Katso Fatih Karagümrük Fenerbahce -ottelu suorana Katso FKGK Fb:n live-linkki

Selcuk Sports Katso Fatih Karagumruk Fenerbahcen ottelu suorana Katso FKGK Fb:n suoratoisto Bein Sport -linkistä

Fatih Karagümrük kohtaa Fenerbahçen Spor Toto Super Leaguen 28. viikon viimeisessä ottelussa. Fenerbahçen on voitettava tämä ottelu hävittyään Beşiktaşille. Fanit, jotka haluavat katsoa Karagümrük Fenerbahçe -ottelun suorana, etsivät, kuinka katsoa FKGK Fb -ottelua suorana lähetyksenä ilmaiseksi. Selcuk Sports Katso Karagümrük Fenerbahce -ottelu suorana Salasanaton Bein Sports 1 Katso suorana Justin TV:ssä Donmadan Taraftarium24 Netspor FKGK Fb:n laiton linkki. Milloin Karagümrük Fenerbahce -ottelu lähetetään suorana?

Katso Selcuk Sports Karagümrük Fenerbahce -ottelu suorana

Fenerbahce vierailee Fatih Karagümrükissä viikolla, jolloin johtaja Galatasaray on MR. Andrea Pirlon joukkue on voittamaton 11 liigaottelussa. Jorge Jesusin kanssa Fenerbahce ei enää kestänyt pisteiden menetystä. Milloin on Fatih Karagümrük-Fenerbahçe ottelu, paljonko kello on, millä kanavalla? Vastaukset kysymyksiin, mahdolliset 11 ja 90 minuuttia ennen yksityiskohtia ovat uutisissamme.

Selcuk Spor TV Karagumruk Fenerbahçe katsoa ottelua

Fenerbahçe vierailee Fatih Karagümrükin Superliigan 28. viikolla. derbyssä KadıköyHävittyään Beşiktaşille maalein 4-2. Jorge Jesusin joukkueella ei ole varaa menettää pisteitä. Andrea Pirlon johtama Fatih Karagümrük ei ole hävinnyt liigassa 11 otteluun. Punamustat pyrkivät lähettämään vahvan vastustajansa kotiin tyhjin käsin ja jatkamaan matkaansa.

Fanit 24 Karagumruk Fenerbahce katsella live-ottelua

Mert Hakan Yandaş Kelta-Navy Bluesissa on pelikiellossa tänä iltana keltaisen kortin vuoksi, jonka hän näki Beşiktaşin derbyssä viime viikolla. Leikkauksen saaneen Lincolnin lisäksi henkilökohtaista harjoitteluaan jatkavat Luan Peres ja Michy Batshuayi sekä edelleen loukkaantuneet Jayden Oosterwolde ja Joshua King eivät pääse pelaamaan Black Customs -ottelussa.

Yksi suurimmista huolenaiheista on, että monet nimet tulevat rangaistusalueelle ennen Karagümrük-ottelua Fenerbahçessa. Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Emre Mor, Miha Zajc, Willian Arao, Enner Valencia ja Osayi-Samuel saavat pelikiellon, jos he saavat tänä iltana keltaisen kortin. Siinä tapauksessa Ankaragücün kanssa KadıköyHe eivät voi osallistua seuraavaan otteluun, jossa he pelaavat.

Justin TV Karagumruk Fenerbahce Katso ottelu suorana linkistä

Fenerbahce oli yksi joukkueista, joka käytti settipelejä tehokkaimmin kauden ensimmäisellä puoliskolla. Viime viikkoina hän ei ole näyttänyt niin hyvältä. Erotuotteilla voi kuitenkin olla tärkeä rooli tässä pelissä. Karagümrük teki tällä tavalla tehdyistä 52 maalista 16. Fenerbahçessa tämä luku on 9. Toisaalta paikallinen joukkue on liian hämmentynyt puolustaakseen maalipaikkoja. Pirlon opiskelijat näkivät 47 maalia 15:stä maalin jälkeen. Fenerbahce päästi tällä tavalla vain 9 maalia.

Italialainen jalkapalloilija Davide Biraschi saa punaisen kortin Fatih Karagümrükissä. Biraschi pudotettiin pelistä punaisella kortilla saatuaan kaksi keltaista korttia viime viikolla Istanbulsporin vierasottelussa. 28-vuotias jalkapalloilija ei ole joukkueensa kanssa Fenerbahce-ottelussa.

Karagümrük Fenerbahçe Mihin aikaan ottelu lähetetään suorana?

Atatürkin olympiastadionilla tänä iltana klo 20.30 alkava ottelu lähetetään suorana beIN Sports 1 -kanavalla. 90 minuutin live-tulosseuranta, jonka ohjaa Abdulkadir Bitigen, on uutisissamme.

Fatih Karagümrük Fenerbahce todennäköinen 11s:

Fatih Karagümrük: Batuhan, Salih, Baniya, Dresevic, Levent, Ricci, Bertolacci, Ozdoev, Colley, Borini, Diagne

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, İsmail, Zajc, Emre Mor, Arda (Rossi), Serdar Dursun, Valencia

Karagümrük 1-2 Fenerbahce live-kommentti ottelusta

2′ Emre Mor tunsi maalin rangaistusalueen ulkopuolelta. Laukaus meni maalivahti Batuhaniin.

4′ Arao potkaisi pallon verkkoon, mutta erotuomari peruutti maalin rikkeen takia.

12′ Enner Valencia ei pystynyt ohittamaan Batuhania maalivahtia päin. Aseman päättymisen jälkeen paitsiolippu nostettiin.

24′ Fatih Karagümrük siirtyi Ozdoevin maalilla 1-0 johtoon. Ozdoev viimeisteli tilanteen sen jälkeen, kun Altay potkaisi laukauksen rangaistusalueen ulkopuolelta. Magomed Ozdoev tuuletti verkkoja Fatih Karagümrükin ensimmäisessä pallotapaamisessa Fenerbahçen rangaistusalueella.

42′ Ferdi Kadıoğlu sai keltaisen kortin ja sai pelikiellon Ankaragücü-ottelussa.

44′ Fabio Borini ampui rangaistusalueen ulkopuolelta raivauksen jälkeen, mutta pallo meni takaisin eri tavalla.

50′ Altay Bayındır ei antanut Colleylle maalia edessäpäin.

51′ Miha Zajc teki paluun kaukaa ja teki fantastisen maalin.

56′ Borini ohitti maalin vinosti vastakkain.

57′ Arda ja Rossi tulivat peliin İrfan Canin ja Emren sijaan.

63′ Fenerbahcen pelaajat odottivat rangaistuspotkua. VAR-tarkistuksen jälkeen päätettiin jatkaa.

71′ Arda Güler iski kovasti, Joao Pedro lähetti pallon takaisin maalivahtilta auta