Kolmoset kausi 2: Tuleeko Netflixistä toinen kausi?

Halvat kausi tulee Netflixistä toinen kausi
Halvat kausi tulee Netflixistä toinen kausi

Triptych julkaistiin Netflixissä 22. helmikuuta, joten se on ollut streamissa jonkin aikaa. Useimmat ihmiset ovat katsoneet koko ensimmäisen kauden tähän mennessä ja ihmettelevät, onko uusia jaksoja tulossa pian. Onneksi sait meidät jakamaan kaiken mahdollisen Triplets-kauden 2:n osalta.

Kolmoset on uusi meksikolainen trillerisarja, jonka on luonut Leticia López Margalli. Sen uskotaan saaneen inspiraationsa tositarinasta kolmosten sarjasta (Eddy Galland, David Kellman ja Bobby Shafran), jotka erosivat syntyessään ja löysivät toisensa myöhemmin aikuisiässä.

Dark Desiren Maite Perroni näyttelee oikeuslääketieteellistä agenttia Rebeccaa. Murhaa tutkiessaan Rebecca tajuaa, että uhri näyttää aivan häneltä ja tietää hänen nimensä. Tämä vie hänet vaaralliselle matkalle löytääkseen totuuden oman identiteettinsä takana.

Näyttelijöitä ovat myös David Chocarro, Flavio Medina, Nuria Bages, Ofelia Medina, Ana Layevska, Claudia Lobo, Aldo Gallardo ja Daniella Valdez.

Tuleeko kolmosilla kausi 2?

Netflix ei ole maaliskuun 17. päivänä ilmoittanut, palaako sarja toiselle kaudelle. Tämä ei ole yllättävää, koska Netflix ei yleensä uusi uusia ohjelmiaan heti, kun ne ovat valmiit. Suoratoistojättiläinen haluaa nähdä, katsoivatko ihmiset todella ja nauttivatko he ensimmäisestä kaudesta ennen päätöksentekoa.

Tyypillisesti Netflix tarkastelee, kuinka moni katsoi ohjelmaa sen ensimmäisen 28 päivän aikana alustalla. Katselutuntien tarkastelu ensimmäisen kuukauden ajalta auttaa lähetystoiminnan harjoittajaa päättämään, uusitaanko vai peruutetaanko se ohjelma. Periaatteessa, jos katselutunnit ovat korkeat ensimmäisestä kuukaudesta lähtien, Netflix todennäköisemmin uusii sarjan. Mutta koska katselutunnit ovat Netflixin standardien mukaan alhaiset, Triptych todennäköisesti tekee avauksen. Valitettavasti kestää todennäköisesti kuukausi, ennen kuin Netflix ilmoittaa, mitä se haluaa tehdä sarjalla.

Mutta jos mietit, mitkä ovat Triplets-kauden 2 todennäköisyydet, voimme sanoa, että ohjelma ei todennäköisesti palaa uusilla jaksoilla. Mistä? No, ensimmäinen kausi vastaa melkoisesti kaikkiin polttaviin kysymyksiin eikä jätä oikeastaan ​​yhtään asiaa kesken. Tarkoitan, että toisella kaudella voidaan löytää joitain asioita, kuten Dr. Se on kuin kaivautuisi syvemmälle Batizin kokeisiin ja muihin aiheisiin. Mutta esitys voi todellakin päättyä ensimmäiseen tuotantokauteen. Luulen, että meidän on odotettava ja katsottava, mitä Netflix päättää.

Günceleme: 18/03/2023 17:11

Samanlaisia ​​mainoksia