentälle.

JÄRJESTELMÄ ON MYÖS LISÄÄMÄLLÄ DCL EFS-JÄRJESTELMÄÄN

Organisaatiomme, joka hallinnoi menestyksekkäästi Turkin miljoonan km1:n ilmatilaa, jatkaa uusien sovellusten nopeaa käyttöönottoa seuraamalla tiiviisti teknologian kehitystä.

Toinen tärkeä askel otettiin tukemaan EFS-järjestelmää, joka tuotiin ilmailuun tällä innovatiivisella visiolla, digitaalisilla mahdollisuuksilla. DCL (Digital Clearance – Digital ATC Permission) -järjestelmällä, joka on kehitetty maamme tieteellisellä tiedolla ja kokemuksella (knowhow) tällä alalla ja joka on integroitu EFS-järjestelmään, varmistetaan, että lentoonlähtöselvitys Vastaanotettu puheviestinnällä ennen liikenteen lähtöä välitetään ohjaajille digitaalisesti ja automaattisesti.

Näin ilmaliikenteen hallinnassa käytettävän puheviestinnän intensiteetti ja ATC-Pilot-työkuorma vähenevät ja palvelun suorituskyky paranee merkittävästi. Izmir Adnan Menderesin ja Ankara Esenboğan lentoasemilla EFS-järjestelmään integroitu DCL-järjestelmä on tarkoitus ottaa käyttöön Muğla Dalamanin ja Antalyan lentoasemilla lyhyessä ajassa ja asennettavaksi muille lentoasemille tietyn ohjelman puitteissa.

MAAILMANMERKKI DHMİ ARGESSA

Organisaatiomme, joka harjoittaa toimintaansa Turkin vision mukaisesti teknologiantuottajamaana, kehittää aiemmin ulkomailta ulkomailta valuuttaa vastaan ​​toimitettuja projekteja ja järjestelmiä T&K-projektien puitteissa kokonaan kotimaisilla ja kansallisilla resursseilla.

Näiden yhteistyössä asianomaisten instituutioiden kanssa innovatiivisesti kehitettyjen hankkeiden ja järjestelmien ansiosta ulkomailta riippuvuus minimoidaan ja saavutetuilla säästöillä panostetaan merkittävästi kansantalouteen.

Günceleme: 13/05/2023 13:50

Samanlaisia ​​mainoksia