Terveysministeriö 2023 65-72-vuotiaiden nimitysten uudelleenarvonnan ilmoitus!

Terveysministeriö
Terveysministeriö

Terveysministeriön terveyspalvelujen peruslain nro 3359 lisäpykälässä 1 "Erikoislääkäreiden, lääketieteen erikoislääkäreiden, lääketieteen erikoislääkäreiden, hammaslääkäreiden ja proviisorien henkilöstöön ja tehtäviin nimitetään pakettiautot määräysten mukaisesti. julkisten laitosten ja järjestöjen lainsäädäntöä, ilman vapautuvan viran lupaa, lainsäädännössä määrättyjen menettelyjen päätyttyä. ja niiden sijoittamisen tekee terveysministeriö ilman tarkastusta ja arvalla." säännös sisältyy.

Toisaalta edellä mainitun lain liitteessä 17 "Lääkäreitä ja erikoislääkäreitä, jotka työskentelevät terveysministeriössä ja sen tytäryhtiöissä sijaitsevissa terveyslaitoksissa ja -järjestöissä, sekä perhelääkäreitä, jotka työskentelevät perhelääketieteen lain nro. Ministeriö hyväksyy vuosittain 24/11/2004 5258, edellyttäen, että hän voi työskennellä seitsemänkymmenen kahden vuoden ikään saakka. " asetus on sisällytetty.

Tässä yhteydessä suoritettavat sijoitusmenettelyt, jotka on päivätty 23 ja numeroitu 11/2017, 2017-19-vuotiaiden lääkäreiden ja erikoislääkäreiden uudelleen työllistymisen varmistamiseksi. ja jotka ovat aiemmin työskennelleet terveysministeriössä tai sen liitännäisjärjestöissä. Se tehdään arvalla tietokoneympäristössä.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

YLEISET PERIAATTEET

1) Hakemukset tehdään arvontakalenterissa määriteltyinä ajanjaksoina siirtymällä sähköisen hallinnon portin henkilöllisyyden varmistusjärjestelmään Terveysministeriön palveluiden pääosaston verkkosivuilla (yhgm.saglik) olevan henkilöstötietojärjestelmän (PBS) kautta. gov.tr).

2) Arvonnan paikka ja aika ilmoitetaan internet-osoitteessa (/yhgm.saglik.gov.tr).

3) Hakijat täyttävät hakulomakkeen sähköisesti PBS: ssä, tallentavat ja viimeistelevät valintansa arpajakalenterissa ilmoitettujen päivämäärien välillä. Viimeistelyprosessin jälkeen sovelluksen tietoja ja asetuksia ei muuteta. Hakemuksia, joita ei ole viimeistelty, ei oteta huomioon.

4) Valmiita hakulomakkeita ei lähetetä erikseen fyysisinä asiakirjoina.

5) Hakijat voivat tehdä korkeintaan kymmenen (10) valintaa ilmoitetun kalenterin puitteissa ottaen huomioon avattavat paikat henkilöstötietojärjestelmässä (PBS). Ehdokkaat, jotka ilmoittavat haluavansa tulla sovituksi yleisen arpajaisten kanssa, sijoitetaan avoimiin avoimiin paikkoihin yleisen arpajaisen kanssa, jos heitä ei voida sijoittaa heidän mieltymyksiinsä.

6) Ne, jotka haluavat hakea arvontaan ja joutuvat perumaan hakemuksensa, voivat perua arvontaan hakemuksensa sähköisesti PBS:n kautta torstaina 23 klo 2023 asti – keskiviikkona 12. Piirustushakemuksen peruuttaneet eivät voi hakea tätä arvontaa uudelleen.

7) Hakemukset, joita ei katsota asianmukaisiksi tutkimuksen tuloksena, ilmoitetaan PBS: ssä ilmoituksen korvikkeena yhdessä hylkäämisen syiden kanssa. Vastalauseet vastaanotetaan sähköisesti ja tulokset ilmoitetaan PBS: ssä.

8) Virkamieslain nro 657 97 §:ssä määritellyt ajanjaksot otetaan huomioon virkamieslain XNUMX §:ssä määritellyt henkilöt, jotka ovat eronneet tai katsotaan eronneeksi virkamiehestä. Tässä tilanteessa olevien joukossa otetaan kuitenkin vastaan ​​niiden hakemukset, joilla on kuukausi työkyvyttömyyden päättymiseen hakuajan päättymisestä.

9) Terveysministeriön ja siihen liittyvien laitosten tehtäviin sijoitettujen hakijoiden nimitysilmoituksessa otetaan huomioon hakijan hakemuksessa ilmoittama osoite.

10) Ne, jotka on asetettu henkilöstöön tai tehtäviin arvonnan seurauksena, eivät voi hakea arpajaisia ​​uudelleen vuoden ajan arpajaisten tulosten ilmoittamisen jälkeen.

11) Hakijoiden hakemuksia, jotka eivät noudata ilmoituksen tekstissä määriteltyjä ehtoja, ei hyväksytä. Niitä, joiden hakemukset hyväksyttiin tahattomasti ja asetettiin arvalla, ei nimitetä, ja ne peruutetaan, vaikka heidän nimityksensä olisikin tehty.

EHDOT JA VAATIMUKSET, JOTKA VOIDAAN KÄYTTÄÄ ERIIN

1) Hakijoiden on täytettävä virkamiehistä annetun lain nro 657 48 §: ssä määritellyt yleiset ehdot.

2) Lääkärit ja erikoislääkärit, jotka ovat täyttäneet 65-vuotiaat erän päiväyksestä ja ovat työskennelleet terveysministeriössä tai siihen liittyvissä laitoksissa aiemmin ja jotka eivät ole saavuttaneet 72-vuotiaita (alle 65-vuotiaat lääkärit) voi soveltaa muihin ilmoitettuihin avoimen tapaamisen sääntöihin.)

3) Lääkärit ja erikoislääkärit, jotka jäävät eläkkeelle virasta 65 vuoden iän vuoksi ja työskentelevät edelleen sopimussuhteessa olevina perhelääkäreinä, voivat hakea tätä sääntöä.

4) Niiden arpajaishakemuksia, jotka eivät täytä edellä mainittuja ehtoja, ei hyväksytä.

Günceleme: 15/03/2023 12:12

Samanlaisia ​​mainoksia