Turvallisuusosasto rekrytoi 75 opettajaa

Turvallisuusosasto ottaa opetushenkilökuntaa
Turvallisuusosasto rekrytoi 75 opettajaa

Poliisiakatemian puheenjohtajuuden alaisena, sisäisen turvallisuuden tiedekunta, oikeuslääketieteen instituutin osasto, liikenneinstituutin osasto, vieraiden kielten osasto ja Erzincanin poliisiammattikoulu (PMYO), İzmir Rüştü Ünsal PMYO, Kastamonu PMYO, Kırıkkale PMYO, Kırş, Samsun 19 Mayıs PMYO, Sivas PMYO , Aydınin poliisin ammatillinen koulutuskeskus (POMEM) ja Trabzonin marttyyri Meriç Alemdar POMEM -osastot, perustuslain 132 artikla, poliisin korkeakoululaki nro 4652, korkeakoululaki nro 2547, korkea-asteen henkilöstölaki nro 2914, laki nro 3201 poliisiorganisaatiosta, valtion laki nro 657 Akatemiamme verkkosivuilla julkaistujen virkamieslain ja Poliisiakatemian akateemisen henkilöstön nimittämis- ja ylennysperusteiden puitteissa hän on nimitetty professoriksi (1), tohtorin professoriksi (1), luennoitsijaksi (59) ja tutkimusassistentiksi (14) Kouluttaja rekrytoidaan. Kaikki tiedot ilmoituksesta löytyvät Academy pa.edu.tr -osoitteesta.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Günceleme: 18/03/2023 13:49

Samanlaisia ​​mainoksia