Yhteenveto: Fenerbahce Besiktas Otteluyhteenveto (2-4) ja heidän maalinsa Katso Bein Sports Fb BJK otteluyhteenveto katso linkki

Fenerbahce Besiktas Mac yhteenveto ja maalit katso Bein Sports Fb BJK ottelun yhteenvetolinkki

Fenerbahce Besiktas Ottelun yhteenveto ja maalit Bein Sports katso Lig Tv Fb BJK otteluyhteenveto katselulinkki. Fenerbahçe kohtasi Beşiktaşin kentällä yhdessä Turkin suurimmista derbyotteluista Süper Toto Süper Ligin 27. viikolla. Vaikka Fenerbahçe päätti ensimmäisen puoliajan 1-0 Beşiktaşia vastaan, Beşiktaşin Cenk Tosun teki 4 maalia 2 minuutin välein, ja Redmondin ja Aboubakarin maali voitti ottelun 4-2. Beşiktaşissa Welington sai punaisen kortin toisesta keltaisesta ja jätti joukkueensa 10 pelaajan joukkoon. Katso laaja yhteenveto Fenerbahce Besiktasin ottelusta, sen maaleista ja tärkeistä hetkistä. Fenerbahce Besiktas Ottelun yhteenveto.

Fenerbahçe hävisi Beşiktaşin derbyottelun 4-2 ja päätti viikon ilman pisteitä. Beşiktaş nosti pisteensä Superliigassa 52:een ja säilytti toisen sijansa Fenerbahçen jälkeen.

Fenerbahce Besiktas Katso ottelun kohokohdat ja maalit youtube

Ülker Stadiumilla pelattu ottelu alkoi klo 20.30. Erotuomari Halil Umut Melerin ohjaamassa ottelussa Fenerbahçe loukkaantui vakavasti matkalla mestaruuteen.

Fenerbahce Besiktas Ottelun yhteenveto ja tärkeät hetket ottelusta

1' Fenerbahcen Enner Valencia ja Beşiktaşin Tayyip Talha olivat jännitteitä.

8′ Arda Güler ei kyennyt hyödyntämään Fenerbahçen maalia, vaan Colleylle osunut pallo meni kulmaan.

10′ Beşiktaşissa loukkaantunut Tayyip Talha jouduttiin poistamaan pelistä. Welinton korvasi Tayyip Talhan.

13′ Fenerbahçen Joao Pedro loukkaantui, pelaaja palasi kentälle hoidon jälkeen.

16' 16 virhettä tehtiin ottelun ensimmäisen 10 minuutin aikana.

23′ Enner Valencia ei saanut haluamaansa laukausta rangaistusalueen sisällä. Myöhemmin Arda Güler antoi joukkueelleen vapaapotkun paikasta lähellä maalia Gedsonin väliintulon myötä.

27′ Enner kohtasi Valencian. Mert Günok ei antanut Fenerbahçen hyökkääjän tehdä maalin nettoasemassa.

28′ Welinton saa keltaisen kortin.

29′ Vincent Aboubakarin ja Fenerbahçen katsomoiden välillä oli jännitystä. Tämän jälkeen jännitys Fenerbahcen pelaajien ja Vincent Aboubakarin välillä jatkui jonkin aikaa. Samet Akaydin ja Vincent Aboubakar saavat keltaisen kortin.

36′ Gedson Fernandesin väliintulon jälkeen Fenerbahçen Mert Hakan Yandaş jäi maahan. Mert Hakan Yandaş sai keltaisen kortin vastalauseistaan ​​ja hänet ajettiin pelikiellossa.

38′ Fenerbahce voitti rangaistuspotkun, kun Arda Güler jäi maahan. VAR Alper Ulusoy vahvisti Fenerbahcen rangaistuspotkun.

41′ Fenerbahce siirtyi johtoon Enner Valencian rangaistuspotkumaalilla.

43′ Altay Bayındır pudotti pallon Welintonin saapuessa.

45+1′ Aboubakar kohtasi Altayn. Altay Bayındır puuttui asiaan ja kontrolloi hyökkääjän palloa, joka halusi harhauttaa hänet.

45+2′ Omar Colley saa keltaisen kortin.

45+7′ Rangaistusalueella maassa makaava Osayi-Samuel sai keltaisen kortin erotuomarin pettämisestä.

TOINEN PUOLI
46′ Hadziahmetovic ja Ghezzal tulevat sivuun Beşiktaşissa; Redmond ja Maxim tulivat peliin.

48′ Aboubakar pysyi maassa Attila Szalai väliintulon myötä Beşiktaşissa. Erotuomari Halil Umut Meler jatkoi peliä.

50′ Fenerbahce voitti rangaistuspotkun Enner Valencian jäädessä maahan. Sieppaava Welinton pudotettiin punaisella kortilla.

53′ Enner Valencia epäonnistui rangaistuspotkussa.

55′ Beşiktaşin Cenk Tosun ei kyennyt heittämään Altay Bayındıria tyhjään maaliin avautuessaan. Aseman päättymisen jälkeen paitsiolippu nostettiin.

58′ Cenk Tosun teki tasoitusmaalin.

62′ 10 pelaajaa jäljellä Beşiktaş siirtyi 2-1-johtoon Cenk Tosunin maalilla.

70' Emre Mor kokeili onneaan kaukaa. Pallo meni juuri ulos.

76′ Nathan Redmond otti pitkän aikaa keskikentän takaa ja toi voiton joukkueelleen laukauksella kaukaa.

80′ Mert Günok tavoitti hyvin İrfan Can Kahvecin kaukolaukauksessa.

Fenerbahce Besiktasin ottelutulos, kuinka monta maalia?

Fenerbahce Besiktasin ottelu päättyi 2-4 Besiktasin paremmuuteen.

Kuka teki Fenerbahce Besiktasin maalit?

Enner Valencia ja İrfan Can tekivät Fenerbahcen ainoan maalin rangaistuspotkusta.

Cenk Tosun, Redmond ja Aboubakar tekivät maalit, jotka toivat voiton Beşiktaşille.

Fenerbahce Besiktasin kellon kohokohdat Youtube Bein Sports -linkki

Fenerbahce Besiktasin kellon kohokohdat Youtube Bein Sports Fb BJK ottelun katseluyhteenvetolinkki. Mikä on Fenerbahce Besiktasin ottelun tulos? Kuinka monta maalia Fenerbahce Besiktas pelaa? Kuka teki maalit Fenerbahce Besiktas -ottelussa? Fenerbahce Besiktasin kellon yhteenveto youtube, Fb Beşiktaş katso otteluyhteenveto bein sport, liiga-tv Fenerbahçe Beşiktaş katso yhteenveto, katso Fenerbahçe Beşiktaş otteluyhteenveto, kuka teki Fenerbahçe Beşiktaş -ottelun maalit? Kuinka monta kertaa Fenerbahce Besiktasin ottelu päättyi?, Katso Fenerbahcen maaleja, katso Besiktas-ottelun yhteenveto, katso yhteenveto, ole urheilussa Katso Beşiktaş-ottelun yhteenveto, Kuka teki Fenerbahcen maalit?, Kuka teki Beşiktaşin maalit?, Katso Beşiktaşin maalit Matşiktaş Feneriktah