Fantarium24 Fenerbahce Besiktas katso ottelua suorana Katso ilmainen Fb Bjk -ottelu Bein Sportin kanssa ilman salasanalinkkiä

Katso Fanerbahce Besiktas-ottelu livenä katso Fb Bjk -ottelu livenä ilmaiseksi Bein Sportin ilmaisesta linkistä

Fenerbahçe pelaa kotonaan Beşiktaşin kanssa Spor Toto Super Leaguen 27. viikolla. Fenerbahce Beşiktaş Bein Sport katso suoraa ottelua ilman koodia, katso Selcuk Sports Bjk livenä, katso Fb Bjk suoraa lähetystä, katso Fenerbahce Besiktas derby suoraa lähetystä, katso Fb Bjk live justin tv, katso Fenerbahce Besiktas selcuk sport hd, katso Taraftarium24 Fb Besiktas live -ottelu , Jest-lähetys Katso Fenerbahce Beşiktaşin live-ottelu. Milloin on Fenerbahce Besiktasin ottelu? Mihin aikaan Fenerbahce Besiktas on ja millä kanavalla se lähetetään suorana? Fenerbahce Besiktasin ottelun tulos…

Fenerbahce Besiktas Kralbozguncu katso livenä

Jännitys jatkuu Spor Toto Super Leaguessa. Fenerbahçe isännöi Beşiktaşin 27. viikon ottelussa. Jännitys ennen jättiläisderbyä on huipussaan. Ennen Ülker Stadiumilla pelattavaa ja Halil Umut Melerin ohjaamaa ottelua ihmetellään ja selvitetään. Ottelun lähetysaika, sen kanava ja mahdolliset 11:t ovat jalkapallofanien uteliaita ja hakukoneilla haettuina. Joten mihin aikaan on Fenerbahce - Besiktas -ottelu? Millä kanavalla FB BJK -ottelu on?

Fenerbahçe Beşiktaş katso ottelu Selcuk Spor tv

Fenerbahçessa, yhdessä Superliigan mestaruuden kohtaloon vaikuttavista otteluista, valmentaja Jorge Jesus valmisteli ennen Beşiktaşin derbyä tänä iltana taktisen suunnitelman, joka tuhoaa hänen vastustajansa. Jeesus, KadıköyLincoln Henrique, Luan Peres, Joshua King, Michy Batshuayi ja Jayden Oosterwolde, jotka loukkaantuivat taistelussa vuonna. Kun Isa luovutti linnan kapteeni Altaylle derbyssä, toisin kuin aikaisemmissa suurissa otteluissa, tällä kertaa hänen odotetaan astuvan kentälle neljän miehen puolustuksella. Raportoitiin, että Ferdi oikealla, Szalai vasemmalla, Samet ja Serdar Aziz keskellä.

Fenerbahce Besiktas katso suoraa ottelua Fantarium24

On raportoitu, että kokenut valmentaja jättää keskikentän Araon, Crespon ja Zajcin kanssa ja kohtaa İrfan Canin oikealla, Diego Rossin ja Enner Valencian vasemmalla. pata Kadıköy Jeesus haluaa aloittaa paineen alaisena fanien tuella ja aikoo murtaa Beşiktaşin vastustuksen aikaisella maalilla. Kokenut valmentaja, joka ei halua pelata vastustajaansa takaapäin, pyrkii edistämään hyökkäyslinjan İrfanin, Rossin ja Valencian maalia.

Fenerbahçe Beşiktaş Mihin aikaan ottelu lähetetään suorana?

Fenerbahçe Beşiktaş derby, joka pelataan Ülker Stadiumilla tänä iltana ja alkaa klo 20.30, lähetetään suorana beIN Sports 1 -kanavalla. Live tulosseuranta ja kaikki 90 minuutin yksityiskohdat ohjaa Halil Umut Meler.

Fenerbahce–Besiktas-ottelu mahdollinen 11

Fenerbahce Besiktasin ottelu

Fenerbahce: Altay, Ferdi, Samet, Serdar Aziz, Szalai, Arao, Crespo, Zajc, İrfan Can, Rossi, Valencia

Besiktas: Mert, Onur, Talha, Colley, Masuaku, Gedson, Salih, Hadziahmetovic, Ghezzal, Cenk, Aboubakar

Katso Fenerbahce Besiktasin ottelu suorana

Katso Fenerbahce Besiktasin ottelua suorana Justin TV Linkissä

Fenerbahcen valmentaja Jorge Jesus haluaa tehdä lopun Beşiktaş-ottelussa isoissa otteluissa kokemansa onnettomuudesta. Tämän kauden Superliigassa İsa hävisi Trabzonsporille vieraissa 2-0 ja Galatasaraylle 3-0 ensimmäisen puoliajan kovassa ottelussa Superliigan Black-Whitesia vastaan, mikä johti maalittomaan tasapeliin.

Fenerbahçe 1-0 Besiktas live-kommentti ottelusta

1′ Fenerbahçen Enner Valencian ja Beşiktaşin Tayyip Talhan välillä oli jännitteitä.

8′ Fenerbahçelle Arda Güler ei kyennyt käyttämään tilaisuutta hyväkseen ja Colleylle osunut pallo meni kulmaan.

10′ Beşiktaşissa loukkaantunut Tayyip Talha jouduttiin poistamaan pelistä. Welinton korvasi Tayyip Talhan.

13′ Joao Pedro loukkaantui Fenerbahçessa, jalkapalloilija palasi hoidon jälkeen kentälle.

Ottelun ensimmäisen 16 minuutin aikana tehtiin 16′ 10 virhettä.

23′ Enner Valencia ei pysty ampumaan rangaistusalueen sisällä. Sitten Arda Güler antoi joukkueelleen vapaapotkun maasta lähellä maalia Gedsonin väliintulon väliin.

27′ Enner Valencia menee kentälle. Mert Günok ei antanut Fenerbahçen hyökkääjän tehdä maalia verkkoon.

28′ Welinton saa keltaisen kortin.

29′ Jännitys nousi Vincent Aboubakarin ja Fenerbahçen välillä. Tämän jälkeen jännitys Fenerbahcen pelaajien ja Vincent Aboubakarin välillä jatkui jonkin aikaa. Samet Akaydın ja Vincent Aboubakar saavat keltaisen kortin.

Mert Hakan Yandaş 36' Fenerbahçen joukkueesta pysyi maassa, kun Gedson Fernandes puuttui asiaan. Mert Hakan Yandaş sai keltaisen kortin vastustuksestaan ​​ja hänet erotettiin pelikiellosta.

38′ Fenerbahçe voitti rangaistuspotkun, kun Arda Güler putosi maahan. VAR Alper Ulusoy vahvisti Fenerbahçen tuomion.

41′ Fenerbahce siirtyi johtoon Enner Valencian rangaistuspotkulla.

Bein Sports Fenerbahce Beşiktaş Katso ottelu suorana linkistä

Selcuk Sports Fenerbahce Besiktas katso suoraa katsoa ottelua Exxen Spor Fb Bjk ilmaiseksi katso selcukspor tv suorana katso Fenerbahce Bjk ottelu Justin tv Fenerbahce Bjk fanium24 twitter kirjautuminen Fb Bjk tv jest lähetys Fenerbahce Bjkpor Besiktas ottelu Fb Bjk tvk cralbozkcunbhds livenä nauti jestyay Fenerbahce Besiktasin ottelusta katso suoraa ottelua Netspor Fb Bjk katso ottelua Fenerbahce Besiktas bein sport hd Justin tv Cbs Sport Selcukspor katso televisiota suorana