Ankara Sivasin suurnopeusjunalinja laskee päiviä avaamiseen

Ankara Sivasin suurnopeusjunalinjan hätätilanne laskee päiviä
Ankara Sivasin suurnopeusjunalinja laskee päiviä avaamiseen

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu ilmoitti, että Turkin megaprojektien joukossa olevan Ankara-Sivas-suurnopeusjunalinjan työt ovat päättymässä ja että Ankara-Sivas-pikajunalinja laitetaan pian. kansalaisten palvelukseen, hankkeessa noin 1,4 asuu Kırıkkalen, Yozgatin ja Sivasin maakunnissa.. Hän totesi myös, että XNUMX miljoonalla kansalaisella on mahdollisuus matkustaa suurnopeusjunalla.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu seuraa edelleen tiiviisti töitä Adıyamanissa, jonne hän meni Kahramanmaraşin maanjäristyksen jälkeen. Alueen töitä paikan päällä tutkinut Karaismailoğlu totesi, että vaikka Turkin maanjäristyksen haavat olivat parantuneet, työ jatkui käynnissä olevissa projekteissa. Karaismailoğlu huomautti, että yksi näistä hankkeista on Ankara-Sivas-suurnopeusjunalinja. Ankaran ja Eskişehirin välillä saamme valmiiksi tärkeän osan Ankarassa sijaitsevaa suurnopeusjunaverkkoamme. 405 kilometriä pitkä Ankara-Sivas-suurnopeusratalinjamme tulee olemaan myös tärkeä osa Edirnestä Karsiin ulottuvaa idän ja lännen suurnopeusjunakäytävää.

Karaismailoğlu, joka totesi, että Ankaran ja Sivaksen välinen etäisyys lyhenee 250 kilometristä 603 kilometriin 405 km/h nopeuden mukaan rakennetulla suurnopeusjunalinjalla, huomautti, että matka-aika lyhenee 12 tunnista. 2 tuntiin ja Ankaran ja Yozgatin välinen etäisyys 1 tuntiin.

1,4 MILJOONALLE KANSALAISEMME ON MAHDOLLISUUS MATKAA PIKAJUNALLA

Korostaen, että tämän hankkeen myötä noin 1,4 miljoonalla Kırıkkalen, Yozgatin ja Sivasin maakunnissa asuvalla kansalaisella on mahdollisuus matkustaa suurnopeusjunalla, Karaismailoğlu jatkoi seuraavasti:

”Ankara-Sivas-suurnopeusjunalinjan valmistuttua hankereitillä sijaitseviin maakuntiin sekä Sivaksen viereisiin maakuntiin saadaan nopea junayhteys moottoritiellä + pikajunalla yhteys. Kokonaispituuden 405 kilometrin hankkeen puitteissa rakensimme yhteensä 8 asemaa Elmadağiin, Kırıkkaleen, Yerköyyn, Yozgatiin, Sorguniin, Akdağmadeniin, Yıldızeliin ja Sivasiin. Hankkeessa, jossa louhinta ja täyttötyöt tehtiin yhteensä 155 miljoonaa m3, teimme tärkeitä taideteoksia, joissa koettiin ensimmäiset. Hankkeen puitteissa rakensimme 66 tunnelia, joiden kokonaispituus on 49 kilometriä, ja 27,2 maasiltaa, joiden kokonaispituus on 49 kilometriä. Projektin pisin tunneli sijaitsee Akdağmadenin alueella 5 125 2 metrin pituisella tunnelilla. Rakensimme pisimmän rautatiesillan Çerikli/Kırıkkaleen, 220 90 metriä. Rakensimme Turkin pisimmän rautatiesillan, jonka jänneväli on 88.6 metriä, ja Turkin korkeimman osan 90 metriä korkean rautatiesillan Elmadağiin. Lisäksi tämä maasilta on maailman pisin rautatiesillan jänneväli, jossa MSS-menetelmä (muottivaunu) kulkee XNUMX metrin jännevälin.

KOTIMAISUUSRAITEETTA KÄYTETÄÄN ENSIMMÄISTÄ ​​KERTAA NOPEUSJUNALLA

Karaismailoğlu totesi, että kotimaan rautateitä käytettiin ensimmäistä kertaa suurnopeusjunaradalla, ja totesi, että ensimmäinen painolastiton tie (betonitie) levitys tehtiin tunneleissa, joissa oli 138 kilometriä betonitietä. Hankkeen laajuudessa; Liikenneministeri Karaismailoğlu ilmaisi, että Sivakseen rakennettiin paikallinen ja valtakunnallinen jääntorjunta- ja jäänpoistolaitos. Lähitulevaisuudessa tuomme Ankara-Sivas-suurnopeusjunalinjan kansalaistemme palvelukseen. Jatkamme maamme ja taloutemme tukemista työllämme tänä vaikeana aikana. Jokaisella tekemällämme hankkeella viemme maatamme askeleen pidemmälle. Jatkamme etenemistä käsi kädessä kansakuntamme kanssa, rinta rinnan", hän sanoi.

Günceleme: 18/03/2023 12:14

Samanlaisia ​​mainoksia