Kuinka paljon, kuinka monta TL:ää ja milloin 2023 Eid-al-Adhan eläkebonus maksetaan?

Kuinka paljon Eid-al-Adhan eläkebonus on, kuinka monta TL:ää, milloin se talletetaan?
2023 Eid al-Adhan eläkebonus kuinka paljon, kuinka monta TL, milloin se maksetaan

Eid-al-Adhan eläkebonusmaksu, joka oli vähän ennen juhlaa, oli yksi asialistalle tulleista kysymyksistä. Kuten tiedetään, valtio teki viime Ramadan-juhlissa eleen antamalla eläkeläisille lomabonuksia, kuten joka vuosi. Milloin Eid-al-Adha-bonukset maksetaan? Siksi kysymystä alettiin tutkia. Joten, kuinka paljon Eid-al-Adha-bonus on, kuinka monta TL:ää maksetaan?

2023 Eid al-Adhan eläkebonus Kuinka paljon, kuinka paljon TL?

Kuten joka vuosi, tänäkin vuonna eläkeläisille jaetaan bonuksia lomalla. Ramadan Feast -bonus on nostettu 2 tuhanteen liiraan eläkeläisille. Eläkeläisille sijoitetaan 2 tuhatta liiraa Eid-al-Adha-bonuksena.

 Milloin Eid-al-Adhan eläkebonus maksetaan?

Työ- ja sosiaaliministeriö ilmoitti, että Ramadan Feastin eläkebonukset maksetaan 17.-19. huhtikuuta ja talletti ne. On suunniteltu, että kaksi päivää ennen juhlaa talletetut bonukset talletetaan samanlaisina päivinä Eid al-Adhaa varten. Vastaavasti on arvioitu, että Eid-al-Adha-bonukset, jotka realisoidaan keskiviikkona 28. kesäkuuta, hyvitetään tileille perjantain 23. kesäkuuta jälkeen.

Günceleme: 22/05/2023 15:46

Samanlaisia ​​mainoksia