TCDD 2023 päiväkotimaksut

TCDD:n vuoden lastentarhamaksut
TCDD 2023 päiväkotimaksut

Turkin tasavallan valtionrautatiet julkisti lastentarhamaksut vuodelle 2023. Valtiovarainministeriön virallisessa lehdessä 06 julkaistun "Julkisia sosiaalipalveluja koskevan tiedonannon" osiossa Päiväkoti- ja hoitokodin maksut numerolla 2023 siltä varalta, että tiedonannossa määrätyt vähimmäiskuukausipalkat eivät riitä , laitokset ja järjestöt ovat oikeutettuja määrittämään määritellyn palkan ylittävän hinnan. Yhteiset asiat -osion 32065. artikkelissa ”Etsitään mahdollisuuksia vuokrata tilat kokonaan tai osittain ja hakemukselle painotetaan tähän suuntaan. Tarvittaessa ateriat, tee- ja muut palvelut voidaan järjestää ostamalla palveluita. ja 18 §:ssä säädetään, että "kaikenlaiset päiväkotien ja päiväkotien kulut katetaan heidän omista tuloistaan".

Sovellettavat palkat ovat "vuoden loppuun asti päiväkodissa työskentelevän henkilöstön palkankorotukset sekä päiväkodin yleiskulut (tarvikemaksu, siivousmateriaalikulut, yleiset ylläpito- ja korjauskulut, sähkö, lämmitys, vesi). tms.) 12 kuukauden ajan työntekijöiden vähimmäispalkkoja ostamalla palveluja heinäkuussa." Ottaen huomioon kesäloma-aikana (kesä-heinäkuu-elokuu) päiväkodissa palvelua saavien lasten määrän todennäköiset kasvut".
Ottaen huomioon päiväkotien ja päiväkotien toimintatulojen ja menojen aseman ja noudattaen 01 voimaan tulleen julkisia sosiaalipalveluita koskevan tiedonannon määräyksiä,

a) Sitä sovelletaan yritysten ja muiden julkisten laitosten ja järjestöjen henkilöstön lapsiin, eläkeläisiin ja heidän puolisoihinsa ja jälkeläisiinsä (lastenlapset, lastenlastenlapset), marttyyrien, veteraanien, sota- ja työvammaisten puolisoihin, vanhempiin ja lapsiin. puolisot, äidit, isät ja lapset, kuukausittainen hoitomaksu per lapsi on 3.750,00 TL (sis. alv),

b) 50 TL (sis. alv), joka on 5.625,00% enemmän kuin yrityksemme henkilöstölle määritetty tariffi, a alakohdan ulkopuolelle jäävien lasten lapsille.

c) Jos samassa henkilössä on enemmän kuin yksi lapsi päiväkoti- ja päiväkodissa, 20% -alennusta haetaan useammalle kuin yhdelle lapselle.

d) Päiväkotiin lopullisesti ilmoittautuneelta opiskelijalta peritään kuukauden maksu etukäteen. Jos opiskelija lähtee päiväkodista kuukauden aikana, maksua ei palauteta.

e) Jos päiväkodeissa ja päiväkodeissa on huolto-, korjaus- ja muutostarve, päiväkodin osasto tekee sulkemispyynnön huoltoa ja korjausta varten.

Koska tiedonannossa todetaan, että sosiaaliturvajärjestelmien toimintakustannuksiin ei ole tarpeen tehdä maksuja asiaan liittyvän toimielimen ja organisaation talousarviosta, ryhdytään kaikenlaisiin toimenpiteisiin lastentarhojen ja päiväkodeiden toimintakustannusten kattamiseksi tuloista, eikä tältä osin synny ongelmia.

Päiväkotien ja päiväkotien maksutase huomioon ottaen tarkastellaan myös niiden vuokraamista tiedonannon 18 artiklan puitteissa.

Lisäksi noudatetaan tiukasti tiedonannossa mainittuja sovellusperiaatteita. Etusija tilojen hyödyntämisessä; Yrityksemme annetaan henkilöstölle ja eläkeläisille, heidän puolisilleen ja lapsilleen.

Günceleme: 01/03/2023 14:24

Samanlaisia ​​mainoksia