Koulutusministeriö rekrytoi 5 tuhatta sopimustyöntekijää eri henkilöstöön

Opetusministeriö
Opetusministeriö

Opetusministeriö työllistää keskus- ja maakuntayksiköissä 5 tuhatta sopimushenkilöä. Puheenjohtajavaltio loi opetusministeriöön 5 tuhatta sopimustyöntekijää.

Ministeriö, virkamieslain nro 657 4/B §:n puitteissa, 250 toimistohenkilöstöä, 4 asianajajaa, määrättävä keskusorganisaatioon; Se työllistää yhteensä 4 tuhatta sopimushenkilöä, joista 100 tuhatta toimistohenkilöstöä, 125 insinööriä, 500 ravitsemusterapeuttia, 21 sairaanhoitajaa, 5 lakimiestä, jotka määrätään maakuntaorganisaatioon.

Opetusministeri Mahmut Özer totesi, että henkilöstön rekrytoinnin kalenteri ja hakuehdot julkistetaan lähipäivinä, "Annamme etusijalle maanjäristyskatastrofin koettelemat maakunnat 80 4 henkilön sopimushenkilöstössä. jotka luotiin 746 maakunnalle keskusorganisaatiotamme lukuun ottamatta. Toivotan onnea uusille jäsenillemme, jotka liittyvät perheeseemme ja kansalliseen koulutusyhteisöömme." sanoi.

Günceleme: 16/03/2023 11:03

Samanlaisia ​​mainoksia