Ibrahimovicista tulee Serie A:n historian vanhin hyökkääjä

Ibrahimovicista tulee Serie A:n historian vanhin maalintekijä

Zlatan Ibrahimovic teki rangaistuspotkun Udineselle ensimmäisessä ottelussaan AC Milanissa yli vuoteen, ja hänestä tuli Serie A:n historian vanhin maalintekijä 18. maaliskuuta.

Kokenut hyökkääjä Ibrahimovic, joka palautettiin Ruotsin maajoukkueeseen vähän aikaa sitten, murskasi rangaistuspotkun kotonaan toisella yrityksellä ensimmäisen puoliajan tauolla, jolloin tilanne oli 1-1.

Hän missasi ensimmäisen pistepotkun, mutta kun Beto sai rangaistuksen raiskauksesta, hän sai toisen mahdollisuuden ja osui maalin keskelle.

Ibrahimovic on 41-vuotiaana 166 päivän ikäisenä ohittanut entisen AC Milanin puolustajan Alessandro Costacurtan Italian kärkisarjan vanhimpana pelaajana.

Milan kuitenkin meni aikalisään yhden maalin takana, kun Beto kompensoi virheensä tekemällä maalin puoliajalla.

Ibrahimovic nimettiin Milanon valmentajan Stefano Piolin avauskokoonpanoon ensimmäistä kertaa sitten viime vuoden tammikuun ja luovutti kapteenin käsivarsinauhan.

Hän on pelannut vaihtopelaajana kolme kertaa tällä kaudella, kun hän on ollut poissa kentältä viime vuoden toukokuusta lähtien vasemman polvensa etummaisen ristisiteen korjaavan leikkauksen jälkeen.