Turkin sähköauton TOGG T10X ennakkotilausprosessi aloitettu

Turkin sähköauton TOGG TX kymmenen tilausprosessi aloitettu
Turkin sähköauton TOGG T10X ennakkotilausprosessi aloitettu

Togg T10X:n, Turkin ensimmäisen luonnostaan ​​sähköisen älylaitteen, ennakkotilausprosessi on alkanut. Vuoden 2023 aikana käyttäjiä tapaavien 12 tuhannen T10X:n ennakkotilaajien määrittäminen on alkanut. Maaliskuun 27. päivään saakka jatkuvan prosessin puitteissa jokainen yksittäinen käyttäjä, joka luo Tru.ID:n Trumore-sovelluksesta tai Togg-verkkosivustolta, siirrettyään 60 tuhatta TL Trumoren e-Walletiin maksuosoituksen tai luottokortin kautta Voit ostaa T10X:n, jonka he haluavat ennakkotilata. Konfiguroimalla i ja suorittamalla ennakkomaksun olet oikeutettu osallistumaan arvontaan. Tilauksenhaltijat määritellään digitaalisella piirroksella, joka pidetään notaarin läsnäollessa 28. maaliskuuta.

Käyttäjät määrittävät älylaitteet haluamallaan tavalla.

Käyttäjät, joilla on mahdollisuus kokea kokonaisvaltainen digitaalinen myyntiprosessi ensimmäistä kertaa Turkissa, pääsevät ensin "Smart Device Configurator" -sovellukseen osoitteesta Togg.com.tr tai Trumore-sovelluksesta ja tutkimaan laitteen laitteisto-ominaisuudet, tekniset tiedot ja mallihinnat. Käyttäjät, jotka tutkivat älylaitteen versiohintoja ja ominaisuuksia, valitsevat haluamansa T10X-version ja alkavat konfiguroida sitä. Käyttäjät voivat tutkia valitsemansa version suunnittelua kääntämällä niitä 360 astetta "Colors of Turkey" -toiminnolla ja päättää ulkopuolen värivaihtoehdosta.

Halutessaan he voivat vaihtaa ympäristöä, jossa älylaite sijaitsee, ja nähdä, miltä heidän suosikkiulkovärinsä näyttää T10X:ssä aurinkoisella säällä. Käyttäjät, jotka ovat määrittäneet ulkovärin, valitsevat seuraavassa vaiheessa T10X:n vannevaihtoehdot ja lähtevät tutustumaan sisustukseen. Käyttäjät voivat zoomata lähemmäs tai nähdä T10X:n suuren sisustuksen laajemmasta kulmasta. Jälkeenpäin he voivat lisätä haluamansa lisävarusteet ja tarkastella lanseeraukseen liittyvien edullisien varustepakettien yksityiskohtia.

Digipiirustus pidetään notaarin läsnäollessa 28. maaliskuuta.

Määrityksen suorittaneet tarkistavat yhteenvetosivun tiedot ja tekevät lopulliset tarkistuksensa. Ennakkotilaussopimuksen tarkistaneet ja hyväksyneet siirtyvät maksuvaiheeseen. Jos käyttäjällä on esiasennettu Togg e-Wallet ja hän on ladannut saldon 60 tuhatta TL, hän on oikeutettu osallistumaan arvontaan suorittamalla ennakkomaksun tai luomalla Togg e-Walletin Trumoreen ja lataamalla saldon. 60 tuhatta TL, suorittamalla ennakkomaksun, hän on oikeutettu osallistumaan arvontaan.

Ennakkotilausajan päätyttyä digitaalinen piirustus arvotaan notaarin läsnäollessa 28. Togg julkaisee ennen arvontaa tilatun listan, joka sisältää ennakkotilausnumerot sekä arvontaan osallistuvien käyttäjien etu- ja sukunimien ensimmäiset kirjaimet. Voittajat julkistetaan samalla tavalla arvonnan päätyttyä. Tilausoikeuden omaavat käyttäjät suorittavat loput maksut ennakkomaksulla vähennettynä älylaitteidensa toimituspäivän tullessa.

Niiden käyttäjien ennakkomaksut, jotka eivät kelpaaneet arvonnassa tilaukseen, hyvitetään automaattisesti takaisin käyttäjien Trumoren e-lompakoihin ja sen jälkeen heidän tileilleen ja luottokorteilleen viimeistään 14 päivän kuluessa pankista riippuen.

Günceleme: 17/03/2023 13:55

Samanlaisia ​​mainoksia