Aloittelevien liikenteen keventäminen: "Sogukkuyun silta laajenee"

Työ aloittelijoiden liikenteen keventämiseksi "Sogukkuyun silta laajenee"
Työ aloittelijoiden liikenteen keventämiseksi "Sogukkuyun silta laajenee"

Bursan pääkaupunkiseudun kunnan aloittama Sogukkuyu-sillan laajennustyöt persialaisten liikenteen helpottamiseksi ovat kiihtyneet. Palkkien kokoonpano jatkuu nopeasti nykyisen sillan viereen rakennetulla uudella sillalla. Kun uusi silta valmistuu, siirtyminen Yunuselin ja Hürriyetin alueille on helpompaa.

Pääkaupunkiseudun työt liikennetiheyden vähentämiseksi Acemlerissä, joka on yksi Bursan liikenteen keskeisistä kohdista, jatkuvat hidastumatta. Alueella monia hankkeita toteuttanut pääkaupunkiseudun kunta, kuten kaistanlaajennus risteyshaaroissa, Oulun putken risteys, Hayran kadun levennys, Sedat 3 -silta, siirtokeskus, Mudanya Junction -liittymähaarat, lisää nyt alueelle uutta siltaa. . Nilüfer-virran ylittävän Soğukkuyu-sillan lisäksi rakennettavan uuden sillan työt ovat kiihtyneet. Silta, joka on suunniteltu helpottamaan Mudanyan ja Soğukkuyun ylittämistä, koostuu 14 haarasta ja 70 jännevälistä, 6 metriä leveä ja 5 metriä pitkä. Kun silta, jossa käytetään 65 palkkia, 220 metriä porapaaluja, 850 kuutiometriä betonia ja 750 tonnia rautaa, valmistuu täältä Mudanya- ja Soğukkuyu-käännökset ja erityisesti ruuhka-aikana esiintyvä tiheys tunnit poistetaan.

Helpotus tulee tuntumaan

Bursan pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Alinur Aktaş sanoi, että he työskentelevät kovasti radikaalien ratkaisujen löytämiseksi liikenneongelmaan, joka on yksi Bursan tärkeimmistä ongelmista. Pormestari Aktaş muistutti, että liikenne on tärkeä aihe ei vain Bursalle vaan myös kaikille kehittyville metropoleille, ja sanoi: "Yritämme tehdä liikenteestä ongelman rakentamalla rautatiejärjestelmiä, uusia teitä, siltoja ja risteyksiä tämän puitteissa. Tässä vaiheessa olemme tehneet yli 5 miljoonan liiran investointeja pakkolunastuskuluineen viiteen eri kohtaan keventämään kaupungin liikenteen solmukohtaa noviisia. Työmme jatkuu nopeasti sillalla, jonka suunnittelimme helpottamaan Mudanyan ja Soğukkuyun ylitystä. Meillä on kolme toisiinsa yhdistettyä siltaa Fuat Kuşçuoğlu -kadulle Yunuselissa. Odotamme sen valmistuvan kesäkuun loppuun mennessä. Kun nämä työt valmistuvat, maanmiehemme kokevat, että epäröinti tässä rajanylityspaikassa on kadonnut ja että tilanne on vakava. Tämä helpotus alkaa jo tuntua. Vaikka olemme aiheuttaneet jonkin verran häiriötä ympäristöön, olemme myös luoneet ympäristön, jossa koemme mukavuutta ja nautintoa useiden vuosien ajan.

Günceleme: 21/05/2023 11:04

Samanlaisia ​​mainoksia