"Yksi kirja, yksi kirje" -kampanja Ümraniyen kunnasta

Yksi kirja Yksi kirje -kampanja Umraniyen kunnasta
"Yksi kirja yksi kirje" -kampanja Ümraniyen kunnasta

Ümraniyen kunta käynnisti "One Book One Letter" -kampanjan kirjastolle, joka rakennetaan 500 perheen konttikaupunkiin, joka on rakenteilla Kahramanmaraşin Onikisubatin alueella. Kampanjan myötä Ümraniyen asukkaat ovat kirjekavereita maanjäristyksestä kärsineiden kanssa ja tukevat myös kirjastoa kirjoilla.

"One Book One Letter" -kampanjalla pyritään siihen, että maanjäristysalueen katastrofin uhrit voivat sopeutua arkeen nopeammin ja tuntea olonsa paremmaksi. Tällä tavalla pyritään erityisesti lasten pääsemään pois kokemastaan ​​traumatilanteesta. Kirjastossa, jossa on julkaisuja, jotka vetoavat kaikkiin ikäryhmiin; luvassa on kirjallisia teoksia, värityskirjoja, kurssi- ja yliopistovalmistelukirjoja.

Ümraniyen pormestari İsmet Yıldırım sanoi lausunnossaan kampanjasta: "Turkkina me koimme suuren katastrofin. Nyt työskentelemme yötä päivää ponnistellen selviytyäksemme näistä vaikeista päivistä, ollaksemme yhtenäisiä ja parantaaksemme haavamme mahdollisimman pian. Kirjat parantavat myös lapsemme. On erittäin tärkeää pitää lapset henkisesti ja fyysisesti turvassa katastrofin aikana ja sen jälkeen. käytti lauseita.

Presidentti Yıldırım totesi, että lapset voivat tuntea olonsa hyväksi kirjojen ja pelien kautta, ja hän sanoi: ”Suurin halumme on vähentää heidän kokemiensa psykologisten traumojen vaikutuksia ja tukea maanjäristyksen kokeneita lapsia. Voit tukea tätä kampanjaa ostamalla kirjan ja kirjoittamalla kirjeen. Haluan kiittää Umraniye-naapureitani heidän tuestaan.

Günceleme: 18/03/2023 13:25

Samanlaisia ​​mainoksia