Türkiye saavutti 2 mestaruutta ja 2 kakkosta Balkanin vuoristojuoksun mestaruuskilpailuissa

Türkiye voitti toisen sijan Balkanin vuoristojuoksun mestaruuskilpailuissa

Balkanin vuoristojuoksun mestaruuskilpailuissa Montenegrossa/Niksicissä Turkki voitti 2 mestaruutta ja 2 kakkossijaa ja suoritti kilpailun yhteensä kuudella palkintokorokkeella.

Balkanin vuoristojuoksun mestaruudesta Turkki poistui kilpailuista kahdella kulta-, kahdella hopea- ja kahdella pronssilla. Miesten U20-kilpailussa Abdulmeçit Açan suoritti 6 30.02.3 metrin radan ajalla 30.20.09 ja tuli Balkanin mestariksi. Samassa kilpailussa Ümran Bulut sijoittui neljänneksi ajalla 3.02.0, toiseksi Mervan No XNUMX:lla ja Turkki voitti Balkanin mestaruuden pisteillä joukkueena.

Zeynep Kaya oli toinen (20) alle 35.51.1-vuotiaiden naisten sarjassa, Gamze Altuntaş oli kolmas (35.56.3), Ceyda Pinar Melek oli viides (39.13.2).

Tuğba Çelik sijoittui yhdestoista pistein 42.43.1 ja Turkki voitti Balkanin mestaruuden 10 pisteellä joukkueena.

Kun Nursena Çeto voitti Balkanin mestaruuden 57.44.9 pisteellä Senior Women -sarjassa, Berfin Barışer voitti neljännen sijan 1.01.49.1, Aslı Kızılkayasta tuli yhdeksäs maajoukkue 1 pisteellä pisteellä 07.48.6:14.

Big Men -sarjassa Yunus Emre Akkuş sijoittui kolmanneksi ajalla 1, Mustafa Bakır seitsemäs ajalla 03.46.9 ja Azaat Demirtaş yhdestoista ajalla 1, Turkki sijoittui Balkanilla toiseksi 05.4.3:llä. pisteitä.