Karsan e-JEST on yksi neljästä Euroopassa myydystä sähköminibussista

Yhdestä Euroopassa myydyistä sähköisistä minibusseista on tullut Karsanin HILTI
Karsan e-JEST on yksi neljästä Euroopassa myydystä sähköminibussista

Karsan e-JESTistä tuli Euroopan myydyin sähköinen minibussi vuonna 2020, vuosien 2021 ja 2022 jälkeen. Edistyksellisiä teknologiaratkaisuja tarjoava visiona olla yksi askel eteenpäin liikkuvuuden tulevaisuudessa, Karsan tekee sähköajoneuvoillaan mainetta Euroopassa ja Turkissa. Euroopan sähköisten minibussien markkinoita lähes hallitseva Karsan vahvistaa vaatimuksiaan myös sähköautoissa e-JEST-mallillaan.

Brändin vuonna 2019 lanseeraama Karsanin ensimmäinen sähkömalli e-JEST, joka on Karsanin ensimmäinen sähkömalli, ei jättänyt johtoasemaa sähköisten minibussien markkinoilla Euroopassa vuonna 2020, vuosien 2021 ja 2022 jälkeen.

Markkinat lähes kaksinkertaistuivat vuodessa

Wim Chatroun – CME Solutionsin julkaiseman 2022-3.5 tonnin eurooppalaisen minibussimarkkinaraportin vuonna 8 mukaan; Kuten kahden viime vuoden aikana, Karsan e-JESTistä tuli sähköisten minibussien markkinajohtaja 28 prosentin osuudella.

Karsanin toimitusjohtaja Okan Baş totesi, että sähköisten minibussien markkinat kasvoivat Euroopassa 2022 prosenttia vuonna 84 verrattuna edelliseen vuoteen, ja sanoi: ”Markkinavolyymi on lähes kaksinkertaistunut vain yhdessä vuodessa. Päätimme toisen vuoden johtajana kasvavilla markkinoilla, joilla kilpailijat alkoivat vahvistua, ja nousimme e-JESTillä kolmannen vuoden peräkkäin Euroopan sähköisten minibussimarkkinoiden johtajaksi. Tämä on erittäin tärkeä saavutus ei vain Karsanille vaan myös Turkin autoteollisuudelle. Karsan e-JEST; Se kiinnittää huomion erittäin vahvana toimijana sellaisilla markkinoilla kuin Ranska, Romania, Portugali, Bulgaria ja Espanja.

Okan Baş korosti, että Karsan e-JEST on yksi neljästä sähköisestä minibussista Euroopan markkinoilla, ja Okan Baş sanoi: ”E-JEST, jonka lanseerasimme vuoden 4 lopussa ja lanseerasimme teitä vuonna 2018, kasvattaa menestysprosenttiaan joka kerta. vuosi. Monissa Euroopan maissa ihmiset matkustavat turvallisesti e-JESTin kanssa. Tämä on suurin osoitus Karsanin korkeasta kokemuksesta, edistyneestä T&K-toiminnasta ja pätevästä työvoimasta. e-JESTin lisäksi 2019 metriä pitkä e-ATAK-mallimme nousi toisen kerran vuonna 8 sähköisten midibussien johtajaksi Euroopassa. Uskon, että kaikki Karsan-mallit säilyttävät saman vahvan menestysprosentin myös vuonna 2022.

Henkilöauton mukavuus julkisessa liikenteessä

Erinomaisella ohjattavuudellaan ja ennennäkemättömällä matkustajamukavuudellaan osoittavassa e-JESTissä on BMW-sähkömoottori, joka tuottaa 170 hv:n tehon ja 290 Nm:n vääntömomentin. BMW-infrastruktuurilla varustettujen akkujensa ansiosta e-JEST tarjoaa jopa 210 kilometrin toimintasäteen ja tarjoaa parhaan suorituskyvyn 6-metristen sähköisten minibussien luokassaan.

e-JESTin energian talteenoton mahdollistavan regeneratiivisen jarrujärjestelmän ansiosta sen akut voivat ladata itsensä 25 prosentin nopeudella. Täysin digitaalisella kojetaululla, avaimettomalla käynnistyksellä, USB-sisääntulolla ja valinnaisesti Wi-Fi-yhteensopivalla infrastruktuurilla varustettu e-JEST ei vastaa henkilöauton mukavuutta 4-pyöräisen itsenäisen jousitusjärjestelmän kanssa.

Günceleme: 18/03/2023 13:37

Samanlaisia ​​mainoksia