Selcuk Sports Fenerbahce Trabzonspor katso ottelua suorana Justin Tv Passwordless Bein Sport Fantarium24 FB ​​​​TS live -katselulinkki

Selcuk Sports Fenerbahce Trabzonspor katso ottelua suorana Justin Tv Passwordless Bein Sport Fantarium FB TS live-katselulinkki

Fenerbahce kohtaa Trabzonsporin Spor Toto Super Leaguen 34. viikolla. Jos Fenerbahçe ei voita tätä ottelua Superliigassa, mestaruuteen ei ole mahdollisuutta. Fanit, jotka haluavat katsoa Fenerbahce Trabzonsporin ottelua suorana, etsivät, miten voit katsoa FB Trabzon -ottelun livenä ilmaiseksi. Selcuk Sports Fenerbahce Trabzonspor katso live-ottelu Bein Sports 1 Justin TV Älä jäädy Fantarium24 Netspor Fb Trabzon live katso laiton linkki. Milloin Fenerbahce Trabzonspor-ottelu lähetetään suorana?

Selcuk Sports Fenerbahce Trabzonspor seuraa ottelua suorana

FENERBAHÇE – TRABZONSPOR MATCH LIVE – Jännitys jatkuu Spor Toto Super Leaguessa. Viikon 34. ottelussa Fenerbahçe isännöi Trabzonsporia Ülker Stadiumilla. Abdülkadir Bitigen palvelee kriittisessä ottelussa. Fenerbahce jää ilman neljää pelaajaa lähellä huippua pelattavassa ottelussa. Trabzonsporissa 4 nimeä ei voi palvella ottelussa. Ennen ottelua kiinnostavia aiheita ovat lähetysaika, kanava ja ottelun mahdolliset 3:t. Joten mihin aikaan Fenerbahce - Trabzonspor -ottelu lähetetään ja millä kanavalla?

Selcuk Spor TV Fenerbahce Trabzonspor katsoa ottelua

Trabzonspor voitti tällä kaudella 15 vierasottelussa 4 tappiota, 2 voittoa, 1 tasapeliä ja 9 tappio. Vaikka Bordeaux-Blues menetti 14/3 pistettä tappiolla, he pelasivat ottelunsa vieraskentällä alhaisella keskiarvolla 0.93.

100. LIIGON NIMITYS

Fenerbahce ja Trabzonspor ovat kohdanneet 99 kertaa liigan historiassa. Fenerbahce voitti edellä mainituissa otteluissa 39 ja Trabzonspor 26 pistettä 3 kertaa. 34 ottelua päättyi tasapeliin. Bleus de Bourgognen joukkue vastasi 129 maalilla Fenerbahçen 102 liigamaaliin.

Fanit 24 Fenerbahce Trabzonspor katsella live-ottelua

Voittettuaan Trabzonsporin 1997-98 Superliigassa kaudella 3-1, Fenerbahçe on saanut siitä lähtien suuren edun liigassa kilpailijoitaan vastaan. Keltamustat eivät hävinneet 25 liigaottelussa, jotka he pelasivat burgundinsinisiä vastaan. Fenerbahce on voittanut 25 ja tehnyt 13 tasapeliä viimeisistä 12 liigaottelusta Trabzonsporia vastaan.

Fenerbahce ei voi hyötyä neljästä pelaajasta vaikeassa ottelussa. Fenerbahçen punaisen kortin pelikielto İrfan Can Kahveci sekä loukkaantuneet Altay Bayındır, Lincoln Henrique ja Bright Osayi-Samuel eivät voi pelata Trabzonsporia vastaan.

Justin TV Fenerbahce Trabzonspor Katso ottelu suorana linkistä

5 Fenerbahcen pelaajaa on keltaisen kortin rangaistusrajan sisällä. Kelta-tummansinisessä joukkueessa Samet Akaydın, Serdar Aziz, Enner Valencia, Miha Zajc ja Gustavo Henrique saavat pelikiellon, jos he eivät pelaa Antalyaspor-ottelussa.

Fenerbahçe Trabzonspor Mihin aikaan ottelu lähetetään suorana?

Ottelu, joka pelataan sunnuntaina 13, alkaa klo 2022. Tuomari Bahattin Şimşek ja hänen avustajansa osallistuvat otteluun, jota voi seurata suorana Bein Sportsin näytöiltä.

Fenerbahce–Trabzonspor-ottelu alkaa 11

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, Arao, Zajc, Arda Güler, Rossi, Batshuayi, Valencia

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Hüseyin, Bartra, Eren, Doğucan, Siopis, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Visca, Umut Bozok

Fenerbahçe 3-0 Trabzonspor live-kommentti ottelusta

71′ Maali | Fenerbahce vei tilanteen 3-0 Valencian maalilla. Tapaaminen Ferdin keskikenttäpelaajan kanssa vasemmalla lävistäjällä, Valencia lähetti pallon verkkoon upealla paikalla kaukokulmassa.

69′ Fenerbahce lähestyi maalia! Keskellä puolustus puuttui oikealta Arda Gülerin johdolla Rossin eteen.

58′ Maali | Fenerbahce siirtyi 2-0 johtoon Luan Peresin maalilla. Fenerbahçe lisäsi eron 2:een Luan Peresin kosketuksella, joka saapui rangaistusalueelle vasemmalta lävistäjältä Zajcin syötöllä.

57′ Uğurcanista tulee jättiläinen linnassaan! Batshuayi löi palloa Ardan kulmapotkussa, Uğurcan Çakır ei sallinut maalia.

56′ Loistava torjunta! Uğurcan onnistui jälleen ampumaan Sametin pään kulmasta kulmaan.

53′ Fenerbahçe jätti pelin vain yhdellä maalilla. Valencia, joka kohtasi pallon keskellä Araon syötöä, ei päässyt pois puolustuksesta ja Trabzonspor vältti vaaran.

47 Fenerbahce oli tehokas. Vetämällä palloa vinosti vasemmalle, Rossi halusi lähettää kakun Valenciaan rangaistusalueen sisälle ja Visca puuttui viime hetkellä ja lähetti pallon kulmaan.

37′ Fenerbahce tuli tehokkaasti! Nopeasti kehittyvässä hyökkäyksessä vasemmalla lävistäjällä pallon kohtannut Rossi poistui automaattisesti tolpalta, jossa luuli olevansa kaukokulmassa.

36′ Trabzonspor on hyvin lähellä maalia! Larsenin laukaus rangaistusalueella osui sivuverkkoihin.

32′ Fenerbahce on hyvin lähellä maalia! Valencia kosketti Miha Zajcin vasenta laitaa kaukaa. Viime hetkellä Larsen ojensi jalkansa.

30′ Trabzonspor oli erittäin tehokas! Marek Hamsik löi palloa oikealta vinottain ja se tuli ulos tolpan sivusta.

27′ Eren Elmalı löytää pallon päälaukauksella keskeltä Ferdi Kadıoğlua, joka liittyy Ardan syötöllä hevoseen oikealta.

15′ Pallo pomppii päälaukauksista kulmista ja laajenee kohti takatolppaa. Trabzonspor puolustus siivosi pallon viime hetkellä.

11′ Maali | Fenerbahce siirtyi 1-0 johtoon Batshuayin maalilla. Arda Güler pääsi eroon Siopisista upealla iskulla ja asetti hänet Batshuayin eteen. Oikealta lävistäjältä rangaistusalueelle mennyt Batshuayi lähetti pallon verkkoon pehmeällä potkulla.

7 Fenerbahce oli tehokas. Maalivahti Uğurcan kosketti Arda Güleriä, joka löysi pallon edessään oikealta diagonaalilta.

1′ Ensimmäinen vihellys kriittisessä taklauksessa.

Selcuk Sports Fenerbahce Trabzonspor katso ottelua suorana Fantarium24 Justin Tv Jest -lähetys Kralbozguncu Salaamaton Bein Sports Fb Trabzon katso selcukspor tv suorana katso Fenerbahce Trabzon -ottelu katso Fenerbahcen ottelu suorana salaamattomana Justin tv Fenerbahce Trabzonnin katso Fenerbahce Trabzonnin fanium24 twihbesttter faniumXNUMX Trabzonspor katso ottelua Paikka TV Fb Ts Kralbozguncu Netspor Selcuk spor tv hd Fb Trabzon ilmainen katso jestyayin Freezing Fenerbahce Trabzonspor katso suorana Netspor Fb Trabzon katso Inat Tv Fenerbahce Trabzonspor bein urheilu hd Selcu tv Cbs katso urheilua

Fanit 24 Fenerbahce Trabzonspor Katso live-ottelu, katso ilmaisia ​​ilmaisia ​​vuotoja, katso Justin TV, Jojobet TV, Matbet Free Match Katso Fantarium24 Fenerbahce Trabzonsporin live-ottelu, katso ilmaisia ​​vuotoja, katso Justin TV, Jojobet TV, Matbet Katso ilmaisia ​​otteluita