Selçuk Sports Beşiktaş Galatasaray -ottelun suora katselu Justin TV:n salasanalla Ilmainen Bein Sport Fantarium24 Bjk Gs live -katselulinkki

Selcuk Sports Besiktas Galatasaray katso suoraa Justin TV:tä ilman salasanaa Bein Sport Fans Bjk Gs:n live-katselulinkki ()

Johtava Galatsaray kohtaa Beşiktaşin vieraissa Spor Toto Super Leaguen 32. viikolla. Jäljellä olevat viikot ovat hyviä ottelun voittaneelle joukkueelle, joka on kohtalokas derby Beşiktaşille ja Galatasaraylle. Fanit, jotka haluavat seurata Beşiktaş-Galatasaray-ottelua suorana, etsivät, kuinka BJK Gs -ottelua voi seurata suorana maksutta. Selcuk Sports Katso Beşiktaş Galatasaray ottelua suorana Katso ottelua Bein Sports 1 Justin TV Frozen Katso ottelua suorana Taraftarium24 Selçuk Sports Beşiktaş Galatasaraysta. Katso ottelua suorana Fantasy24:stä Justin Tv:stä Jestyayin Kralbozguncu Bein Sports Bjk Gs katso GS-otteluita Bein Sports Bjk Gs tv katso suorana ottelua selcuksik Live Besiktas laiton Justin tv Beşiktaş Gs fansium24 twitter kirjautuminen Katso Bjk Gs ilmaiseksi Katso tapahtumapaikan tv jestbroadcast Besiktas Galatasaray ottelu Katso Netspor Bjk Gs suorana vuotolinkki. Milloin Beşiktaş Galatasaray -ottelu lähetetään suorana?

Selcuk Sports Besiktas Galatasaray katso suorana

Spor Toto Super Leaguen 32. viikko kului hämmästyttävässä derbyjännityksessä. Beşiktaş toivottaa mestaruuden johtajan, kelta-punaisen joukkueen tervetulleeksi kotiinsa. Beşiktaşin tähdet Dele Alli, Rachid Ghezzal ja Tayyip Talha Sanuç eivät voi pelata ottelussa, jossa Ali Şansalan viheltää. Johtaja Galatasaray ei ole hukassa. Fenerbahçen voitolla viikolla Galatasarayn on voitettava ottelu säilyttääkseen pisteeron. Beşiktaş etsii voittoa pysyäkseen huippukilpailussa. Muutama minuutti ennen ottelua ihmettelemme lähetysaikaa, kanavaa ja ottelun mahdollista 11:tä. Mihin aikaan Beşiktaş–Galatasaray-ottelu on, millä kanavalla?

Selcuk Spor TV Besiktas Galatasaray katsoa ottelua

Jännitys jatkuu Spor Toto Super Leaguessa. Viikon 32. ottelussa Beşiktaş ja Galatasaray kohtaavat toisensa. Kaikki ottelun yksityiskohdat ovat mielenkiintoisia. Joten milloin Beşiktaş – Galatasaray -ottelu lähetetään suorana, mihin aikaan ja millä kanavalla?
Keltaisen punaisen joukkueen valmentaja Okan Buruk lähtee Beşiktaşin derbyyn ilman ongelmia. Vaikka kaikki loukkaantuneet pelaajat kelta-punaisessa joukkueessa toipuivat, pelikiellossa ei ollut yhtään pelaajaa, eikä puuttunut nimeä Gomisin armahduksella. Okan Buruk voi hyötyä koko joukkueesta Beşiktaşia vastaan.

Fanit 24 Besiktas Galatasaray katsella live-ottelua

KELTAINEN-PUNAINEN RYHMÄ MUODOSSA

Superliigan 31. viikolla Fatih Karagümrükin kanssa 3-3 tasapelin päässyt Galatasaray jatkoi pisteeroa sen jälkeen, kun Fenerbahçe pelasi myös Istanbulsporin kanssa kotonaan. Viimeiset 19 Super League -peliä; 17 voitolla, 1 tasapelillä ja 1 tappiolla Galatasaray menee Beşiktaşin derbyyn moraalisesti.

Justin TV Besiktas Galatasaray Katso ottelu suorana linkistä

Yksi Kartalin tärkeimmistä aseista Galatasaraya vastaan ​​on englantilainen jalkapalloilija Nathan Redmond, joka on osallistunut suoraan 12:een Beşiktaşin 7 viimeisestä Superliigan maalista. Redmond teki 22 maalia ja antoi 5 syöttöä 5 liigaottelussa mustavalkoisessa paidassa. Yhteensä 1306 minuuttia kentällä viipynyt 29-vuotias jalkapalloilija sai 5 keltaista korttia. Esiintymisellään erottuva tähti, erityisesti pelattuaan Fenerbahçen derbyn, tulee olemaan tärkeässä roolissa hyökkäyslinjassa Rachid Ghezzalin puuttuessa.

Beşiktaş Galatasaray Mihin aikaan ottelu lähetetään suorana?

Se esitetään Vodafone Parkissa tänä iltana ja alkaa klo 19.00. rayhaber Beşiktaş-Galatasaray-ottelu lähetetään suorana beIN Sports 1 -kanavalla. 90 minuutin live-tulosseuranta, jonka ohjaa Ali Şansalan, on uutisissamme.

Besiktas-Galatasaray-ottelu mahdollinen 11

Kuvaus: Mert, Rosier, Sais, Colley, Masuaku, Redmond, Salih, Amir, Gedson, Cenk, Aboubakar

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdulkerim, Adekugbe (Dubois), Torreira, Oliveira, Rashica (Peace), Mertens, Kerem, Icardi

Beşiktaş 2-1 live-kommentti ottelusta

69′ Abdülkerim halusi osua päähän, mutta Colley vastasi. Paitsi lippu on ilmassa paikan jälkeen.

68′ Beşiktaşin Romain Saiss sai keltaisen kortin väliintulonsa jälkeen Keremiä vastaan.

67′ Keskikentällä pallon vastannut Zaniolo jäi maahan Salih Uçanin väliintulon myötä. Virheellinen päätös.

66′ Beşiktaşissa puolustuksen takana roikkunut Aboubakar kohtasi maalivahtia, mutta paitsiolippu oli ilmassa.

65′ Abdulkerim halusi nähdä Rashican, joka liikkui puolustuksen takana. Pallo meni suoraan eteenpäin.

63′ Gedson Fernandes eteni keskikentällä ja antoi sen Cenkille vasemmalle. Rosier oli paitsiossa keskellä Cenkin takatolppaa.

62′ Midtsjö korvasi Oliveiran ja Zaniolo Mertensin Galatasarayssa.

60′ Amir Hadziahmetovic teki Superliiga-uransa ensimmäisen maalinsa Galatasaraya vastaan ​​Beşiktaş-paidassa.

59′ Sergio Oliveiran virheestä pallon nappannut Amir Hadziahmetovic lähetti pallon verkkoon etuasennossa.

58′ Maali | Amir Hadziahmetovic tekee maalin, joka nosti Beşiktaşin johtoon.

45′ Ottelun ensimmäinen puoliaika on ohi.

45 Vielä vähintään 6 minuuttia ensimmäisen puoliajan loppuun.

43′ Oikealla laidalla pallon kohtannut Rosier meni Cenkin luo sivutolppaan.

42′ Gedson Fernandes pysyy tällä kertaa kentällä keskikentällä Rashican häirinnässä. Beşiktaş-pelaajat odottavat kortteja.

41′ Salih Uçan lähettää pitkän syötön Vincent Aboubakarille rangaistusalueen sisällä. Torreira löi maalivahti Musleran päällään.

40′ Ennen tätä ottelua vain yhden maalin tehnyt Romain Saiss avusti myös kauden ensimmäisellä puoliskolla pelatussa Galatasarayn derbyssä.

Klo 39 Gedson Fernandes pysyy maassa, tällä kertaa Torreiran välissä. Päätöksen puute.

38′ Peli keskeytettiin hetkeksi keskikentän Salih Uçanin loukkaantumisen vuoksi.

37′ Romain Saiss teki ensimmäisen virallisen maalinsa Beşiktaşille Galatasaraya vastaan.

36 Saiss, joka on vapaana Arthur Masuakun kulmapotkusta, lähettää pallon verkkoihin tasaisella vedolla.

TAVOITE 35′ | Saiss kirjaa Beşiktaşin tasapelien määrän.

30′ Beşiktaş lähestyi maalia! Kun Redmond löi päänsä oikealta, Cenk Tosun pääsi niukasti ohi.

TAVOITE 20′ | Icardi pelasti maalin, joka nosti Galatasarayn johtoon derbyssä.

11 Galatasaray tuli tehokkaasti. Oikealta vinottain rangaistusalueelle tulleen Rashican keskellä puolustus puuttui ennen Icardia.

10′ Vasemmalta laitapallon löytänyt Kerem menee alas linjalle ja menee keskelle. Rosier esti pallon.

9′ Vasemmalla laitalla Oliveiralta pallon pelastanut Salih Uçan halusi nähdä Rosierin oikealla, mutta Mertens puuttui asiaan.

7′ Beşiktaş tulee ulos oikealta. Torreira esti keskikentän, jonka Redmond halusi tehdä takatolppaan ja tapasi pallon oikeaan kulmaan.

6′ Löytää pallon oikealta laita, Rosier yritti hyökätä, mutta ei pystynyt pitämään palloa kentällä. Tac, Galatasaray.

5′ Adekugbe halusi hyökätä vasemmalta laidasta, mutta Rosier iski ruumiinsa sisään ja löi palloa ulkopuolelta.

4′ Fernando Muslera yritti lähettää pitkän syötön Mauro Icardille. Colley päätyy pallon kruunuun.

3′ Masuaku, joka halusi laittaa hänet Salihin syötöllä peliin vasemmalle laitalle, vapautti palloa kontrolloimaan yrittäneen Rashican. Päätöksen puute.

2′ Ottelun alussa Nelssonin kanssa ilmapallotappeluun joutunut Vincent Aboubakar loukkaantui, mutta pystyy jatkamaan peliä.

1′ Ensimmäinen vihellys.

Selcuk Sports Katso Beşiktaş Galatasaray -ottelu suorana Fantarium24 Justin Tv Jest -lähetys Kralbozguncu Bein Sports Bjk Gs -ottelu ilman koodia Katso selcukspor tv suorana Katso Beşiktaş Gs -ottelu Katso suorana Besiktas-ottelu ilman salasanaa Justin tv Beşiktaş Gs fanium24 B twitter Gşiks katso ilmainen tv-lähetys Galatasaray-ottelu katsella Bjk Gs Kralbozguncu Netspor Selcuk spor tv hd Bjk Gs ilmaiseksi katsoa livenä jestyayim Katso Beşiktaş Galatasaray jäätymättä Katso ottelu Netspor Bjk Gs katso ottelua Beşiktaş Galatasaray bein sport hd spor tv livenä Justin tv Cbspor

Fanit 24 Besiktas Galatasaray Katso live-ottelu, katso ilmaisia ​​ilmaisia ​​vuotoja, katso Justin TV, Jojobet TV, Matbet Free Match Katso Fantarium24 Beşiktaş Galatasaray live-ottelu, katso ilmaisia ​​ilmaisia ​​vuotoja, katso Justin TV, Jojobet TV, Matbet ilmaisia ​​otteluita