Kiina ilmoittaa, että se lajittelee kaikki roskat maassa vuoteen 2025 mennessä

Kiina ilmoitti, että se lajittelee kaikki roskat maassa
Kiina ilmoittaa, että se lajittelee kaikki roskat maassa vuoteen 2025 mennessä

Jakaessaan kestävän kehityksen ponnistelujaan koko maassa, Kiina ilmoitti, että kaikkiin kaupunkeihin asennetaan jätteenkäsittelyjärjestelmät tämän vuoden loppuun mennessä. Maan tavoite; Jätteiden lajittelujärjestelmät saataisiin saataville yli 90 prosenttiin asuintiloista, erityisesti suurissa kaupungeissa, tämän vuoden loppuun mennessä ja nostetaan 2025 prosenttiin vuoden 100 loppuun mennessä.

Aiheesta tietoa antaessaan kehitysministeri Ni Hong sanoi, että roskien erottelu on yksi ministeriön prioriteeteista. Ni sanoi, että lakeja parannetaan, kotimaisia ​​jätehuoltoalustoja luodaan tietotekniikan avulla ja jätteenpolttokapasiteettia vahvistetaan. Tällä hetkellä jätteiden lajittelujärjestelmät ovat käytössä 297 kaupungissa maassa, ja 82,5 prosentilla näissä kaupungeissa asuvista on jätteet erotettu.

Ni kertoi, että maan päivittäinen jätehuoltokapasiteetti on saavuttanut 530 tuhatta tonnia, ja siitä 77,6 prosenttia saatiin polttamalla. Samaan aikaan Kiina järjestää tästä vuodesta alkaen joka vuosi toukokuun neljännellä viikolla roskien erotteluaiheisen promootioviikon. Tämän vuoden tapahtuma järjestetään 22.-28.

Günceleme: 25/05/2023 13:44

Samanlaisia ​​mainoksia