Turkin puolustusteollisuus osallistuu "LIMA 2023" -tapahtumaan 18 yrityksen kanssa

Turkin puolustusteollisuus osallistuu "LIMAan" yhtiön kanssa
Turkin puolustusteollisuus osallistuu "LIMA 2023" -tapahtumaan 18 yrityksen kanssa

Turkki osallistuu "LIMA Langkawi International Maritime and Aerospace Fair" -messuille, jotka järjestetään joka toinen vuosi, 18 turkkilaisen puolustusteollisuuden yrityksen kanssa.

LIMA (Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition) järjestetään Langkawin saarella Malesiassa 23.-27.

LIMA (Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition), joka järjestetään tänä vuonna kuudennentoista kerran Malesian puolustusministeriön ja Malesian liikenneministeriön tukemana, on yksi Aasian ja Tyynenmeren alueen suurimmista puolustusalan messuista.

Turkki osallistuu toista kertaa kahden vuoden välein järjestettäviin LIMA Langkawi International Maritime and Aerospace Fair -messuihin, joista ensimmäinen pidettiin vuonna 1991.

Turkki osallistuu LİMA 2023 -tapahtumaan XNUMX turkkilaisen puolustusteollisuusyrityksen kanssa sekä Turkin puolustusteollisuuden puheenjohtajavaltion (SSB) ja Turkin puolustus- ja ilmailuteollisuuden viejien yhdistyksen (SSI) kanssa.

 1. ASELSAN
 2. asfalteenihiilivetyrikas
 3. DEARSAN
 4. DESAN
 5. HAVELSAN
 6. LINNAN MUOTO
 7. KOÇ DEFENSE
 8. METEKSAN
 9. MILSOFT
 10. MKE
 11. ROKETSAN
 12. TASAKAA
 13. STM
 14. TAIS
 15. TEU
 16. TAI
 17. TIMSAN
 18. TITRA

Messujen aikana markkinoidaan ja esitellään panssaroituja ajoneuvoalustoja, erilaisia ​​miehittämättömiä maa- ja ilma-ajoneuvoja, laivastojärjestelmiä, asejärjestelmiä, elektronisia järjestelmiä, ammuksia, simulaattoreita, logistiikan tukituotteita ja turkkilaisten puolustusteollisuuden yritysten tuottamia puolustuspalveluita.

LIMA Langkawi International Maritime and Aerospace Fair -messujen puitteissa tavoitteena on kehittää ja syventää yhteistyöpotentiaalia uusien projektien kautta messuille osallistuvien maiden ja turkkilaisten puolustusteollisuuden yritysten välillä.

Günceleme: 25/05/2023 14:46

Samanlaisia ​​mainoksia