Työskentely Üçyol Buca -metrolinjalla jatkuu täydellä nopeudella

Työskentely Üçyol Buca -metrolinjalla jatkuu täydellä nopeudella
Työskentely Üçyol Buca -metrolinjalla jatkuu täydellä nopeudella

Ensimmäinen tunneliporauskoneesta (TBM), joka kaivaa tunnelit Üçyol - Buca -metrolinjan rakentamiseen, joka on kaupungin historian suurin rautatiejärjestelmäinvestointi, jonka Izmirin metropolikunta rakentaa omalla resurssit saapuivat Buca Koop -asemalle. Izmirin pääkaupunkikunnan pormestari, joka tutki alueen Tunç Soyer”Olemme erittäin ylpeitä ja iloisia. Jatkamme kovasti työtä Turkin synkässä kaoottisessa ympäristössä. Izmirin historian suurin projekti jatkuu täydessä aikataulussaan, kuten on suunniteltu."

Työt Üçyol - Buca -metrolinjalla, josta tulee Izmirin historian suurin rautatiejärjestelmäinvestointi, jatkuvat täydellä nopeudella. Ensimmäinen tunnelikoneisto (TBM), joka kaivaa tunneleita Üçyol - Buca -metrossa, jonka Izmirin metropolikunta rakentaa omin resurssein ja joka palvelee 13,5 asemaa 11 kilometriä välillä Üçyol - Dokuz Eylül University Tınaztepe Campus - Çamlıkule , on saapunut. Izmirin pääkaupunkikunnan pormestari Tunç Soyer, Izmirin pääkaupunkikunnan apulaispääsihteeri Özgür Ozan Yılmaz ja Izmirin pääkaupunkiseudun rautatiejärjestelmien osaston johtaja Mehmet Ergenekon tekivät tutkimuksia Buca Koopissa.

Soyer: "3 myyrä toimii"

İzmirin pääkaupunkiseudun pormestari, joka totesi, että hänen julkaisunsa sosiaalisessa mediassa "Myyrä nähtiin Bucassa" herätti paljon uteliaisuutta. Tunç Soyer"Jättiläinen myyrä. Tämä on jättiläinen kone, jota käytämme metrolinjojen tunneloimiseen. Buca Metron rakentamisessa käytetään 3 TBM:ää. Yksi heistä on täällä juuri nyt. Toisaalta paalutustöitä tehdään TBM:n laskemiseksi. Ajetaan 325 paalua. Nyt on ajettu 110 paalua. Samaan aikaan työt ovat alkaneet muilla asemilla. Buca Metro on Izmirin historian suurin mitoitettu ja kallis hanke. Tunnelin kaivaminen ja rakentaminen maksavat vain 450 miljoonaa euroa. Junien hankintakustannukset ovat noin 305 miljoonaa euroa. Sillä on valtava budjetti. Hyvä uutinen on, että rahat ovat taskussamme juuri nyt. Meillä ei ole epäröintiä rakentamisen valmistumisesta ja oikea-aikaisesta valmistumisesta. Maksu suoritetaan kokonaisuudessaan", hän sanoi.

"Se maksaa itsensä takaisin"

Presidentti Soyer selitti linjan avaamisen tavoitepäivämäärää: "Haluamme saada tämän linjan valmiiksi vuoden 2026 ensimmäisten kuukausien aikana. Tämä 13,5 kilometriä pitkä linja koostuu 11 asemasta. Tavoitteenamme on kuljettaa 400 tuhatta matkustajaa päivässä. Siitä tulee yksi maailman tuottavimmista projekteista. Tämä 400 tuhatta matkustajaa tarkoittaa noin 45 miljoonan euron liiketuloa vuodessa. Kun saamme sen valmiiksi ja otamme käyttöön vuonna 2026, alkaa liiketuloa tuottavan rahoituksen takaisinmaksu. Se tulee olemaan hanke, joka palaa itsestään ilman, että rahaa tulee kenenkään taskusta, ilman, että rahaa tulee kenenkään kansalaistemme taskuista, ilman, että se vaikuta pääkaupunkiseudulle millään tavalla ja maksaa sen kustannuksia", hän sanoi. .

“Bucan liikenne helpottuu”

Pormestari Soyer sanoi, että metro helpottaa Bucan liikennettä suuressa määrin: "Buca on yksi İzmirin ruuhkaisimmista ja ruuhkaisimmista alueista. Täällä kumirenkaiden joukkoliikenneajoneuvojen poistaminen reiteiltä ja matkustajien siirtäminen metroon sekä helpottaa maaliikennettä että tarjoaa kansalaisillemme paljon halvempaa ja mukavampaa matkustamista. Olemme erittäin ylpeitä ja iloisia. Jatkamme kovasti työtä Turkin synkässä kaoottisessa ympäristössä. Izmirin historian suurin projekti jatkuu suunnitellussa aikataulussaan. Ennakoimme TBM:n tunneloivan noin 20 metriä päivässä, ja kiihdymme edelleen, kun 3 TBM:ää aktivoituu. Olemme vakavampia, olemme innoissamme, olemme ylpeitä. Olemme erittäin iloisia ja toiveikkaita Izmirin suhteen. Jatkamme İzmirin kudontaa rautaverkoilla."

Yılmaz: "Vakava investointi kuljetusten kannalta"

Izmirin pääkaupunkikunnan apulaispääsihteeri Özgür Ozan Yılmaz sanoi: "Se on vakava investointi vaikeina aikoina. Tulevina vuosina toteutamme vakavat panostuksemme kuljetusten suhteen Bucassa. Buca-tunnelin jälkeen vuonna 2025 Buca Metro sanoi.
Mehmet Ergenekon, Izmirin pääkaupunkiseudun rautatiejärjestelmäosaston johtaja, sanoi: "Tavoitteemme on suorittaa työt aiheuttamatta liikaa vaivaa Bucan asukkaillemme. Tulemme rakennustyömaille hienoseulomalla ja kutomalla. Metrolinjatyömme etenevät erittäin nopeasti. Uskomme saavamme tämän investoinnin päätökseen ajallaan, jopa ennen työn valmistumispäivää."

Työt jatkuvat Buca Metrolla

Linjalla toimii 3 TBM:ää. Buca-metroasema, jonne Üçyol, Zafertepe, Bozyaka, General Asım Gündüz, Şirinyer, Bucan kunta, Kasaplar-aukio, Hasanağa Garden, Dozuk Eylül University, Buca Koop ja Çamlıkule sijaitsevat, on Üçyolin asemalla, ja olemassa oleva metrolinja kulkee välillä F. .Altay-Bornova, Se integroidaan İZBAN-linjaan Şirinyerissa. Tämän linjan junat palvelevat ilman kuljettajia. Ajoneuvoja hankitaan noin 305 miljoonan euron arvosta. Dokuz Eylül Universityn asemalle tulee parkkipaikka 240 ajoneuvolle. Kun linja otetaan käyttöön, päivittäisen matkustajamäärän odotetaan nousevan 400 tuhanteen. General Asım Gündüzin asemalla, jonne TBM tulee, louhintatukityöt ovat päättyneet ja aseman louhintatyöt ovat alkaneet. Louhintatukityöt ovat valmistumassa Buca Koopin asemalla, jonne toinen TBM tulee. Tunnelin louhinta on tarkoitus aloittaa tältä asemalta lokakuussa. Rakennustyömaan sulkemis- ja mobilisointityöt ovat alkaneet myös Dokuz Eylül -yliopistoasemalla.

Günceleme: 25/05/2023 10:44

Samanlaisia ​​mainoksia