Turkin kansalliset lentokoneet Aasian ja Tyynenmeren suurimmalla ilmailumessuilla

Turkin kansalliset lentokoneet Aasian ja Tyynenmeren suurimmalla ilmailumessuilla
Turkin kansalliset lentokoneet Aasian ja Tyynenmeren suurimmalla ilmailumessuilla

Turkin johtava lentomoottoreiden valmistaja TEI seuraa uusia yhteistyömahdollisuuksia esittelemällä kansallisia moottoreitaan 23. Langkawin kansainvälisillä merenkulku- ja ilmailumessuilla, jotka järjestetään 27.-16.

TEI esittelee messuilla Turkin ensimmäistä kansallista helikopterimoottoria TEI-TS1400 ja Turkin tehokkainta lentoturbodieselmoottoria TEI-PD222. Alkuperäisten moottoreidensa lisäksi TEI esittelee messuilla vierailijoille oman suunnittelunsa ja valmistuksensa sähkö-, elektroniikka- ja sulautettuihin järjestelmiin liittyvien tuotteiden kanssa huippuluokan tuotantokyvyllä.

TEI, joka on alueen tärkeä huolto-, kokoonpano- ja testauskeskus moottoreille, kuten T700, F110 ja LM2500 kokoonpano- ja testaustiloineen, osallistui tapahtumaan yli 30 eri yrityksen kanssa 600 maasta arvioimaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia Aasian ja Tyynenmeren markkinoilla.

Günceleme: 24/05/2023 14:49

Samanlaisia ​​mainoksia