Milloin Shadow and Bone -kausi 3 alkaa Netflixissä?

Milloin Shadow and Bone -kausi saa ensi-iltansa Netflixissä?
Milloin Shadow and Bone -kausi saa ensi-iltansa Netflixissä?

Shadow and Bone Season 2 on saatavilla Netflixissä. Onko jatkoa? Tässä on, mitä tiedämme kaudesta 3 tähän mennessä. Shadow and Bone sijoittuu kuvitteelliseen 19-luvun versioon. Vaikka Netflix-sarjassa käytettiin aseita, miekkoja ja mikä tärkeintä Grishan voimia, jousella ja nuolella on pitkä historia. Pääpaino on Alinassa, joka löytää yliluonnolliset voimansa kotimaassaan Ravkassa. Se muuttuu nopeasti kiinnostamattomasta kartografista halutuksi ja tärkeäksi aseeksi Ensimmäiselle armeijalle. Nyt kun toinen kausi on saatavilla suoratoistoalustalla, fanit ihmettelevät heti, jatkuuko tarina.

  • Onko Shadow and Bone -kausi 3 olemassa ja milloin se alkaa?
  • Ketkä pelaajat ovat listalla?

Aloitus, juoni, traileri, näyttelijät ja muut. – mikä mahdollisesta kolmannesta kaudesta tiedetään, löytyy tästä yhdellä silmäyksellä.

Onko Shadow and Bonella kolmas tuotantokausi?

Kaikki, jotka tällä hetkellä toivovat jatko-osaa "Shadow and Bone" -elokuvalle, joutuvat odottamaan hieman kauemmin: Netflix ei ole vielä vahvistanut kauden 3. Suoratoistopalvelu odottaa yleensä kuluvan kauden menestystä ennen jatko-osan tilaamista. Mutta koska sarja perustui kirjailija Leigh Bardugon kahteen eri kirjasarjaan, showrunner Eric Heisserer keksi heti idean Shadow And Bonesta kolmen kauden suunnitelmana. Odotamme todennäköisesti myös kolmatta kautta.

Milloin Shadow and Bone -kausi 3 alkaa Netflixissä?

Julkaisupäivämäärää ei ole toistaiseksi asetettu, sillä uutta kautta ei ole vielä varmistettu ja kuvattu. Heti kun Netflix tekee asiasta ilmoituksen, löydät aloituspäivän täältä.

Ainoa varma asia on, että kausi 3, kuten kaikki uudelleenkäynnistykset, on saatavilla klo 9 alkaen esityspäivänä.

Mistä Shadow and Bone: kausi 3 on kyse?

Tietenkin fanit haluavat tietää, kuinka Grishan, Alinan ja Co:n voimat jatkuvat. Mutta täälläkin pitää olla kärsivällinen. Mahdollisesta juonenkäänteestä ei tiedetä mitään, sillä jatko-osasta ei ole vielä varmistusta.

Jos Netflix kuitenkin noudattaa useimpien ohjelmien kaavaa, Shadow and Bonen kausi 3 liittyy suoraan toisen kauden tarinaan.

Onko kaudelle 3 traileria?

Valitettavasti ne, jotka haluavat nähdä etukäteen "Shadow and Bone" -elokuvan mahdollisen jatko-osan, joutuvat odottamaan: kauden 3 traileria ei tällä hetkellä ole. Heti kun se julkaistaan, löydät sen täältä.

Shadow and Bone -kausi 3 yhdellä silmäyksellä

Netflix ei ole vielä vahvistanut Shadow and Bone -kautta 3. Tällä hetkellä on epäselvää, mitkä näyttelijät todennäköisesti esittävät uusia hahmoja. Mutta voidaan olettaa, että pääosan pitäisi pysyä samana.

Löydät yleiskatsauksen nykyisistä näyttelijöistä ja heidän rooleistaan ​​täältä:

Jessie Mei Li Alina Starkovina
Archie Renaux hahmona Malyen Oretsev
Ben Barnes kenraali Kiriganina
Freddy Carter Kaz Brekkerin roolissa
Kit Young hahmona Jesper Fahey
Amita Suman hahmona Inej Ghafa
Danielle Galligan hahmona Nina Zenik
Calahan Skogman hahmona Matthias Helvar
Daisy Head hahmona Genya Safin
Lewis Tan hahmona Tolya Yul-Bataar
Anna Leong Brophy Tamar Kir-Bataarina
Jack Wolfe Wylan Hendriksin roolissa
Patrick Gibson Nikolai Lantsovin roolissa

Shadow and Bone: kauden 1 juoni

Sotilaiden ja kartografien säännöllisen armeijan riveihin liittyneet Alina ja Mal eivät ole innostuneet lähetettäessä heidät Itä-Ravkaan. Tätä varten heidän on ylitettävä pilkkopimeiden varjojen käytävä, jossa asuu siivekkäitä hirviöitä, jotka jakavat maan läpäisemättömällä pimeydellä ja nielevät toistuvasti ne, jotka uskaltavat ylittää sen. Ryhmää vastaan ​​hyökätään Varjokäytävässä, kuten pitääkin, mutta ihmeen kaupalla Alina säteilee kirkasta hehkua pelastaakseen Malin olennoista.

Shadow and Bone: kauden 2 juoni

Alina Starkov on paennut. Jotkut näkevät hänet toivon symbolina, toiset epäilevät häntä petturiksi, mutta hän on päättänyt tuhota Varjokäytävän ja pelastaa Ravkan tuholta. Mutta kenraali Kirigan on palannut lopettamaan aloittamansa. Kirigan on vaarallisempi kuin koskaan, ja sitä tukee valtava uusi tuhoutumattomilta näyttävien varjohirviöiden armeija ja pelottavia uusia Grishan jäseniä.

Günceleme: 17/03/2023 20:59

Samanlaisia ​​mainoksia