Kuka putosi Survivorissa 25. toukokuuta? Survivor 2023 Cansu, Nefise tai Aziz putosi, hyvästelivät saaren??

Kuka putosi Survivorissa toukokuussa
Kuka putosi Survivorissa toukokuussa

Kuka eliminoitiin 25. toukokuuta Survivorissa? Kuka eliminoitiin Survivor, kuka meni 2023? Kuka oli nimi, joka jätti hyvästit Survivor-saarelle 25.-26. toukokuuta? Aziz, Cansu vai Nefise putosivat? Vastaus kysymykseen tuli selväksi. Kilpailija, joka sai tänään vähiten ääniä Survivorissa tekstiviestien rankingin mukaan, jätti hyvästit Dominican saarelle.
Viime päivinä pelattujen immuniteettipelien seurauksena julkistettiin myös 3 pudotusehdokasta. Joten, kuka voitti 25. toukokuuta Survivor-viestintäpelin? Oliko Survivor-pelissä eliminaatio, kuka putosi?

Survivor 2023 jatkaa siitä mihin se jäi. Tämän päivän viestintäpelin jälkeen on pudotuslauta. Cansu, Aziz ja Nefise, jotka ovat karsinnassa tällä viikolla Survivorissa, jättävät jäähyväiset saarelle. Kuka siis putosi Survivorista, kuka lähti vuonna 2023? Kuka oli nimi, joka jätti hyvästit Survivor Dominikille 18. toukokuuta? Kuka on Survivor, joka putosi tällä viikolla, mistä joukkueesta? Kuka eliminoitiin Survivorissa? Yksityiskohdat ovat täällä…

Jännitys jatkuu Survivorissa, joka on yksi suosituimmista kilpailuista. Yksi TV8:n katsotuimmista tv-sarjoista Survivor ihmettelee tänä iltana poistunutta nimeä. Kuka poistettiin hakukoneista? Kuka on nimi, joka poistettiin Survivorista 25. toukokuuta? Kuka sanoi hyvästit Survivorille? etsiä vastauksia kysymyksiin. Kuka siis putosi Survivorista, kuka lähti vuonna 2023? Kuka oli nimi, joka jätti hyvästit Survivor Islandille 25. toukokuuta? Pudotettiinko Aziz, Cansu vai Nefise, kumpi putosi? Tässä kaikki mielenkiintoiset…

KUKA ELIMINOI SURVIVORISTA?

Koskemattomuuspelien seurauksena se pelattiin yksilöllisesti ja kolmen immuniteettipelin seurauksena oli jännitystä pudotuspeleistä Survivor-kilpailijoiden Cansun, Nefisen ja Azizin välillä. SMS-äänestyksessä kilpailijoista vähiten ääniä saanut Aziz Survivor jätti hyvästit unelmilleen.

Kilpailussa hauskalla ja menestyksekkäällä esiintymisellään tunnetun Azizin jäähyväiset järkyttivät myös kilpailijoita.

Punainen joukkue

  • Ertug Onur Eskioglu
  • Yusuf Yildiz
  • Nefise karatay
  • Cansu Busra Tuman

Sininen joukkue

  • Ilmainen laukaisu
  • Aziz Ozan Dilber
  • Asena Demirbag
  • Osman voi Ural

Günceleme: 26/05/2023 00:19

Samanlaisia ​​mainoksia