Gölbaşı Nostalgic Tram Project otetaan käyttöön huhtikuun lopussa

Golbasi Nostalgic Tram Project otetaan käyttöön huhtikuun lopussa
Gölbaşı Nostalgic Tram Project otetaan käyttöön huhtikuun lopussa

Yksi pormestari Ramazan Şimşekin hankkeista Büyük Gölbaşı -keskusprojektin puitteissa herää henkiin. Kun kaikki raitiovaunuprojektin infrastruktuuri on valmis, muut valmistelut ovat täydessä vauhdissa ja Nostalgic Tram Line aloittaa liikennöinnin huhtikuun lopussa. Raitiovaunu, joka lähtee Universities Streetiltä, ​​saapuu rannikolle Cumhuriyet Streetin, Cemal Gürsel Streetin ja Ankara Streetin reittejä pitkin.

Se on yleisölle ilmainen

Presidentti Şimşek, joka sanoi, että nostalginen raitiovaunu avataan yleisölle maksutta, ilmoitti, että reitti koostuu yhteensä 8 asemasta. Reitti, jonka linjan pituus on 3,1 km, koostuu yhteensä 2 km:stä ja sillä on 6,2 raitiovaunua. Raitiovaunun kierros, jonka nopeus on 18 km/h, kestää 22 minuuttia, mutta yhdellä latauksella se kestää 15 tuntia.

Täysin vihreää energiaa

Puheenjohtaja Şimşek selitti, että raitiovaunu voi palvella 24 henkilöä samanaikaisesti, että tarvittavat järjestelyt on tehty myös vammaisille. Nostalgic Tram -raitiovaunussa on myös aurinkoenergiajärjestelmä, joka koostuu kokonaan vihreästä energiasta. Nostalgisten Taksim-mallin raitiovaunujen kanssa, joiden edessä on polkupyörän kuljetusjärjestelmä, raitiovaunulinja yhdistää myös pyörätiellä olevat linjat. Tällä tavoin pyritään vähentämään liikennettä ja kansalaisia ​​osallistumaan nollapäästöihin käyttämällä vähemmän autoja.

Se edistää matkailua

Presidentti Şimşek huomautti, että liikennevaihtoehdot ovat lisääntyneet raitiovaunulinjan käyttöönoton myötä ja sanoi: "Tuomme sekä mukavat ja käytännölliset kuljetukset Gölbaşın asukkaille että edistämme Gölbaşı-matkailua nostalgisella raitiovaunulla." sanoi.

Puheenjohtaja Şimşek sanoi: "Kuten tiedätte, koimme tuskallisia tapahtumia 6. helmikuuta maassamme. Jumala ei koskaan salli tällaisten traagisten tapahtumien toistuvan. Kiitos maastamme. Toivon Jumalan paranemista potilaillemme. Toivon Jumalan armoa kuolleille. Työskentelemme yötä päivää täyttääksemme vuonna 2019 antamamme lupaukset. Yksi niistä oli raitiovaunuprojektimme. Perehdyimme raitiovaunuprojektiimme ja aloitimme työmme. Onnea Gölbaşıllemme. Tavoitteenamme on julkistaa Gölbaşın nimi, edistää taloutta, varmistaa Gölbaşın asukkaiden mukava asuminen ja palvella yliopisto-opiskelijoitamme. Tavoitteenamme on noutaa yliopisto-opiskelijamme alueeltaan ja lähettää heidät Gölbaşın keskustaan. jatkoi as

Raitiovaunumme liikennöi 23

Presidentti Şimşek sanoi: "Tavoitteenamme on ajaa raitiovaunumme 23. huhtikuuta, jos Jumala niin suo. Toivotan onnea Gölbaşılle etukäteen." sanoi.

Panos kauppiaille

Pormestari Şimşek ilmaisi, että Ankaran yliopisto, Hacı Bayram Veli -yliopisto ja näiden yliopistojen teknopuistot yhdistetään kaupungin aukiolle, ja totesi, että opiskelijat ja työntekijät pääsevät helposti rannikolle ja siitä hyötyvät myös kauppiaat.

Raitiotien varrella sijaitsevat yliopistot, piirikuvernööri, oikeustalo, kiinteistörekisteri, verotoimisto, suu- ja hammasterveyskeskus, terveyskeskus, koulut, keskusaukio Büyük Gölbaşı -keskushankkeen puitteissa, santarmi ja kuntarakennus. Tällä linjalla pyritään myös siihen, että kansalaiset pääsevät julkisiin palveluihin helpoimmin ilmaisilla kuljetuksilla.

Günceleme: 18/03/2023 12:34

Samanlaisia ​​mainoksia