Xinjiangin uiguurien autonomisen alueen ulkomaankaupan volyymi kasvoi 86,4 prosenttia

Xinjiangin uiguurien autonomisen alueen ulkomaankaupan volyymi kasvoi prosenttia
Xinjiangin uiguurien autonomisen alueen ulkomaankaupan volyymi kasvoi 86,4 prosenttia

Urumqin tullihallinnon ilmoittamien tietojen mukaan Xinjiangin uiguurien autonomisen alueen ulkomaankaupan volyymi kasvoi voimakkaasti tammi-helmikuussa.

Tammi- ja helmikuussa Xinjiangin uiguurien autonomisen alueen tuonnin ja viennin määrä oli 86,4 miljardia 44 miljoonaa yuania, jossa on kasvua 390 prosenttia verrattuna edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon. Luku on 87,2 pistettä korkeampi kuin valtakunnallinen keskiarvo ja sijoittuu maan ensimmäiseksi.

Samaan aikaan Xinjiangin uiguurien autonomisen alueen viennin määrä kasvoi 91,6 prosenttia, 90,7 prosenttiyksikköä yli maan keskiarvon, ja tuontimäärä kasvoi 59,8 prosenttia ja pysyi 62,7 prosenttiyksikköä keskimääräistä korkeammalla tasolla.

Kazakstan ohitti Kirgisian ja tuli Xinjiangin uiguurien autonomisen alueen suurimmaksi kauppakumppaniksi. Xinjiangin Uiguurien autonomisen alueen kauppa Kazakstanin kanssa kasvoi 118,9 prosenttia ja muodosti 34,9 prosenttia Xinjiangin ulkomaankaupan arvosta.

Ulkomaankaupan volyymi Xinjiangin uiguurien autonomisen alueen ja viiden Keski-Aasian maan välillä kasvoi 5 prosenttia ja sen osuus Xinjiangin uiguurien autonomisen alueen kokonaisulkomaankaupasta oli 96,5 prosenttia. Lisäksi ulkomaankaupan volyymi Euroopan unionin kanssa kasvoi 79,2 prosenttia.

Huomionarvoista oli myös se, että Xinjiangin uiguurien autonomisen alueen yksityisten yritysten tuonti- ja vientimäärät kasvoivat 99,7 prosenttia ja muodostivat 96,2 prosenttia alueen kokonaisulkomaankaupasta.

Günceleme: 18/03/2023 13:43

Samanlaisia ​​mainoksia