4.8 magnitudin maanjäristys Bolussa! Huopa Düzcestä, Istanbulista ja Ankarasta

Maanjäristys Boludassa
4.7 magnitudin maanjäristys Bolussa

Boğaziçi University Kandilli Observatory and Earthquake Research Instituten (KRDAE) tietojen mukaan Bolussa kello 13.55 tapahtunut maanjäristys tapahtui 9.6 kilometrin syvyydessä. Maanjäristyksen voimakkuudeksi mitattiin 4.8.

Huopa Düzcestä, Istanbulista ja Ankarasta

Bolun maanjäristys tuntui myös Istanbulissa, Ankarassa ja Düzcessä. Monet käyttäjät jakoivat viestejä maanjäristyksestä sosiaalisessa mediassa.

AFAD:n lausunto Bolun maanjäristyksestä

Katastrofien ja hätätilanteiden hallinnan (AFAD) johtaja Yunus Sezer totesi, että Bolussa tapahtuneen maanjäristyksen suhteen ei toistaiseksi ole negatiivista tilannetta.

Presidentti Sezerin lausunto sosiaalisen median tilillään on seuraava: ”Bolun maakunnassamme tapahtuneen 4,8 magnitudin maanjäristyksen jälkeen ei ole toistaiseksi negatiivista tilannetta. Kenttäskannaustutkimukset jatkuvat. Haluan toivottaa parhaat terveiset alueen kansalaisillemme."

Istanbulin ja Bolun kuvernöörin lausunto

Bolun kuvernööri Erkan Kılıç sanoi maanjäristyksen jälkeen: "Kaupungissamme ei ole ollut haitallisia tapahtumia, skannaus jatkuu." Istanbulin kuvernööri Ali Yerlikaya sanoi: "Bolu-pohjaisten AFAD-tietojen mukaan 13.55 magnitudin maanjäristys tapahtui kello 4.8. Maanjäristyksen vuoksi Istanbuliin ei saatu ilmoitusta haittavaikutuksista. Allah suojelkoon maatamme ja kansakuntaamme kaikilta onnettomuuksilta.

Günceleme: 16/03/2023 15:34

Samanlaisia ​​mainoksia