İlhan Şeşen, turkkilaisen popmusiikin setä, antaa konsertin CKSM:ssä

İlhan Şeşen, turkkilaisen popmusiikin setä, antaa konsertin CKSM:ssä
İlhan Şeşen, turkkilaisen popmusiikin setä, antaa konsertin CKSM:ssä

Mestaritaiteilija İlhan Şeşen, lempinimeltään turkkilaisen popmusiikin setä, piti konsertin Küçükçekmecen kunnan Cennet kulttuuri- ja taidekeskuksessa. Şeşen, joka lauloi omia teoksiaan sanoin ja musiikin kera, tarjosi musiikillisen juhlan lämpimässä ilmapiirissä yleisön mukana.

Taiteilija, joka lauloi suosikkikappaleitaan "Love Should Stay in the Deserving One", "Can't Be Without You", "Mitä meille tapahtuu?", "Kun halaan sinua", "Kukkia käsissäni", jotka ovat suosittuja hänen fanien keskuudessa, antoi kuulijoilleen unohtumattoman konsertti-illan.

Ilhan Şeşen, joka korosti, että kappale "What's Happening to Us" on hänelle erittäin tärkeä, sanoi: "En olisi minä, ellei tätä laulua olisi. Tämä laulu on syy miksi olen täällä edessäsi. Itse asiassa, koska en pidä politiikasta, muutin tämän poliittisiin tarkoituksiin kirjoittamani kappaleen rakkaudeksi” ja sai yleisön hymyilemään.

Konsertin lopussa Küçükçekmecen kunnan kulttuuri- ja sosiaalijohtaja Güney Özkılınç kiitti mestaritaiteilijaa ja antoi kukkia.

Günceleme: 12/05/2023 11:47

Samanlaisia ​​mainoksia