Süleyman Demirel University Hospital vastaanottaa 311 sopimushenkilöä

Suleyman Demirel University Hospital
Süleyman Demirel University Hospital

Täydennys 657. kesäkuuta 4 virallisessa lehdessä julkaistuun sopimussuhteisen henkilöstön palkkaamisen periaatteisiin, joiden numero on 28.06.1978, virkamieslain 16330 artiklan B kohdan mukaisesti työskenneltäväksi Süleyman Demirel University Hospitalin pääosastossa. Lain nro. Artiklan 2 kohdan (b) mukaan yhteensä 2022 sopimustyöntekijää palkataan seuraaviin nimikkeisiin (lukuun ottamatta proviisorin virkaa) vuoden 311 KPSS (B) -ryhmän pistemääräjärjestyksen perusteella.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

YLEISET EHDOT
1- Täyttääkseen virkamieslain nro 657 48 §: ssä säädetyt ehdot.

2 - Et saa vanhuus- tai vanhuuseläkettä miltään sosiaaliturvalaitokselta
.
3- On suoritettu vuoden 2022 KPSS (B) -ryhmätentti hakijan soveltaman arvon pätevyyden mukaan.

4- Ei erotettu julkisista viroista useilla asetuksilla.

5- Jos hakijat irtisanovat sopimuksen toimielinten toimesta palvelusopimuksen periaatteiden rikkomisen vuoksi tai jos he irtisanovat sopimuksen yksipuolisesti sopimuskauden aikana, lukuun ottamatta ministerineuvoston päätöksessä määrättyjä poikkeuksia, 657. /B § Virkamieslain nro. Heitä ei voida ottaa palvelukseen toimielinten sopimussuhteisiin henkilöstötehtäviin ennen kuin yksi vuosi on kulunut palvelussuhteen alkamisesta. Vaikka henkilöt, joiden havaitaan rikkovan tätä säännöstä, ovat oikeutettuja nimitykseen, heitä ei nimitetä. (Sopimuksen allekirjoitusvaiheessa vaaditaan asianmukainen asiakirja.)

HAKEMUSLOMAKE, SIJAINTI JA AIKA
1- Hakemukset tehdään verkkohakemuksella yliopistomme verkkosivuilla ikbasvuru.sdu.edu.tr klo 15 asti 23. päivänä ilmoituksen julkaisemisesta virallisessa lehdessä. Henkilökohtaisesti tai postitse tehtyjä hakemuksia/hakemuksia ei hyväksytä.

2- Ehdokkaat aloittavat ensin Sopimushenkilöstön rekrytointiilmoituksen hakuprosessin rekisteröityään verkkohakujärjestelmään osoitteessa ikbasvuru.sdu.edu.tr. Hakijat ovat täyttäneet verkkohakemuksensa, kun he valitsevat ilmoitusnumeron, johon he haluavat hakea, lataavat tarvittavat asiakirjat (koulutustodistus, opintosuoritusote, yhteystiedot jne.) asianmukaisiin kenttiin ja painavat "Hae" -painiketta.

3- Sovellusjärjestelmä kerää automaattisesti oppimistiedot asiaankuuluvien verkkopalvelujen kautta. Hakijoiden, joiden koulutustietoja ei peruuteta automaattisesti, on ladattava hyväksytyt koulutusasiakirjansa ja opintosuoritusotteensa (ylemmän korkeakoulututkinto, ammatillinen tutkinto) manuaalisesti hakujärjestelmään "Personal-Education Department-Add Educational Information" -painikkeesta. Ehdokkaat, jotka hakevat nimikkeitä rekrytoitaviksi KPSS P94 -pisteillä, lataavat manuaalisesti oikeaksi todistetun kopion keskiasteen koulutusasiakirjastaan ​​"Personal-Education Department-Add Educational Information" -painikkeesta.

4- Korkeakouluneuvoston hyväksymä vastaavuustodistus ulkomailta hankituille tutkintotodistuksille tulee ladata hakujärjestelmän "Personal-Experience Information" -osioon.

5- Hakijoiden tulee hakea vain yhtä nimikettä. Jos haetaan useampaa kuin yhtä nimikettä, ensimmäinen hakemus on voimassa.

6- Opetusvideoita rekisteröitymisestä ja hakemisesta ikbasvuru.sdu.edu.tr-järjestelmään youtube.com/watch?v=zBSszCcjVLg ja youtubeSe on katsottavissa osoitteessa .com/watch?v=hf70Qp2W3RA.

7- Kun hakijoiden verkkohakujärjestelmässä pyytämät tiedot on täytetty kokonaan ja täydellisesti, järjestelmä luo hakemuksen seurantanumeron "Hae"-painikkeen painamisen jälkeen. Tällä luodulla hakemusseurantanumerolla on mahdollista päivittää hakemuksia hakuaikana ja kaikki vastuu kuuluu hakijoille (virheellisten/puutteellisten asiakirjojen lähettäminen, eri tutkintotodistusten hakeminen, väärien ilmoitusten hakeminen jne.) prosessi käynnistetään . Vaikka heidät olisi nimitetty, heidän tapaamisensa perutaan. Jos laitoksemme on maksanut heille maksun, tämä maksu korvataan laillisen koron kanssa.

Günceleme: 17/03/2023 11:24

Samanlaisia ​​mainoksia