Turkin ensimmäinen kotimaan ja kansallinen sähköinen pääjohtoveturi E5000 laskeutuu kiskoille

Turkin ensimmäinen kotimaan ja kansallinen sähkömoottoriveturi laskeutuu E-raiteille
Turkin ensimmäinen kotimaan ja kansallinen sähköinen pääjohtoveturi E5000 laskeutuu kiskoille

Turkin ensimmäinen kotimainen ja kansallinen sähköinen kaukoveturi E5000 on tänään kiskoilla. Teollisuus- ja teknologiaministeriön lausunnon mukaan sähköinen E5000 tulee toimimaan ensimmäistä kertaa presidentti Recep Tayyip Erdoğanin käskystä Eskişehirin massaavajaisissa. Suora yhteys TÜRASAŞ (Turkish Rail System Vehicles) -tehtaalle tehdään tänään klo 5000 E17:lle, joka vapauttaa Turkin ulkomaalaisriippuvuudesta yhdellä alueella.

TÜBİTAK RUTE ja TÜRASAŞ kehittivät

E5000, jonka suunnitteli TÜBİTAK Rail Transport Technologies Institute (RUTE), analysointi ja osajärjestelmän tuotanto valmistui, kehitettiin Turkin tasavallan valtionrautateiden (TCDD) tarpeiden mukaisesti.

Ensimmäisen ja suurimman veturi

E5000 valmistettiin kotimaisilla ja kansallisilla resursseilla nykyaikaisena sähköisenä kaukoveturina. E5000-sähköveturissa on monia "Most" ja "Firsts" sekä luokassaan että Turkin kiskojärjestelmäseikkailuja varten. E5000:ssa on ensimmäinen kotimaisesti suunniteltu ajoneuvorunko, ensimmäinen teli, ensimmäinen junan ohjaus- ja hallintajärjestelmä kaukoliikenteen vetureille. Lisäksi E5000:ssa on tehokkain kotimainen sähkömoottori kiskoajoneuvoihin. Suuritehoinen vetomuunnin, ajomuuntaja ja apuvoimayksikkö, jotka on suunniteltu paikallisesti kiskoajoneuvojen sovelluksiin, kuuluvat E5000:n ominaisuuksiin.

Pystyy kuljettamaan rahtia ja matkustajia

5 megawatin (MW) E5000 kiinnittää huomiota Euroopan unionin yhteentoimivuuden teknisen spesifikaation (TSI) sertifikaatilla. Rahtia ja matkustajia kuljettava E5000 erottuu vastineistaan ​​uuden sukupolven sähköisenä kaukoveturina, jonka nopeus on 140 km/h.

Oven avaaminen vientiä varten

E5000:n avulla kotimainen kehittäminen kriittisten osakomponenttien, kuten junien ohjaus- ja hallintajärjestelmän, vetojärjestelmän, vetomuuntajan, vetomoottorin, vetomuuntimen, luistonestoyksikön ja apuvoimayksikön päälinjan vetureissa, avaa myös oven vientiin. Kaikki E5000:lle kehitetyt pääkomponentit ovat tärkeitä, koska niissä on kriittistä teknologiaa, joka voidaan viedä erillisinä tuotteina. Nämä tuotteet, TCDD Transportation Inc. Sitä käytetään myös olemassa olevissa vetureissa sekä varaosien että modernisoinnin puitteissa.

Vetureita valmistetaan 500 kappaletta

TÜBİTAK RUTE:n ja TÜRASAŞn kanssa yhteistyössä toteutetun E5000:n ansiosta Turkki pystyy valmistamaan 10 tarvitsemaansa veturia 500 vuodessa. Tällä tavalla se edesauttaa vähintään 2 miljardin euron vaihtotaseen alijäämän kattamista. Lisäksi turkkilaisten insinöörien suunnitteleman veturin myötä kriittisten järjestelmien huolto- ja korjausajat lyhenevät huomattavasti. Ylläpito- ja korjauskustannukset pienenevät huomattavasti luodun ekosysteemin myötä. Näin maassamme jää vähintään 2 miljardia euroa lisää.

Günceleme: 18/04/2023 12:51

Samanlaisia ​​mainoksia