Videotallenteet nyt pilvessä seuraavan sukupolven ratkaisuilla

Videotallenteet nyt pilvessä seuraavan sukupolven ratkaisuilla
Videotallenteet nyt pilvessä seuraavan sukupolven ratkaisuilla

Uuden sukupolven pilvivideovalvontaratkaisulla hallinta siirtyy käyttäjälle. Tallennusjärjestelmän kustannukset pienenevät, mutta kameroiden mukana tulevat videoanalyysiominaisuudet mahdollistavat laitosten välittömän puuttumisen.

Tietoturva- ja liiketoimintatiedon johtaja Securitas Technologyn pilvipohjainen seuraavan sukupolven videovalvontaratkaisu tarjoaa enemmän ominaisuuksia pienemmillä käyttökustannuksilla. Ratkaisun ansiosta paikallinen kamerakuva siirretään turvallisesti Internetin yli ja tallennetaan. Vaikka arkistoituihin kuviin on mahdollista päästä käsiksi milloin tahansa ja mistä tahansa, vaikka yrityksen sisällä olevat tietueet vaurioituisivat tai katoaisivat, tietueisiin on mahdollista päästä käsiksi ilman ongelmia pilviarkkitehtuurin tarjoaman täysin suojatun rakenteen ansiosta. Uuden sukupolven ratkaisulla Securitas Technologyn Turkin markkinoille tarjoamien Avigilon Alta (AVA) -merkkikameroiden lisäksi pilvirakenteeseen voidaan sisällyttää myös ympäristössä olemassa olevia, mutta eri merkkisiä kameroita.

Muutamissa minuuteissa koottavat kamerat sisällytetään pilvirakenteeseen ilmaisen mobiilisovelluksen kautta. Loppukäyttäjä pääsee laitteisiin mobiili- tai verkkosovelluksen kautta valitsemalla minkä tahansa 36 kuukauden tai 60 kuukauden kuukausipalveluvaihtoehdoista. Ratkaisussa, joka sisältää normaalin 30 päivän rekisteröintipalvelun kuukausipalveluvaihtoehdoissa, rekisteröintiaikaa voidaan haluttaessa pidentää jopa 4 kuukauteen.

Tallenteet tallennetaan sekä kameran muistikortille että pilvijärjestelmään. Siten, jos Internet-yhteydessä ilmenee ongelmia, se jatkaa tallennusta järjestelmän muistikortille ja tarjoaa keskeytyksetöntä palvelua.

Välitön hälytysvalvonta mobiilisovelluksella videoanalyysitoiminnolla

Yksi uuden sukupolven ratkaisun tärkeimmistä eduista on mukana tuleva videoanalytiikka. Videoanalyysiskenaariot, joissa käyttäjä haluaa hälytyksen, voidaan määrittää ja älykäs hälytysilmoitus voidaan vastaanottaa mobiilisovelluksen kautta. Tapahtuman aikaisemmat tai elävät kuvat ovat katsottavissa. Esimerkiksi; Rajarikkomusanalyysin ja ympäristöturvallisuuden vaeltamisen analyysien avulla se mahdollistaa tilojen turvallisuuden varmistamisen ennen kuin ei-toivottu tapahtuma tapahtuu. Ongelma voidaan ratkaista ilman, että käyttäjän tarvitsee mennä paikalle.

Lisäksi se antaa työntekijöille ja vierailijoille mahdollisuuden saada parkkipaikoista lisää tehokkuutta tekemällä analyysin parkkipaikan tyhjistä parkkipaikoista. Valitun kameramallin äänentunnistusanturin avulla se voi havaita äkillisen melun tilassa ja estää ei-toivotun tapahtuman. Toinen esimerkki on ulkokameran käyttäminen tiloihin saapuvan ajoneuvon rekisterikilven havaitsemiseen ja ajoneuvon saapumisen valvontaan integroiduilla pilvipohjaisilla kulunvalvontajärjestelmillä. Lisäksi kaikki nämä varoitukset ja hälytykset mahdollistavat hetken katsomisen ja tiedottamisen tapahtumasta matkapuhelimeen asennettavan ohjelman ansiosta.

Se lisää toiminnan tehokkuutta myymälöissä vähittäismyyntianalyysin avulla. Ratkaisu on lämpökartan, ihmisten laskemisen, demografisen analyysin tekeminen kameralla. Esimerkiksi; Se voi analysoida asiakastiheyttä vähittäiskaupassa ja raportoida lämpötila-analyysin avulla, mitkä myymälän hyllyt ovat asiakkaiden suosituimpia. Järjestelmän yksityiskohtaisen hakuominaisuuden ansiosta voidaan retrospektiivisistä tietueista saada yksityiskohtaiset analyysiraportit (kuten sukupuoli, vaatteiden väri) myymälässä päivän aikana liikkuvista ihmisistä.

Pilvivideovalvonta tarjoaa ihanteellisen ratkaisun hajallaan oleville rakenteille, jotka tarvitsevat videoanalyysiä. Ratkaisua käytetään monissa projekteissa, kuten vähittäiskaupassa, luksusasunnoissa ja tuotantolaitoksissa.

Günceleme: 25/05/2023 14:00

Samanlaisia ​​mainoksia