Tuleeko teistä viides tuotantokausi? Milloin kausi 5 ilmestyy?

Kauden uusimistila ja jokainen x, jonka tiedämme tähän mennessä
Kauden uusimistila ja jokainen x, jonka tiedämme tähän mennessä

Milloin Netflixin suosittu sarja You Season 5 alkaa? Milloin sinun kausi 5 alkaa? Tiedätkö uuden kauden päivämäärän? Milloin sinun uusi kausi esitetään? Onko uuden kauden päivämäärä tiedossa? Onko Netflix hyväksynyt You'n viidennelle ja viimeiselle tuotantokaudelle? Tällaisia ​​kysymyksiä tutkivat tv-sarjan fanit. Kausi 4 on nyt täysin ja kokonaan Netflixissä. Kausi debytoi 9. helmikuuta 2023, mutta Netflix varasi kaksi peliä ensimmäistä kertaa uudelle kaudelle. Kolme ensimmäistä kautta suoratoistettiin samanaikaisesti Netflixissä (vaikka ensimmäinen kausi esitettiin Lifetimessa ennen Netflixin sisällyttämistä). Sinun kauden 4 jakso 2 julkaistiin Netflixissä 9. maaliskuuta 2023, ja nyt kaikki ovat valmiina Joe Goldbergiin (Penn Badgley) ja Netflixiin, kun tarvitset kauden 5.

Jaoimme kaiken sinusta 5. kaudella. Päivitämme tätä tarinaa, kun saamme lisää tietoa uudesta kaudesta. Viimeisin päivitys oli tiistaina 14.

Onko Youn 5. tuotantokausi uusittu?

Ei vielä. Netflix ei ole virallisesti vahvistanut sinua tuotantokautta 5, mutta tarkoitan, että se olet sinä. Se on yksi Netflixin suosituimmista sarjoista. Vaikka neljäs kausi on saattanut saavuttaa toisen tai kolmannen kauden huiput, tässä tarinassa ja katsomassa on vielä paljon muuta.

Olen hieman yllättynyt, että Netflix on virallisesti uudistanut sinut kaudeksi 5, en valehtele. Tyypillisesti sarjan ensi-illan jälkeen meidän on odotettava noin kuukausi tai kaksi, ennen kuin Netflix ilmoittaa uusimisesta, mutta viime aikoina useille suosituille Netflix-sarjoille, mukaan lukien The Outer Banks ja muut, on tehty varhaisia ​​uusintoja. Kaiken kaikkiaan kuitenkin, jos olet You-fani, tämä ei ole aika paniikkiin tai muuhun. Todennäköisesti uusitaan pian.

Onko sinun kausi 5 viimeinen kausi?

Niin paljon siitä, että olet kauden 5 viimeinen kausi gevezese oli valaistu. Tietysti se riippuu luovasta tiimistä, Netflixistä, Sera Gamblesta ja Greg Berlantista, ja siitä, onko tämä loppu vai onko tässä tarinassa vielä muutama kausi.

Penn Badgley ilmoitti eilen, että hän päättää You 5:n viimeisen kauden. Tässä on mitä Badgley kertoi Indie Wirelle:

– Tuntuu, että meidän on pelattava toinen kausi. Minusta näyttää, että sen, mitä Joelle tapahtui, on tapahduttava, ja nyt hänen on pudottava edelleen saadakseen kaiken tämän vallan ja vaurauden", Badgley sanoi. "Mutta se ei tietenkään ole minusta kiinni. Missä sinua isännöidään? Mutta minusta ei ole niin, että haluamme aina olla vastuullisia tämän konseptin ja tämän hahmon kanssa, ja voimme vain antaa sen mennä, koska se menee hyvin.

Jos ohjelman tekijöinä on joku toinen, ota aina selvää, mitä seuraavalla kaudella voidaan lukea viimeisenä tuotantokautena. Ja sitten se on luultavasti loistava ratkaisu, koska tuntuu, että jotain työstetään tämän kauden loppuun mennessä."

Badgley ei vain jatkanut pelaamista toisella kaudella, vaan suunnitelma oli alun perin viiden kauden julkaisu, joka julkistettiin nyt viidennen kauden lopussa.

Sera Gamble kertoi myös New York Postille, että on olemassa suunnitelma:

"Sitä voisi ehdottomasti olla enemmän", Gamble, 39, kertoi The Postille. ”Meillä on käsitys siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Toivomme kuitenkin heti alussa ja pituudella pahinta. .

Ulkopuolelta sellissä You kausi 5 tuntuu siltä, ​​että siinä on tarinan suhteen kaikki viime kauden tunnusmerkit, puhumme siitä vähän myöhemmin.

Kuinka kauan fanien on odotettava sinua 5. kautta?

Netflix ei tietenkään ole julkistanut uuden kauden julkaisupäivää, ja siihen on todennäköisesti pitkä aika. Olettaen isot seitsemän, fanien uudet odotukset (mitä he tekevät!), sinun on odotettava vähintään vuosi tai kaksi kautta 5.

COVID-19-pandemia on lykännyt You-kautta 4, mikä saattaa lykätä kauden 3 prosessia. Joten on vaikea nähdä sitä osoituksena aiemmista kausista, varsinkin kun tämä siirtyi Netflixiin kaudeksi 2, siitä tuli valtava hitti ja sen suistui myöhempi pandemia ja uusi kausi seuraavalla neljännellä kaudella, jonka johdolla on käynnissä. ajatuksia elinikäisestä esityksestä. maa. On vaikea saada käsitystä siitä, kuinka kauan yhden kauden saaminen todella kestää.

Tuntuu kuitenkin siltä, ​​että Netflix ei yleensä julkaise uusia vuodenaikoja sinun kaltaisista suurista ohjelmista samana vuonna, joten se ei ole mahdollista vuonna 2023. Koska ohjelma esitettiin hyvin aikaisin vuonna 2023, harkitsemme uuden kauden odotusta. Julkaistu joskus vuonna 2024.

Odotin Gamblen ja kirjoittajien aloittavan kauden 5 pian, jos he eivät ole vielä kirjoittaneet sitä, ja tuotantoon ensi vuonna myöhemmin tänä vuonna. Tässä tapauksessa emme ryhdy varovaisiin toimenpiteisiin, kuten myöhään keväällä tai kesällä 2024 uudelle kaudelle.

Mitä seuraa Joe Goldbergille You-kaudella 5?

You Season 4 lopussa Joe palaa New Yorkiin. Hänen menneisyytensä piirteitä on julkaistu. Hän on parrasvaloissa Kate Lockwoodin ja hänen uuden yrityksensä rinnalla. He odottavat olevansa tyytyväisiä Joen tilanteeseen, mutta asiat eivät pysy sellaisena. Jos kyseessä on Joe, jonka todella tunnemme Joen, kun joku muu tulee pakkomielle ja Joe, joka on tässä tilanteessa, joutuu eroon Katesta, joka näyttää hyväksyneen sarjamurhaajan ja stalkerin menneisyytensä.

Tämä tarina voi viedä Joelle niin moneen suuntaan, mutta uskon, että se tulee varmasti täyteen, kun palaamme New Yorkiin ja vastaamme odotuksiamme siitä, mitä Joe tekee seuraavaksi.

Te kauden 5 näyttelijät

Koska ohjelmaa ei ole uusittu, se ei vielä kirjoita täyttä näyttelijää, mutta ohjelman pitäisi odottaa paluuta kaudelle 5 ja olla ensimmäisellä paikalla. Penn Badgley ja Charlotte Ritchie palaavat varmasti Joena ja Katena kaudella 5. Näistä sisäistämisepäilyistä ei ole epäilystäkään.

Badgleyn ja Ritchien lisäksi on vaikea sanoa, kuka palaa kaudelle 5. Harkitsemme uuden näyttelijän näkemistä kaudelle 5, kun Badgley ja Ritchien hahmot asettuvat New Yorkiin.

Voisitko Jenna Ortega, Tati Gabrielle ja entiset näyttelijät palata kaudelle 5?

Jenna Ortegan paluusta You'lle on puhuttu paljon, varsinkin sen jälkeen, kun keskiviikosta tuli yksi historian suurimmista Netflix-ohjelmista. Osoittautuu, että Ortegan kehitys takaisin kaudelle 4 paljastettiin keskiviikkona, joten hahmon Ellie Alvesin palauttamiseksi on varmasti olemassa suunnitelmia. Myös keskiviikkokautta 2 työstetään, joten ehkä tämä saattaa pitää Ortegan poissa kaudesta 5.

Neljännen kauden lopussa Marienne, jota näyttelee Tati Gabrielle, pakenee Nadian, Amy-Leigh Hickmanin ansiosta, joka joutuu myöhemmin vankilaan. Edes lausunto hänen puolestaan ​​ei paljastanut mitään seurauksista tai hänen nousustaan ​​"Eat the Rich" -murhaajaksi. Joten on kolme selviytyjää, jotka tietävät suoraan Joen menneisyydestä.

Mutta joukko ihmisiä, jotka tietävät, mitä Joe tekee, kasvaa. Quinn-perhe, jolla on historiaa Joen kanssa, omistaa Theon (Dylan Arnold), Matthew'n (Scott Speedman), Sherry ja Cary Conradin (Shalita Grant ja Travis Van Winkle) ja Will Bettelheimin (Robin Lord Taylor). Joen menneisyys, josta Ellie, Marienne ja Nadia lukivat hieman, saattaa palata purra häntä kaudella 5. Toivon niin!

Siinä kaikki Sen 5 kauden syntymäpostaukset viime kerralla. Se on tällä hetkellä parhaiden Netflix-sarjojen joukossa. Jos tarvitset lisää neuvoja, katso luettelo. Pysy kuulolla saadaksesi lisää uutisia hittisarjasta.

Günceleme: 25/03/2023 18:14

Samanlaisia ​​mainoksia