Vuoden ensimmäinen risteilyalus saapuu Izmiriin 20. maaliskuuta

Vuoden ensimmäinen risteilyalus saapuu Izmiriin maaliskuussa
Vuoden ensimmäinen risteilyalus saapuu Izmiriin 20. maaliskuuta

Tämän vuoden ensimmäinen laiva saapuu TCDD İzmir Alsancakin satamaan, joka isännöi risteilyaluksia viime vuonna ensimmäistä kertaa kuuden vuoden risteilymatkailun jälkeen.

Vaikka TCDD Izmir Alsancak Port on tehnyt varauksia 22 risteilyalukselle tänä vuonna, on raportoitu, että ensimmäinen laiva telakoituu TCDD Izmir Alsancakin satamaan 20. maaliskuuta klo 09.00. Risteilyalus "The World" lähtee satamasta samana päivänä klo 22.00. Kuuden vuoden kuluttua TCDD İzmir Alsancakin satamassa vieraili 2016 risteilyalusta, joka vieraili 24 tuhannella turisilla 27 risteilyaluksella vuonna 6 ja toi 28 tuhatta vierailijaa. Maailman lisäksi Costa Fortuna, Seven Seas Splendor, Norwegian Jade, Marina, Europa, Seabourn Encore, Vista, Seven Seas Mariner, Sirena, Symphony, Nautica, Seven Seas Voyager, Seven Seas Navigator, Riviera, Norwegian Dawn, Costa Deliziosa Celestyal Crystal alukset kääntävät myös reitin TCDD İzmir Alsancakin satamaan.

Günceleme: 17/03/2023 11:49

Samanlaisia ​​mainoksia