İGA Istanbulin lentoasemasta tulee "maailman perheystävällisin" ja "Etelä-Euroopan paras" lentokenttä

IGA Istanbulin lentoasema on maailman perheystävällisin ja Etelä-Euroopan paras lentoasema
İGA Istanbulin lentoasemasta tulee "maailman perheystävällisin" ja "Etelä-Euroopan paras" lentokenttä

İGA Istanbulin lentoasema saavutti suuren menestyksen saamalla "Maailman perheystävällisin lentokenttä" ja "Etelä-Euroopan paras lentokenttä" arvosanat Skytraxin järjestämässä "World Airport Awards 2023" -kilpailussa. On myös ilmoitettu, että İGA Istanbulin lentoasema on noussut kahdeksannesta kuudenneksi maailman kymmenen parhaan lentokentän listalla.

IGA Istanbul Airport, yksi maailman tärkeimmistä globaaleista kuljetuskeskuksista, valittiin lentoyhtiöiden käyttäjien äänestyksellä parhaaksi lentoasemaksi Etelä-Euroopassa brittiläisen ilmailuluokituslaitoksen Skytraxin matkustajaterminaalissa järjestämässä World Airport Awards -kilpailussa. EXPO Amsterdamissa, Hollannissa 15.

IGA Istanbul Airport palkittiin palkintoseremoniassa myös maailman perheystävällisimmäksi lentoasemaksi. Todettiin, että IGA Istanbul Airport valittiin maailman parhaaksi lentoasemaksi yli 60 miljoonan matkustajan kategoriassa.

IGA Istanbul Airport, joka oli viime vuonna kahdeksalla sijalla World's Best Airports -listalla World Airport Awards -kilpailussa, saavutti jälleen menestyksen ja nousi tänä vuonna kuudenneksi.

IGA Istanbul Airport, joka rekisteröitiin vuosina 1989 ja 2000 "5 tähden lentoasemaksi" Lontoossa sijaitsevan ilmailuinstituutin Skytraxin vuodesta 2020 järjestämissä palkinnoissa, jotka International Airports Council perusti vuonna 2022, ohitti myös 2022 lentoasemaa. 550 World Airport Awards ja voitti kolme palkintoa.

Skytraxin toimitusjohtaja Edward Plaisted onnitteli İGA Istanbulin lentokenttää, joka valittiin "Etelä-Euroopan parhaaksi lentoasemaksi" ja "Maailman perheystävällisimmäksi lentoasemaksi" menestyksestä. Palkintojen seurauksena Plaisted sanoi: "Viimeiset vuodet ovat olleet erittäin haastavia lentoasemille ympäri maailmaa. Kun siirrymme pois Covid-19-pandemiasta, on ilahduttavaa, että matkustajamäärät palaavat normaaliksi ja että IGA Istanbulin lentokenttä on asiakkaidensa tunnustettu johtava lentoasema.

Günceleme: 17/03/2023 16:20

Samanlaisia ​​mainoksia