Ensimmäinen Kiinassa rakennettu jättiläinen transatlanttinen debyytti

Ensimmäinen Kiinassa rakennettu jättiläinen transatlanttinen debyytti
Ensimmäinen Kiinassa rakennettu jättiläinen transatlanttinen debyytti

Kiinassa, jossa kansainväliset risteilyt sallitaan jälleen kesäkuusta alkaen, 41 kuukauden tauon jälkeen ensimmäinen maassa täysin rakennettu jättiläinen transatlanttinen debytoi Shanghain Waigaoqiaon telakalla.

Jättiläislaivan, jonka pituus on 323,60 metriä ja kapasiteetti 5 tuhatta 246 matkustajaa, nimi on Adora Magic City. Tämä alus on ensimmäinen kahdesta samankaltaisesta aluksesta, jotka kiinalainen ja amerikkalainen yritys tilasi vuonna 2016. Yhteistyö koostuu kiinalaisesta julkisesta varustamoyhtiöstä CSSC, johon Shanghai Waigaoqiaon telakka kuuluu, sekä American Carnival -konsernista. Muut neljä, joilla on optiot molemmilla transatlanttisilla, siirretään uudelle yhtiölle nimeltä Adora. Nämä lisätään kahteen kumppanuuteen integroituun Costa Transatlantic -alueeseen, Costa Atlanticaan ja Costa Mediterraneaan.

Joulukuussa 2021 lanseerattu Adora Magic City toimitetaan tänä syksynä ja se lähtee neitsytmatkoille Shanghaista vuoden 2024 alussa. Sen kaksonen – vielä nimeämätön – odotetaan helmikuussa 2025. Tammikuussa 2020 Kiinassa pysähtyneet risteilyt alkavat Blue Dream Starilla, joka lähtee 16. Shanghaista Japanin suuntaan, sekä Japania kohti purjehtivilla laivoilla. Näiden jälkeen on luvassa kattava risteilyohjelma kesäkuukausina.

Toisaalta Royal Caribbean, yksi kansainvälisistä yrityksistä, suunnittelee tulevansa Kiinan markkinoille vuonna 2024 Spectrum of the Seasin avulla. Kiina, maailman toiseksi suurin risteilyasiakasmarkkina, joka ylitti 2017 miljoonan rajan vuosina 2018 ja 2,5, romahti vuonna 2020 pandemian vuoksi ja saavutti pohjansa vuonna 2021.

Günceleme: 24/05/2023 13:17

Samanlaisia ​​mainoksia