Yhteenveto: Konyaspor 2-1 Galatasaray-ottelun kohokohdat ja maalit -linkki

Yhteenveto Konyaspor Galatasarayn otteluyhteenveto ja maalien katselulinkki

Galatasaray päätti 26 ottelun pituisen tappioputkensa Superliigan 14. viikolla häviämällä Konyasporille 2-1. Ottelussa, jossa Galatasaray siirtyi johtoon 31. minuutilla Milot Rashican kanssa ensimmäisellä puoliajalla, kotijoukkue Konyaspor voitti ottelun 2-1 Soner Dikmenin ja Oğulcan Ülgünin toisella puoliajalla maalilla ja sai 3 pistettä. Fanit voivat katsoa Konyaspor-Galatasaray-ottelun koko yhteenvedon, maalit ja tärkeät hetket Bein Sportsin verkkosivuilta.

Galatasaray kohtasi Konyasporin vieraissa Süper Lig Spor Toton 26. viikolla. Konya Metropolitan Municipality Stadiumia isännöivä joukkue voitti 2-1.

Galatasaray siirtyi johtoon Milot Rashican kanssa 31. minuutilla, kun taas Konyaspor vastasi Soner Dikmenillä 62. minuutilla. Konyaspor, joka teki toisen maalin Oğulcan Ülgünin kanssa jatkoajalla, voitti ottelun 2-1.

Galatasarayn 11:n ykkösissä aloittanut Berkan Kutlu sai pelikiellon 35. minuutilla saatuaan keltaisen kortin. Berkan Kutlu ei voi pelata Adana Demirsporia vastaan ​​ensi viikolla.

Tämän tuloksen jälkeen Galatasarayn 14. liigan voittoputki päättyi.

Galatasaray sai tällä tuloksella 60 pistettä. Konyaspor nousi 34 pisteeseen.

Galatasaray kohtaa ensi viikolla Adana Demirsporin liigassa. Konyaspor siirtyy Ümraniyesporiin.

Konyaspor 2-1 Galatasaray ottelun yhteenveto ja tärkeät hetket ottelusta

90+3 MAALIA | Konyaspor siirtyi 2-1-johtoon Oğulcan Ülgünin maalilla. Oğulcan, joka tapasi pallon eteenpäin Bruno Pazin syötöllä, lähetti pallon verkkoihin kovalla ja pehmeällä osumalla.

88′ Konyasporin maalia Endri Çekiciä vastaan ​​ei lasketa paitsiossa. Endri Çekici sai keltaisen kortin, kun hän riisui pelipaitansa tämän maalin jälkeen.

77 Nicolo Zaniolo laukaisee rangaistusalueen ulkopuolelta, Sehic tekee kulman viime hetkellä.

76′ Mahir löi pallon tolpan takaa, joka lähetettiin puolustuksen perään. Ilmapallo lensi pois.

71′ Milot Rashican pallo verkkoon peruttiin paitsion takia.

70 lähti Rashicasta Icardiin. Icardi ei saanut haluamaansa laukausta.

70′ Francisco Calvo saa keltaisen kortin Icardin rikkeestä.

68′ Konyasporin nopeassa hyökkäyksessä Marlos yritti heittää palloa Dioufille tyhjällä kentällä, mutta Kaan Ayhan puuttui kriittisesti.

62′ Maali | Konyaspor tasoitti Soner Dikmenin maalilla. Soner hallitsi erittäin hyvin palloa, jonka Bruno Paz vei pois maasta. Hänen oikealla jalallaan tehty laukaus osui myös Musleraan ja meni verkkoihin.

61′ Sacha Boey saa keltaisen kortin Marlosin rikkomisesta.

60′ Icardi osui kaukotolppaan ja Sergio Oliveira meni rangaistusalueelle. Nahkamatka on tullut päälaelleen.

57′ Abdulkerim puuttui palloon, jonka Calvo käänsi rangaistusalueen sisällä. Muslera torjui pallon maalia kohti viime hetkellä.

54′ Mame Dioufin Konyasporin maali peruttiin paitsion takia.

51′ Icardi ei voi koskea palloon, jonka Leo Dubois on ottanut pois vasemmalta. Sitten offside lippu nostettiin.

43′ Sacha Boey lähettää pallon oikealta rangaistusalueelle ja suuntaa kohti maalia. Sehicin hallinnassa pallo osui sivuverkkoihin.

37 Toinen keltainen Icardille! Argentiinalainen tähti sai keltaisen kortin rikottuaan Adilia keskikentällä.

36′ Berkan Kutlu saa keltaisen kortin keskikentällä vastustajaansa vastaan ​​tekemästään rikkeestä. Berkan Kutlu sai pelikiellon keltaisella kortilla. Young on poissa Adana Demirspor -ottelusta.

31′ Maali | Galatasaray meni 1-0 johtoon Milot Rashican maalilla. Galatasarayn nopeassa hyökkäyksessä Kerem näki Rashican edellä. Kosovolainen lähetti pallon verkkoihin pehmeällä potkulla vasemmalla jalallaan.

29′ Icardi näki Boeyn vierivän takaapäin. Boey ampui vinosti. Maalivahti Sehiç otti pallon kulmasta.

21' Francisco Calvon laukaus laukaisee Alejandro Pozuelon rangaistusalueelle. Pallo meni pään yläpuolelle.

18′ Milot Rashica lähettää pallon puolustajan takapuolelle ja Icardi lähettää pallon verkkoon ristiin. Pallo jäi maalivahti Sehiciin.

13′ Marlos Morenon jousi osuu puolustukseen ja menee kohti Musleraa.

Muhammet Demir kohtaa pallon oikealta 5′ Abdulkerimin kohdalla. Hän halusi jättää sen Mahir Emrelille, joka oli rangaistusalueella, mutta Dubois puuttui asiaan.

3′ Mahir Emreli laskeutui takariviltä oikealta ja käänsi sen ulos. Puolustuksessa kriittinen vastaus Duboisilta.

1′ ottelu alkoi Zorbay Küçükin merkillä.

Katso Konyaspor Galatasarayn kohokohdat Youtube Bein Sports Konya GS -ottelun yhteenvetolinkki. Mikä on Konyaspor Galatasarayn ottelun tulos? Mihin aikaan Konyaspor Galatasaray -ottelu on? Kuka teki maaleja Konyaspor Galatasaray -ottelussa? Konyaspor Galatasaray -kellon yhteenveto youtube, Katso Konya Galatasaray otteluyhteenveto bein sportissa, lig tv Konyaspor katso Galatasaray yhteenveto, katso Konyaspor otteluyhteenveto, Kuka teki Konyaspor Galatasaray -ottelun maalit? Kuinka pitkä Konyaspor Galatasaray -ottelu on?, Katso Konyasporin maaleja, katso Galatasaray-ottelun yhteenveto, katso yhteenveto, bein sport Katso Galatasaray-ottelun yhteenveto, Kuka teki Konyasporin maalit?, Kuka teki Galatasarayn maaleja?, Katso Galatasarayn maaleja?