Kiihkeä kiinnostus STM:n laivastoalustoja kohtaan Malesiassa

Kiihkeä kiinnostus STM:n laivastoalustoja kohtaan Malesiassa
Kiihkeä kiinnostus STM:n laivastoalustoja kohtaan Malesiassa

Turkin puolustusteollisuudessa innovatiivisia ja kansallisia alustoja kehittävä ja korkean jalostusarvon vientiä toteuttava STM esitteli sotilaslaivastoprojektejaan Aasian ja Tyynenmeren alueen suurimmilla puolustusmessuilla.

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş., yksi Turkin puolustuksen globaaleista voimista. toi huippuluokan projektinsa ja ratkaisunsa Kaakkois-Aasiaan Langkawin kansainvälisessä meri- ja ilmailunäyttelyssä (LIMA-2023).

Monet korkean tason sotilasvaltuuskunnat eri maista osoittivat suurta kiinnostusta kansallisia sota-aluksia ja järjestelmiä kohtaan STM-osastolla Malesian Langkawin saarella 23.-27 pidetyillä messuilla.

STM, LİMA-2023-messuilla, Turkin ensimmäinen kansallinen korvettiprojekti MİLGEM Ada Class, Turkin ensimmäinen kansallinen fregattiprojekti I-Class Fregate, Marine Supply Tanker (PNFT) rakennettu Pakistanin laivastolle, Turkin ensimmäinen pienikokoinen kansallinen sukellusveneprojekti STM500 STM MPAC Tykkivene ja rannikkovartiostoalus CG-3100, jotka pystyvät hyökkäämään maasta pintaan ohjatuilla ohjuksilla, joilla on nopea ohjattavuus.

He tarkastivat Island Class Corvetten

Malesian valtuuskunnat tarkastelivat tiiviisti Island Class Corvette -projektia, joka on osoittautunut menestyksekkäästi Turkin merivoimien kansainvälisellä areenalla ja jota on tähän mennessä viety Ukrainaan ja Pakistaniin. STM-osastolla vieraili monet korkean tason sotilasvaltuuskunnat, erityisesti Malesian pääministeri, Malesian kruununprinssi, Malesian puolustusministeri, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien puolustusministeri, Pakistanin puolustustuotantoministeri, Malesian merivoimien komentaja, Malesian laivaston komentaja, Etelä-Afrikan merivoimien komentaja. , sai yksityiskohtaista tietoa projektista ja edistyneistä ratkaisuista.

📩 30/05/2023 13:35