Kansallinen valmentaja teki Turkin nyrkkeilyhistoriaa

Libyalainen ammattinyrkkeilijä Malik Zinad, jota valmentaa kansallinen nyrkkeilyvalmentaja Furkan Derbazlar, on nousussa maailman parhaiden nyrkkeilijöiden joukossa. Zinad voitti ranskalaisen vastustajansa nyrkkeilyn MM-kisoissa Belgiassa 11. maaliskuuta ja nousi maailman rankingissa 20. sijalle. Furkan Derbazlar jäi Turkin nyrkkeilyhistoriaan tällä valmennusmenestyksellä.

"Kannan nyt WBC-, WBA-, WBF- ja IBO-tittelit sylissäni, kun näin ne vain televisiosta", Derbazlar sanoi.

Kansallinen valmentaja Furkan Derbazlar on libyalaisen ammattinyrkkeilijän Malik Zinadin valmentaja. Zinadista tuli WBC Mediterranean kevyen raskaansarjan mestari astumalla kehään nyrkkeilijöiden, kuten Canelo Alvarezin, Dmitry Bivolin ja Callum Smithin kanssa Brysselissä Belgiassa pidetyssä "WBC Mediterranean" -mestaruusottelussa, joka on yksi maailman arvostetuimmista nyrkkeilyorganisaatioista. vuonna 2021. Kansallinen valmentaja Furkan Derbazlar onnistui myös tulemaan yhdeksi valmentajista, jotka voittivat WBC-vyön Turkin nyrkkeilyhistoriassa.

1. Afrikassa, 20. maailmassa

Derbazlarin valmentama Zinad säilytti WBC-tittelinsä voittamalla molemmat ottelut Islam Teffahia ja argentiinalaista Ezequiel Osvaldo Madernaa vastaan ​​Brysselissä vuonna 2022 pidetyssä WBC-mestaruuskilpailussa. Zinad, joka voitti 20 voittoa, joista 16 oli tyrmäyksellä, 20 ottelussa kehässä, jatkoi siten "voittamattoman nyrkkeilijän" sarjaansa ja nousi 43. sijalle maailman kevyen raskaansarjan luokituksessa.

Malik Zinad kohtasi ranskalaisen nyrkkeilijän Mickael Diallon, joka tunnetaan nimellä "voittamaton nyrkkeilijä", WBA Intercontinental -mestaruudesta World Boxing Associationin (WBA) mannertenvälisessä mestaruuskilpailussa Belgiassa 11. maaliskuuta 2023. Zinad voitti 10 kierroksen jälkeen erotuomarin päätöksellä. Tällä voitolla Zinad sijoittui 1. sijalle ammattinyrkkeilyssä Afrikan mantereella; Hän nousi 20. sijalle supertähtinyrkkeilijöiden maailmanlistalla.

"Kannan nyt vyöt, jotka voin nähdä televisiosta"

Furkan Derbazlar, joka on ensimmäinen ja ainoa henkilö, joka on saavuttanut tämän menestyksen valmentaja-identiteetillään Turkin nyrkkeilyhistoriassa, sanoi: "Tämä menestys saa minut tuntemaan tunteita, joita en voi kuvailla." Derbazlar sanoi: "Jokaisella taistelijalla tai kamppailulajilla on unelma olla näillä tasoilla ja voittaa nämä vyöt. Lapsuuden unelmani toteutuvat juuri nyt. "Kannan nyt WBC-, WBA-, WBF- ja IBO-tittelit käsissäni, kun näin ne vain televisiosta."

Derbazlar sanoi: "On korvaamatonta saada hedelmät ponnisteluistani saavuttaa unelmani luovuttamatta tai luovuttamatta." Haluan välittää kaiken oppimani niille, jotka rakastavat nyrkkeilyä. On kunnia olla ensimmäinen Turkin nyrkkeilyhistoriassa.