Fantarium24 Besiktas Giresunspor katso live-ottelu Justin TV Passwordless Selcuk Sports Bjk Giresun live-katselulinkki

Katso Fantarium Besiktas Giresunspor suoraa lähetystä, katso Sifresiz Selcuk Sports Bjk Giresun live-linkki

Johtaja Beşiktaş kohtaa Giresunsporin kentällä Spor Toto Super Leaguen 28. viikolla. Giresunsporilla on valta niissä otteluissa, joita Beşiktaş on pelannut Giresunsporin kanssa Superliigassa viime vuosina. Fanit, jotka haluavat katsoa Beşiktaş Giresunspor -ottelun suorana, etsivät, miten BJK Giresunin ottelua voi seurata suorana maksutta. Selcuk Sports Besiktas Giresunspor katso suoraa ottelua Bein Sports 1 Justin TV Freeze Fantarium24 Netspor Bjk Giresun live katso laiton linkki. Milloin Beşiktaş Giresunspor -ottelu lähetetään suorana?

Selcuk Sports Besiktas Giresunspor seuraa ottelua suorana

KadıköyBeşiktaş, joka muutti liigan tasapainoa kukistamalla Fenerbahcen Turkissa, isännöi Giresunsporia kasvattaakseen voittoputkensa viiteen peliin. Milloin on Beşiktaş-Giresunspor-ottelu, mihin aikaan, millä kanavalla? Vastaukset kysymyksiin, mahdolliset 5:t ja ottelua edeltävät tiedot ovat uutisissamme. KadıköyBeşiktaş, joka voitti Fenerbahçen 4-2 ja nosti moraalia, isännöi Giresunsporia Superliigan 28. viikolla. Şenol Güneşin opiskelijat luottavat saavansa viiden ottelun sarjan toisen kerran tällä kaudella voittamalla Mustanmeren edustajan. Fenerbahçen voiton myötä fanien odotetaan täyttävän stadionin täysin tänä iltana.

Fanit 24 Besiktas Giresunspor katsella live-ottelua

Beşiktaş ja Giresunspor kohtaavat toisensa Vodafone Park Stadiumilla Spor Toto Super Leaguen 28. viikolla. Erotuomari Atilla Karaoğlan viheltää kahden joukkueen välisessä taistelussa, joka alkaa klo 20.30. Ceyhun Sesigüzel ja Abdullah Bora toimivat Karaoğlanin avustajina. Sarper Barış Saka on ottelun neljäs erotuomari, kun taas Özgür Yankaya istuu ottelussa VAR-istuimella. Volkan Bayarslan ja Süleyman Özay seuraavat Yankayaa AVARissa.

Justin TV Besiktas Giresunspor Katso ottelu suorana linkistä

Kamerunin mustavalkotähti Vincent Aboubakar aloitti hitaasti kolmannen kautensa Black Eaglessa. Kokenut hyökkääjä, joka pysyi hiljaa ensimmäiset 4 ottelua, jätti jälkensä neljään viimeiseen otteluun. Menestyvä pelaaja, joka osoitti laatunsa 4 maalilla Ankaragücüa, Başakşehiriä, İstanbulsporia ja Fenerbahçea vastaan, suunnittelee maalin tekemistä Giresunsporia vastaan ​​tänä iltana.

Katso Besiktas Giresunsporin ottelu Selcuk Spor TV:stä.

Jatkaen tehokasta esiintymistään koko viikon aikana tehdyssä tiimityössä, nimi tähtää sekä tuomaan voittoa joukkueelleen että kasvattamaan pistemäärän viiteen peräkkäin tänään tekemillä maaleilla. Valmentaja Şenol Güneş luottaa Aboubakariin paljon ennen tämän illan ottelua… Kokenut valmentaja pelaa hyökkäyslinjassa; eeppinen taistelu

Beşiktaş GIRESUNSPOR Mihin aikaan ottelu lähetetään suorana?

Beşiktaş-Giresunspor-ottelu, joka pelataan Vodafone Parkissa tänä iltana ja alkaa klo 20.30, lähetetään suorana beIN Sports 1 -kanavalla. 90 minuutin live-tulosseuranta, jonka ohjaa Atilla Karaoğlan, on uutisissamme.

Beşiktaş-Giresunspor todennäköiset 11s:

Beşiktaş: Mert, Onur, Saiss (Necip), Colley, Masuaku, Redmond, Salih, Hadziahmetovic, Gedson, Cenk, Aboubakar

GIRESUNSPOR: Ferhat, Alper, Arias, Perez, Hayrullah, Borja, Mejia, Gorkem, Mert, Savicevic, Bajic

Beşiktaş 2-1 Giresunspor live-kommentti ottelusta

3′ Cenk Tosun ampui hyvän pään, mutta maalivahti Ferhat hallitsi helposti hänelle kaatunutta palloa.

5′ Nathan Redmondin maalilla Ferhat sai pallon haltuunsa.

10′ Alexis Perezin ja Vincent Aboubakarin välillä on jännitteitä. Aboubakar reagoi Perezin väliintuloon. Jännitys ei noussut muiden pelaajien puuttuessa asiaan.

13′ Redmondin loistava hyökkäys, Cenk Tosun otti kovan laukauksen, mutta pallo meni ylhäältä pois.

21′ Rijad Bajic tekee maalin Giresunsporille. Rangaistusalueella pallon kohtannut Bajic onnistui jahtaamaan Mert Günokia.

23′ Vincent Aboubakar ampuu erittäin hyvästä paikasta, mutta hän ei voi voittaa Ferhat Kaplania.

30′ Cenk Tosun kohtaa kaukana puolustuksen takana olevan maalivahti. Giresunsporin maalivahti Ferhat Kaplan torjui kaksi kertaa etuasemalta 8 minuutissa.

34′ Loukkaantunut Cenk Tosun ei voinut jatkaa peliä. Hänen tilalleen tuli Gedson Fernandes.

37′ Beşiktaş voitti rangaistuspotkun. Alexis Perez puuttui palloon, jonka Salih halusi täyttää.

39′ Vincent Aboubakar lähetti pallon eri kulmiin maalivahtilla rangaistuspotkusta.

42′ Rachid Ghezzal kohtaa pallon.

45+1′ Giresunsporin pelaaja Alper löi laukauksella vapaata paikkaa, mutta pallo meni huonosti.

45+2′ Kuwas saa keltaisen kortin kovien vastalauseiden jälkeen.

45+5′ Aboubakar tyhjentää verkon oikealta lävistäjältä. Kamerunilainen hyökkääjä seisoi Alexis Perezin edessä Giresunsporissa ja iloitsi maalista. Ottelun alussa vallitsi jännitys pelaajien välillä.

Katso Selçuk Sports Beşiktaş Giresunsporin ottelua livenä Taraftarium24 Justin Tv Jestyayin Kralbozguncu Free Bein Sports Bjk Giresun katso selcuksporin ottelua Katso Beşiktaş Giresunin ottelua Katso Besiktasin ottelua suorana Katso Besiktasin ottelua livenä Katso Besiktasin ottelua Besiktas twisik24 livenä Justin tvesinnnnikXNUMX Justin tvesunnnu Bjk Katso Giresun katso Bein Sportsin ottelua Bjk Giresun Kralbozguncu Netspor Selcuk spor tv hd Bjk Giresun salaamaton kello jestyayin Donmadan Beşiktaş Giresunspor suorana katso Netspor Bjk Giresun ottelu Beşiktaş Giresunç katso suorana urheilu tv:n urheilu Justin tv olla

Fanit 24 Besiktas Giresunspor Katso live-ottelu, katso ilmaisia ​​ilmaisia ​​vuotoja, katso Justin TV, Jojobet TV, Matbet Free Match Katso Fantarium24 Beşiktaş Giresunsporin live-otteluita, katso ilmaisia ​​ilmaisia ​​vuotoja, katso Justin TV, Jojobet TV, Matbet ilmaisia ​​otteluita