Perustuuko Netflixin valeprofiilisarja tositarinaan? Väärennetyn profiilin aihe ja näyttelijät

Perustuuko Netflixin valeprofiilisarja tositarinaan?
Perustuuko Netflixin valeprofiilisarja tositarinaan?

Netflixin "Fake Profile" tai "Perfil Falso" on espanjankielinen kolumbialainen romanttinen trillerisarja, jonka on luonut Pablo Illanes. Se pyörii Camila Románin (Carolina Miranda), eksoottisen Las Vegasin tanssijan ympärillä. Treffisovelluksessa hän tapaa viehättävän kolumbialaisen Fernando Castellin Cartagenasta, joka väittää olevansa plastiikkakirurgi. On välitöntä kemiaa ja neljässä kuukaudessa suhde alkaa kehittyä. Hetken erottuaan Camila päättää käydä Fernandon luona Kolumbiassa ja järkyttyy kuullessaan, että vaikka Cartagenassa on plastiikkakirurgi nimeltä Fernando Castell, hän ei ole hänen tuntemansa mies.

Mikä on väärennetyn profiilin sarjan aihe?

Todellisuudessa tämän miehen nimi on Miguel Estévez, insinööri vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa ja työskentelee anoppinsa yrityksessä. Aikomuksenaan olla antamatta Miguelin satuttaa enempää naisia ​​hän muuttaa aidatulla alueella Miguelin perheen kanssa. 'Fake Profile', trillerisarja, onnistuu paljastamaan uusia mysteereitä ensimmäisen kauden viimeiseen jaksoon asti. Yksikään hahmoista, ei edes Camila, ole todella hyvä. Jos mietit, perustuuko se tositarinaan, me autamme sinua.

Onko valeprofiili tositarina?

Ei, "Fake Profile" ei perustu tositarinaan. Illanes näyttää kehittäneen sarjan itse kirjoittamansa käsikirjoituksen perusteella. Klych López ja Catalina Hernández jakavat sarjan ohjauksen. "365 päivää" ja sen jatko-osia voidaan verrata selvästi seksuaalisen sisällön vuoksi, mutta "Fake Profile" on objektiivisesti parempi. Siellä on muutama hetki todellista mysteeriä ja järkytystä, jotka yllättävät yleisön. Näyttelijä Manuela González, joka näyttelee sarjassa Miguelin vaimoa Ángela Ferreria, sanoi haastattelussa, että yleisön ei pitäisi odottaa mitään ja katsoa esitystä askel askeleelta.

Sarjan jokainen jakso päättyy kallioon, mikä rohkaisee katsojaa katsomaan seuraavan jakson. Teknologian hallitsemassa maailmassa tietyt "Fake Profile" -profiilin osat perustuvat todellisuuteen. Nimettömät ongelmat ja kalastaminen ovat melko yleisiä treffisovelluksissa. Huomattavalla osalla ihmisistä, jotka etsivät rakkautta ja nautintoa verkosta, on osansa kauhutarinoista aiheesta. Gonzálezin mukaan on yhä vaikeampaa tietää, kuka ihminen todella on, koska verkossa on työkaluja muuttaa hänen fyysisen ulkonäkönsä kaikkia näkökohtia.

Esityksenä "Fake Profile" ottaa nämä elementit tosielämästä ja käyttää sitä teemana. Näemme tekniikan kielteisen vaikutuksen Miguelin ja Ángelan pojassa Lucasissa, joka asensi valvontalaitteita Camilen kotiin ja piti häntä silmällä. Samalla hän näkee isänsä uskottomuuden. Vaikka näytteleminen, käsikirjoitus ja ohjaus ovat varsin realistisia "Fake Profile" -elokuvassa, se muistuttaa jonkin verran kyseisen alueen telenoveloita. Seksi, draama ja mysteeri vain lisäävät sarjan kerrontaa ja tekevät siitä terveellistä ajanvietettä.

González on äiti tosielämässä, kuten myös hänen hahmonsa. Hän ja hänen miehensä ovat päättäneet kertoa elämästään hieman avoimesti sosiaalisessa mediassa ja laittaa tileilleen kuvia lapsistaan. Lapset ovat kuitenkin vielä hyvin pieniä, ja heidät pidetään loitolla kaikista elektronisista laitteista. "Fake Profile" on monella tapaa perinteinen mysteerisarja, joka on tehty nykyaikaiselle yleisölle. Melkein kaikki siinä elävät hahmot ovat uskomattoman monimutkaisia. Heidän toimintaansa ohjaa usein se, mitä he pitävät suurempana hyvänä, mikä tuo heidän elämäänsä lähes väistämättä kaaosta. Yhteenvetona voidaan todeta, että jotkin 'Fake Profilen' kohdat ovat saaneet inspiraationsa nykymaailman todellisuuksista, mutta Netflix-sarja ei perustu tositarinaan.

Väärennetyn profiilin näyttelijät ja hahmot

Tässä näyttelijälista:

Carolina Miranda Camila Romanina
Rodolfo Salas hahmona Fernando/Miguel Esteves
Lincoln Palomeque hahmona Juan David
Manuela González hahmona Angela
Victor Mallarino hahmona Pedro Ferrer
Mauricio Henao Adrianina
Julian Cerati hahmona Inti
Juliana Galvis hahmona Tina
Jacques Toukhmanian hahmona Luigi Toledo
Felipe Londono Cristobalina
Iván Amozurrutia Vicentenä

Katso Fake Profile -traileri

https://youtu.be/MGfxYwQBWMg

📩 31/05/2023 23:34