Hunters Wind potkunyrkkeilyn MM-kisoissa

Avcılar Municipality Sports Club, joka osallistui 8. Turkish Open Kick Boxing World Cupiin Istanbulissa 4 urheilijan kanssa, palasi 3 mitalilla. Avcılarin pormestari Turan Hançerli onnitteli ensimmäisenä urheilijoita, jotka voittivat 1 kulta-, 1 hopea- ja 1 pronssia omilla aloillaan.

Menestyksellään mainetta tehnyt Avcılar Municipality Sports Club ei palannut tyhjinä 8. Turkin avoimesta potkunyrkkeilyn maailmancupista. Avcılar-joukkue osallistui 17 urheilijan kanssa turnaukseen, joka pidettiin Istanbulissa 21.-42. toukokuuta ja johon osallistui 3549 urheilijaa 4 maasta. Kemal Muhsin Şahin, yksi Avcılarin urheilijoista, voitti kultamitalin mestarina 81 kilolla kilpailullisten otteluiden jälkeen. Raskassarjassa kilpaillut Veysel Turan Şahin voitti hopeaa toisena ja 65 kg K1-sarjassa kilpaillut Ece Kayış voitti pronssia kolmantena.

Hançerli: "Edustamme lippuamme ylpeänä"

Avcılarin pormestari Turan Hançerli onnitteli urheilijoita kilpailujen jälkeen; "Metsästäjät ovat mestareiden kaupunki. Edustamme ylpeänä lippuamme. Me olemme hyvin onnellisia. Olemme saavuttaneet historiallisia menestyksiä kansainvälisellä areenalla. Olimme ylpeitä Avcılar Municipality Sports Club -urheilijoiden saavutuksista 42. Turkin avoimessa potkunyrkkeilyn maailmancupissa, joka pidettiin Istanbulissa ja johon osallistui 3549 urheilijaa 8 maasta. Onnittelen sydämellisesti Kemal Muhsin Şahinia, joka voitti kultamitalin omissa sarjoissaan, Veysel Turan Şahinia, joka voitti hopeamitalin, ja Ece Kayışia, joka voitti pronssimitalin. sanoi.