Diablo 4 -virhekoodit, kaatumiset, palvelinongelmat – Blizzard-tuki beta-julkaisun yhteydessä

Diablo-virhekoodit halkeilevat palvelinongelmat Blizzard-tuesta beta-julkaisun yhteydessä
Diablo-virhekoodit halkeilevat palvelinongelmat Blizzard-tuesta beta-julkaisun yhteydessä

Diablo 4 Betan avaaminen on pian edessä: ennakkotilaajat menevät helvettiin tänään klo 17 lyömään kauhistuttavia hirviöitä ja jättiläishirviöitä. Suurin kiire on odotettavissa ensi viikonloppuna, kun toimintaroolipeli siirtyy avoimeen betaan, joka on kaikkien pelaajien käytettävissä. Blizzard valmistautuu palvelimen stressitestaukseen: Tukialueella kehittäjät tarjoavat tietoja ongelmista, viiveistä ja yhteyskatkoksista varotoimenpiteenä. Tämän iltapäivän julkaisu näyttää, onko Diablo 00 Betassa palvelinkatkoja, kirjautumisongelmia ja virheilmoituksia.

Virheilmoitukset, palvelinkatkot ja kaatumiset: Varotoimenpiteenä Blizzard on perustanut yhteyspisteen mahdollisia Diablo 4 beta -version ympärillä mahdollisesti ilmeneviä ongelmia varten. "Yhteys- ja latenssiongelmat" -tukiartikkelissa kehittäjät näyttävät haluavan kerätä kaikki raportit mahdollisista virheistä testausvaiheessa kahden beta-viikonlopun aikana. Ennen julkaisua ohjeartikkeli on jaettu kolmeen osaan: 'Diablo 4 viivästyy', 'Minulla on korkea latenssi pelaaessani Diablo 4:ää' ja 'Diablo 4 -yhteyteni katkeaa jatkuvasti'. Tämä ei tietenkään tarkoita, että nämä ongelmat ja virhekoodit todella ilmestyvät beta-vaiheen alussa.

Mutta totuus on, että Diablo 4 on nyt yleisön pelattavissa ensimmäistä kertaa. Toimintaroolipelin ennakkotilaajat saavat latausavaimen, jonka avulla he voivat liittyä beta-vaiheeseen. Palvelimille odotetaan ensi viikonloppuna paljon laajempaa stressitestiä, jonka jälkeen Diablo 4 beta alkaa julkisessa pelissä – kaikki kiinnostuneet hirviönmetsästäjät voivat osallistua. Jos ilmenee ongelmia, kaatumisia ja virheilmoituksia, Blizzardin tulisi laajentaa tukiartikkelia sopivilla ratkaisuilla. Tuottajat suosittelevat myös Twitter-kanavaa "BlizzardCSEU_DE". Tietoa mahdollisista palvelinkatkoksista, virhekoodeista ja muista ongelmista kannattaa kerätä tänne.

Diablo 4 -palvelinta ei saada: Yhteys- ja latenssiongelmat

"Diablo IV Console Connection Troubleshooting" -ohjeartikkelissa kehittäjät käsittelevät latenssi- ja palvelimen aikakatkaisuongelmia. Jos huomaat korkean viiveen tai ärsyttäviä viiveitä Playstationissa tai Xboxissa, nollaa verkkolaitteet. Siksi on suositeltavaa käynnistää reititin uudelleen. Jos olet yhdistänyt konsolisi reitittimeen WLAN-verkon kautta, Blizzard suosittelee Internet-yhteyden optimointia - lisätietoja tästä löytyy linkistä. Se myös tarkistaa verkkoasetukset palomuurin, reitittimen tai portin asetusten vianmäärityksen vuoksi. Se testaa myös NAT-asetukset.

Beta kaatuu: kaatuu ja sytytyskatkoja

Diablo 4 kaatuu, jumiutuu tai jumittuu: Toisessa tukimerkinnässä Blizzard viittaa pääasiassa toimintaroolipelin PC-versioon. Jos beta kaatuu sinisellä näytöllä, varmista ensin, että olet asentanut uusimmat ohjaimet. Huomaa myös, että tietokoneesi täyttää Diablo 4 -järjestelmävaatimukset. Jos näin ei ole, D4 ​​voidaan silti käynnistää. Blizzard kuitenkin kirjoittaa, että tämä voi johtaa "tuntemattomiin virheisiin, kaatumisiin tai suorituskykyongelmiin, joita ei voida ratkaista". Se myös tarkistaa, aiheuttavatko taustalla käynnissä olevat ohjelmat Diablo 4 betan kaatumisen tai eivät toimi kunnolla. On parasta sulkea kaikki muut ohjelmat, joita et tarvitse pelaamisen aikana. Korjaa vioittuneet pelitiedostot Battle.net-käynnistysohjelman korjaustyökalulla. On myös suositeltavaa poistaa VPN:t ja välityspalvelimet käytöstä.

Ei ole vielä selvää, tuleeko virhekoodeja todella, kun Diablo 4 Beta aktivoidaan vai kahden viikonlopun aikana. Toivomme, että pelaajat pääsivät eroon ärsyttävistä kirjautumisongelmista ja aikakatkaisuista. Diablo 3 -pelaajat saattavat vastahakoisesti muistaa virheen 37. Hän tuli suoraan helvetistä, kuten kollegamme Buffed.de:ssä sen tuolloin osuvasti sanoivat. Diablo 4 Beta on käytössä 17.–20. maaliskuuta (ennakkotilaukset) ja 24.–27. maaliskuuta (avoin beta kaikille). Kickoff pelataan tänään klo 17:00 PC:llä, Playstationilla ja Xboxilla. Täysi versio julkaistaan ​​6. kesäkuuta.

Günceleme: 17/03/2023 20:51

Samanlaisia ​​mainoksia