Rent Gosta tulee ensimmäinen turkkilainen autovuokraamo, joka liittyy ITB Berliniin

Rent Gosta tuli ensimmäinen turkkilainen autovuokraamo, joka osallistui ITB Berliniin
Rent Gosta tulee ensimmäinen turkkilainen autovuokraamo, joka liittyy ITB Berliniin

ITB Berlin -messut, joiden otsikko on "Maailman johtava matkamessu", pidettiin Messe Berlin -messukeskuksessa 7.-9. maaliskuuta 2023, ja mukana oli noin 161 5.500 näytteilleasettajaa XNUMX maasta. Rent Go, Turkin XNUMX-prosenttisesti kotimaassa omistama autonvuokrausbrändi, avautui ensimmäisenä turkkilaisena autovuokraamona, joka osallistui ITB Berlin -messuille.

Monet arvostetut hotellit ja matkailuyritykset Turkista osallistuivat ITB Berlin -messuille yhdessä Rent Go:n kanssa.

Samalla kun Rent Go isännöi osastollaan alan ammattilaisia ​​monilta eri maantieteellisiltä alueilta, erityisesti Euroopan maista, sillä oli mahdollisuus vahvistaa jo käynnissä olevaa hyvää yhteistyötään maailman johtavien digitaalisten matkailuyritysten, kuten booking.com, kanssa kontakteilla, jotka tuovat lisäarvoa maan matkailuun.

ITB Berlinin lausunnon mukaan messuilla vieraili kolmen päivän aikana yhteensä 3 tuhatta 180 ammattilaista yli 90 maasta, kun taas kansainvälinen osallistuminen kasvoi 127 prosenttia verrattuna vuoteen 2019, jolloin viimeiset fyysiset messut pidettiin. Osallistujien kokonaismäärästä mitattuna tämä suhde oli 50 prosenttia. Nämä luvut tukevat odotusta toimialakaupan positiivisesta kehityksestä ympäri maailmaa. Vuodesta 70 tulee näytteilleasettajien mukaan liiketoimintapotentiaalin ennätysvuosi.

Rent Go:n pääjohtaja Köksal Öztürk, Rent Go:n myyntipäällikkö Bülent Yüksel, Rent Go Marmaran aluejohtaja Semih Güneş, TZX Travelin pääjohtaja olivat myös läsnä messuilla, joissa Rent Go:n hallituksen puheenjohtaja Erol Tuna ja Rent Go:n varapuheenjohtaja. Hallitus Mehmet Can Tuna isännöi myös vieraita, Mehmet Ali Tuna ja TZX Travel -liiketoiminnan kehitysjohtaja Kazım Yönden tapasivat vieraita.

Rent Go:n pääjohtaja Köksal Öztürk, joka teki arvioita ITB Berlin -messujen jälkeen, totesi olevansa erittäin iloinen saadessaan osallistua ensimmäisenä turkkilaisena autovuokraamona ITB Berlin -messuille Turkissa syntyneenä brändinä.

Öztürk totesi, että messujen tarjoama liiketoimintapotentiaali on matkailualalle erittäin arvokasta, ja korosti, että alaan kiinteästi kuuluvilla autonvuokrauspalveluilla on tärkeä rooli ulkomaisten matkailijoiden lomaelämyksissä. Rent Go:n pääjohtaja Köksal Öztürk sanoi, että he ovat osoittaneet saavuttamansa asiakastyytyväisyyden tason markkinatutkimuksella ja heille myönnetyillä palkinnoilla tämän tosiasian perusteella. Ennen messuja tehdyillä valmisteluilla pyrittiin saavuttamaan organisaation korkein tehokkuus ja toteuttamaan yhteistyö. Kolmen päivän päätteeksi voin sanoa, että olemme saavuttaneet tämän tavoitteen. Saavuttamamme asema maassa rohkaisee meitä viemään menestystämme rajojen yli."

100 % asiakastyytyväisyystavoite 100 % kotimaisella pääomalla

Rent Go keskittyy saumattomaan ja helppokäyttöiseen asiakaskokemukseen milloin tahansa uusilla toimistoinvestoinneilla ja prosesseilla, joita parannetaan jatkuvasti alan tiedoilla. Rent Go on äskettäin saanut kolme palkintoa Istanbul Marketing Awardsissa osoituksena sen tämänsuuntaisesta toiminnasta. Verkkokauppalähtöisen viestinnän, uudistetun verkkosivuston ja verkkomyyntikokemuksen kategorioissa palkinnon voittanut Rent Go saavutti viime vuonna tehdyssä tutkimuksessa 98 prosentin asiakastyytyväisyyden. Kansainvälisten yritysten joukossa 100-prosenttisesti kotimaisena pääomana saavuttanut Rent Go on tehnyt nimensä yli rajojen palvelemalla asiakkaitaan tähän mennessä 123 maasta.

Günceleme: 17/03/2023 12:45

Samanlaisia ​​mainoksia