Turkin ensimmäisen sähköveturin Eskişehir-5000 nimi on rekisteröity

Turkin ensimmäisen sähköisen Eskişehir-veturin nimen rekisteröintitilaisuus pidettiin
Turkin ensimmäisen sähköveturin Eskişehir-5000 nimen rekisteröintiseremonia pidettiin

Ufuk Yalçın, TCDD Taşımacılık A.Ş:n pääjohtaja, Turkey Rail System Vehicles Industry Inc. (TÜRASAŞ) osallistui Turkin ensimmäisen Eskişehir-5000-sähköveturin, joka valmistettiin Eskişehirin tiloissa, nimen rekisteröintitilaisuuteen.

TÜRASAŞn pääjohtaja Mustafa Metin Yazarin jälkeen energia- ja luonnonvaraministeri Fatih Dönmez sanoi tilaisuudessa: ”Tätä hanketta päätettiin tukea vuonna 2017. Tehokkain koskaan Turkissa suunniteltu ajoneuvo. E5000 tarkoittaa 5 tuhatta kilowattia. Projektin alusta lähtien 157 insinööriämme on ajatellut täällä. Veturin eri osia hankittiin noin 115 kotimaiselta tavarantoimittajalta, mikä auttoi jälleen suuresti vaihtotaseen alijäämää pienentämään. Veturissa käytetty paikkakuntaaste on 65 prosenttia, mutta toivon, että meillä on tavoite nostaa tämä luku yli 80 prosenttia", hän sanoi.

Saimme neuvottelutarjouksia veturista

Ministeri Dönmez selitti, että vaikka veturin testejä ei ole vielä saatu päätökseen, he ovat saaneet haastattelutarjouksia joistakin maista ja että Eskişehir-5000-sähköjohtoveturilla on tässä mielessä erittäin selkeä polku, ja sanoi: "Junien ohjaus ja valvonta System (Train Control and Monitoring System, joka on yksi eniten lisäarvoa tuottavista komponenteista kiskokulkuneuvoalalla, jota on vain harvoilla kehittyneillä mailla maailmassa). Pääradan veturi, jonka tuotanto valmistui 100-prosenttisesti kotimaisella ja TCMS:n) ja ohjausjärjestelmien kansallinen suunnittelu, on rakennettu ja käytetty kotimaisissa ohjelmistoissa ensimmäistä kertaa tässä tuotteessa. Sitä käytetään sekä henkilö- että tavaraliikenteessä. Samalla tämä veturi on sertifioitu Euroopan unionin rautateiden yhteentoimivuussopimuksen ja eritelmän mukaisesti. Tämä ei ole saatavilla vain omalla linjallamme Turkissa, vaan myös eri puolilla Eurooppaa ja maailmaa. Itse asiassa jo ennen testien valmistumista tuli haastattelutarjouksia Euroopasta ja eri puolilta maailmaa. Toisin sanoen Eskişehir 5000:n etuosa on auki. Tuotetaan se ajoissa. Täällä valmistettavien veturien määräksi on suunniteltu ensisijaisesti 20. Sen on tarkoitus nostaa 95:een seuraavalla kaudella. Myös talon sisäiset hidaskävelytestit ovat alkaneet. Nämä testit ovat edelleen kesken. Massatuotannon puitteissa tilattiin myös kriittisiä laitteita. Tuotantotyöt jatkuvat tuotantoaikataulun mukaisesti", hän sanoi.

URAYSİM-testikeskus valmistui pääosin

Ministeri Dönmez totesi, että Kansallisen rautatiejärjestelmien testaus- ja tutkimuskeskuksen (URAYSİM), jossa veturien testaus- ja sertifiointiprosessit suoritetaan, rakentaminen jatkuu Eskişehirissä ja testilaitteet asennetaan lähiaikoina, ministeri Dönmez sanoi. ehdotti aiemmin nimellä E5000 lanseeratun veturin nimeksi "Eskişehir 5000". He hyväksyivät, sanomme, että se sopii Eskişehirillemme. Näemme nyt Eskişehirin nimen kaikkialla maassamme tämän veturin kanssa. Mutta tämä ei katkaise meitä, haluamme nähdä Eskişehir 5000 myös Euroopassa. Lähetimme näitä ajoneuvoja ulkomaille testattavaksi ja sertifioitavaksi. Jono odotti kuukausia, jouduimme maksamaan miljoonia valuuttamme ulkomaille. Hallituksemme päätöksellä Eskişehiriin perustettiin testaus- ja sertifiointikeskus nimellä URAYSİM. Rakenteemme ovat pääosin valmiita. Sisällä käytettävät testi- ja laitteistot ovat tulossa. Tietenkin linjat, joilla näitä ajoneuvoja testataan, luodaan samalla tavalla. Koska meidän täytyy tehdä joitain testejä linjalla. Tämä on erittäin tärkeä laitos Eskişehirille. Tulemalla ulkomailta ja käyttämällä tätä keskustaa, ei vain Turkissa valmistettujen kiskojärjestelmän ajoneuvojen osalta, vaan myös siihen, miten lähetämme ja maksamme ulkomaille lähettämiämme testejä, he suorittavat testaus- ja sertifiointimenettelyt täällä. Tarjoamme ulkomaan valuutan tulon. Tässä mielessä toivon, että URAYSİMin hallitus kokoontuu ensimmäistä kertaa ja että ensimmäinen kokous on hyödyllinen.

Günceleme: 11/05/2023 09:23

Samanlaisia ​​mainoksia