Istanbulissa piirretyt taksisäännöt

Istanbulissa piirretyt taksisäännöt
Istanbulissa piirretyt taksisäännöt

IMM: n puheenjohtaja Ekrem İmamoğlupuhui 1.803 322 minibussin ja 14 minibussin muuntamista taksiksi järjestetyssä arvontatilaisuudessa. İmamoğlu totesi tekevänsä maanjäristyksestä Turkin ensimmäisen numeron XNUMX. toukokuuta jälkeen, ja hän sanoi: "En koskaan ole henkilö, joka petti sinua ennen vaaleja, enkä nyt tai velvollisuuteni jälkeen." İmamoğlu totesi, että uuden muotoilun ajoneuvot muuttuvat halutuiksi ajoneuvoiksi, joten he eivät pysäytä toista taksia. Pysäyttääkseen tämän taksin he valitsevat sinut keskuudestaan. Tästä syystä ansaitset enemmän rahaa, olet tyytyväisempi takseihin ja teet hyvää työtä. Vaikka niitä ei ole paljon, olette ihmisiä, jotka kantavat vammaisia ​​kansalaisiamme sekä tienaatte rahaa ja saatte siunauksia. Älä unohda sitä", hän sanoi.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) on saanut päätökseen hakemukset 1.803 322 minibussin ja 2 taksiminibussin muuntamisesta "uusiksi takseiksi", joita se on edistänyt viime kuukausina. Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı -kulttuurikeskuksessa pidettiin seremonia 532 XNUMX hakemuksen arpaamiseksi. Seremonia; IMM:n puheenjohtaja Ekrem İmamoğlu, IYI Party Istanbulin maakunnan puheenjohtaja Coşkun Yıldırım, Küçükçekmecen pormestari Kemal Çebi ja CHP-parlamentaarikot Turan Aydoğan ja Gökan Zeybek osallistuivat. Ennen seremoniaa 5 eri yrityksen, IMM:n ja kauppiaiden vaatimusten mukaisesti tuotettuja näytetakseja tutkinut Imamoglu piti puheen ennen arpaa.

"TOUKOKUU 14. PÄIVÄN JÄLKEEN TEKEMME MAANJÄRISTÖSTÄ MAAN ENSIMMÄISEN ASIAKIRJAN"

İmamoğlu aloitti puheensa toivomalla Jumalan armoa maanjäristyskatastrofissa henkensä menettäneille kansalaisille: ”Velvollisuutemme on varmistaa, että kaikki kaupunkimme ovat kestäviä ja etteivät ihmiset menetä henkensä katastrofeissa. Tämän saavuttamiseksi on välttämätöntä toteuttaa yhteinen mobilisaatio. Muistutan teitä tässä, että kaikkien täällä olevien ystäviemme ensimmäinen velvollisuus on huolehtia kotinsa eheydestä ja varmistaa, että he, heidän perheensä, kotinsa ja naapurit eivät koe pienintäkään ahdistusta katastrofi. Tietenkin toimielimemme tekevät parhaansa. Tämä on iso, kokonaisvaltainen kysymys. Sillä ei ole poliittista näkemystä, puoluetta tms. Tämä asia on kaikkien ongelma keskushallinnosta paikallishallintoon, kansalaisistamme kansalaisjärjestöihin, pankeista rakennusalaan. Olemme ottaneet erittäin tärkeitä toimia tässä asiassa ja teemme niin jatkossakin. Toukokuun 14. päivän jälkeen toivon, että teemme siitä maan ensimmäisen todellisen numeron, nopeuttamme sitä ja estämme tätä maata polvistumasta tuskissa katastrofissa.

“EN VOI kohdella SINUA KAIKKEA KUIN GÜLLÜ GÜLISTANIA”

İmamoğlu korosti, että Istanbulin, Turkin ja ihmisten henkien suojeleminen on kaikkien tärkein huolenaihe. Olette arvokkaita maanmiehiäni. Tiedän, että on ihmisiä, joilla on sukulaisia, puolisoita, ystäviä ja ystäviä tällä alueella. Vietin alueella noin 13 päivää maanjäristyksen jälkeen. Erittäin selkeä; On katastrofi, se on luonnontapahtuma, se on kohtalo. Mutta näiden ihmisten henkien menetys katastrofissa on meidän, työntekijöidemme ja johtajiemme syytä. Jos rakennamme ne rakennukset kunnolla, ei ole mahdollista kokea tällaista tragediaa. Siksi minun on jaettava nämä tunteet kanssasi ja saatava sinut hermostumaan. Kun tulet kotiisi, kun astut ovesta sisään, minun täytyy saada sinut sanomaan: "Mitä voin tehdä tämän uhan poistamiseksi?" Valitsit minut hänelle. En voi kohdella sinua kuin kaikki olisi ruusuista. Minun täytyy kohdata tosiasiat, näyttää oikea tie, todellinen reitti. En koskaan ole henkilö, joka pettää sinua ennen vaaleja, nyt tai velvollisuuteni päätyttyä. Minusta ei koskaan tule huijari. Olen täällä näiden tunteiden kanssa", hän sanoi.

JAETTU "MINIBUSMAN-MUISTI" MINIKATKAIMEN KANSSA

İmamoğlu sanoi muistossaan lapsuudestaan: "Rakastan minibussien kauppiaita", "Kun olin lapsi, kun menin kouluun kylältä kaupunkiin, odotin punaista minibussia. Erityisesti odottelisin sitä minibussia. Joskus minun piti ottaa toinen ajoneuvo, jos se viivästyi, mutta sen minibussin kuljettaja oli erittäin suloinen henkilö. Kun astuin hänen autoonsa – kouluni oli kaupungin keskustassa – tunsin oloni rauhalliseksi ja turvalliseksi matkalla kouluun, aivan kuin joku perheeni jäsen olisi ajanut sitä autoa. Tuo kallisarvoinen vanhin, veljemme - Jumala siunatkoon häntä, toivottavasti hän on elossa - käytti yleensä sellaista V-pääntietä ja paitaa. Siksi tulin luoksesi tänään hänen kaltaisessa villapaidassa. Tunnen olevani yksi teistä." Jatkaessaan loput puheestaan ​​riisumalla takkinsa, İmamoğlu korosti, että hän käytti minibusseja kulkuvälineenä monta kertaa päivän aikana sekä työskennellessään että yliopistossa Istanbulissa.

”EN OLE enkä tule olemaan HENKILÖ, JOKA LAITTAA KANSALAISIAAN MISSÄÄN ISTANBULIN ALUESTA”

İmamoğlu sanoi: "Opin tuntemaan ihmisiä ja Istanbulin noissa minibusseissa ja busseissa".

"En ole koskaan ollut enkä tule olemaan henkilö, joka laiminlyö kansalaisiaan Istanbulin millään puolella. Olen aina sanonut tämän taksi- tai minibussiasiassa: ajattelen 16 miljoonaa ihmistämme ensimmäisessä rivissä. Miten kansalaiseni saa palvelua taksista? Miten saat palvelun minibussista? Miten optimoimme tämän? Toiseksi ajattelen kauppamiehiäni ratin takana. Minulle nämä kaksi riviä; Kun ensin täytän ja sovitan kohtuullisella tasolla kansalaisteni toiveet ja sitten kauppiaiden vaatimukset, niin tulos täällä ilahduttaa kaikkia, ainakin suurelta osin. Emme ole pitäneet tiedettä, tekniikkaa ja maalaisjärkeä poissa pöydästämme missään hänen hyväkseen tekemässämme työssä. Kun teimme laskelmia, emme koskaan tehneet sitä laskelmaa. Kun oli hänen vuoronsa, sanottiin: 'He eivät voi. 'Ei, veli. Minibussikauppias saa palkkansa. Sanoimme: "Kuinka hän voi mennä kotiin, jos hän ei ansaitse rahaa?" Emme ole koskaan vetäytyneet siitä askelta taaksepäin."

”ASIAKKAAMME VOITTAVAT, JOTKA HEILLE HYMYTYY”

İmamoğlu muistutti, että minibussikauppiaat eivät voineet saada palkankorotusta lähes 2,5 vuoteen vaalien tekosyistä, hän sanoi: ”Heti kun astuin virkaan, minun oli annettava tämä korotus. Kauppiaamme voittavat niin, että heidän kasvonsa hymyilevät. Olkoot tuohon minibussiin nousevan kansalaisemme kasvot hymyileviä. Kommunikoi hyvin toistensa kanssa. Siksi teimme nämä päätökset. Tänään arvomme erittäin arvokasta muutosta. UKOMEn kokouksessa 30 päätettiin muuttaa yhteensä 2022 321 minibussia takseiksi, joista 1.803 oli suoria. Hakuprosessin aikana 16.-17 kuljettajaa haki ajoneuvonsa muuttamista takseiksi. Olemme listanneet nämä sovellukset riveittäin. Tänään arvomme notaarin läsnäollessa 2.623 2.531 taksimuunnosoikeutta 1.342 XNUMX hakemuksesta linjoilla, joille tulee enemmän hakemuksia kuin taksiksi muunnettavia ajoneuvoja. Toivotan onnea ja onnea Istanbulille ja kauppiaillemme, jotka saavat oikeuden muuttua taksiksi."

”SEKÄ VOITTAT JA SAAT RUKOUKSEN”

İmamoğlu totesi, että uudet designtaksit tuovat lisäarvoa Istanbulille ja kauppiaille, ja İmamoğlu sanoi: "Muutama henkilöstämme sanoi minulle juuri: "Ostamme toisen taksin". Katso, luota tähän veljeen. Sanon itsepintaisesti, että -tariffi on 30 prosenttia korkeampi - nämä taksit ovat Istanbulissa haetut taksit. Joten he eivät pysäytä toista taksia. Pysäyttääkseen tämän taksin he valitsevat sinut keskuudestaan. Tästä syystä ansaitset enemmän rahaa, olet tyytyväisempi takseihin ja teet hyvää työtä. Vaikka niitä ei ole paljon, olette ihmisiä, jotka kantavat vammaisia ​​kansalaisiamme sekä tienaatte rahaa ja saatte siunauksia. Älä unohda sitä", hän sanoi.

"TOIMITAT NÄILLE AJONEUVILLE KUSTANNUKSILLA JOPA KÄYTETTYJEN AJONEUVOJEN TASOON"

Korostaen tässä prosessissa toimiville kuljettajille annettavan koulutuksen merkitystä, İmamoğlu jakoi myös tietoa ajoneuvojen hankintaprosessista:

”Ystäväni kertoivat juuri minulle, että yritykset ovat toimittaneet kauppiaillemme yli 1.700 XNUMX taksia maalis-heinäkuun aikana. Mikä tahansa mahdollisuus on olemassa, se vähentää sen kustannuksia, ja ensimmäisestä hetkestä lähtien sanoin molemmille pääsihteerillemme, avustajallemme ja tytäryhtiöillemme vastuullisten ystäviemme kautta: "Veljeni, annat nämä ajoneuvot sopivimmalla tavalla. kauppiaillemme, joista tulee uusia taksinkuljettajia. Joten tämä yritys ei palaa gallerian neuvottelutoimintaan. Jatkamme tämän mahdollisuuden tarjoamista. Ja olemme pyrkineet tarjoamaan sinulle nämä työkalut kätevimmällä tavalla. Kuten herra Buğra juuri sanoi, olette hankkineet nämä ajoneuvot hintaan, joka on todella laskenut käytettyjen ajoneuvojen tasolle. Ratkaisemaan Istanbulin liikenneongelmia, parantamaan kaupunkimme julkista liikennettä, tekemään takseistamme identiteettiä, erityisesti yksittäisessä kuljetuspisteessä... sohbet Sinusta tulee niitä ihmisiä Siksi uskokaa minua, jokainen teistä todella tervehtii asiakasta, aivan kuten Istanbulin pormestari. Joten pidä huoli siitä, mitä teet. Tässä suhteessa toivon, että olet osakas tässä mahtavassa kuljetusprosessissa, ja toivon, että kaikkia kauppiaita ja istambulilaisia ​​siunataan näillä kauniilla takseilla, näillä mukavilla ajoneuvoilla ja teidän, arvokkaiden kauppiaiden, palveluilla astuessamme sisään. onnistuneita yhteisiä päiviä."

MUUN MATKUSTAJIEN ONGELMA VÄLTETÄÄN

İBB:n apulaispääsihteeri Dr. Buğra Gökcen antamien tietojen mukaan; Uudet taksit ovat suurikapasiteettisia pakettiautoja. Neuvottelut ja kehitystyöt mobiilisovellusyritysten kanssa jatkuvat matkustajille, jotka haluavat käyttää yhteistä taksia. Takseissa on älykkäät majakat. Älykäs majakka näyttää sanat "TAXI", "FULL", "EMPTY", "RESERVE", "OUT OF SERVICE" ja "SOS". Taksimittariin liitetään älymajakat. Tällä tavalla poistuvat ongelmat, kuten matkustajien valinta ja matkustajien poimimatta jättäminen taksinkuljettajien ja kansalaisten välillä. Ajoneuvon sisällä on "paniikkipainike kuljettajalle". Jos painiketta painetaan, ilmaisu "SOS" ilmestyy majakkaan. Lainvalvontaviranomaiset, jotka näkevät "SOS"-tekstin, puuttuvat asiaan pysäyttämällä ajoneuvon. Takseihin tulee kamerat, Joukkoliikenteen ohjaus- ja hallintakeskus tekee tarkastuksia taksin sisäkuvista.

RANGAISTAMATON KULJETTAJAT TOIMIVAT TUDES:N MUKAISESTI

Uusien taksien tulee toimia vähintään yhdellä mobiilisovelluksella, joka on saanut IMM:n myöntämän Electronic Transportation Management License -lisenssin. Taksit maksavat 30 prosenttia enemmän kuin keltaisen taksin hinta. Taksissa matkustajan ja kuljettajan väliin tulee turvaosasto ja käteisenvaihtoa varten avattava ja suljettava kansi. Ajoneuvoissa on myös tietoliikennejärjestelmä, joka tarjoaa kuljettajan ja matkustajan viestinnän. Takseihin tulee maksulaite, joka voi tarjota mahdollisuuden maksaa luottokortilla, pankkikortilla ja Istanbulkartilla samanaikaisesti. Takseissa on tilaa pyörätuoleille. Näkövammaisille matkustajille ajoneuvon sisällä olevan taksamittarin tiedot ilmoitetaan ääni-ilmoituksella, ja näkövammaisille matkustajille on saatavilla "pistekirjoitusaakkoset". Taksinkuljettajat kiinnittävät huomiota vaatteisiinsa; ei käytä vaatteita, kuten shortseja ja tossuja. taksinkuljettajat; Saatuaan 15 päivän koulutuksen aiheista, kuten "Henkilökohtainen kehitys ja tietoisuus, Istanbulin kaupungin tiedot, vieras kieli, hätätilanteet, kriisinhallinta ja ensiapu, turvallinen ajotekniikka, empatia ja viittomakieli heikommassa asemassa oleville ryhmille", hän aloittaa ajamisen. TUDESin mukaan kuljettajat, joita ei rangaista, työskentelevät matkustajan/reitin valinnan, töykeän käytöksen ja ylihinnoittelun parissa. Jos taksinkuljettaja on ollut rikoksentekijänä 3 kertaa, taksikilpi palaa entiselleen.

PUHEENJOHTAJAN KIITOS İMAMOĞLUlle

Myös Minibussikäsityökamarin puheenjohtaja Emin Alagöz ilmaisi tunteitaan: ”Mietin todella paljon, mistä puhua ja mitä tehdä tullessani tänne. Minibussiyhteisö on kulkenut edestakaisin viimeiset 10 vuotta. Mihin saakka? Vuonna 2019, kun astuit virkaan, alkoi valitettavasti pandemia, pandemia mukaan lukien, huolehdit tästä yhteisöstä ja toit minibussikauppiaat 2000- ja 90-lukujen minibussikauppiaiden tasolle. Haluan kiittää teitä itseni ja kauppiaideni puolesta." Puheiden jälkeen arvat arvottiin Bakırköyn 23. notaarin valvonnassa ja julkistettiin ensimmäiset voittajat.

Günceleme: 18/03/2023 11:22

Samanlaisia ​​mainoksia