39 736 harjoittelijaa osallistui julkisiin koulutuskursseihin maanjäristysvyöhykkeellä

Tuhat harjoittelijaa osallistui maanjäristysvyöhykkeen julkisiin koulutuskursseihin
39 736 harjoittelijaa osallistui julkisiin koulutuskursseihin maanjäristysvyöhykkeellä

Opetusministeri Mahmut Özer totesi, että 64 39 harjoittelijaa osallistui 736 paikkaan järjestetyille yleissivistyskursseille, jotka on perustettu varmistamaan kansalaisten osallistuminen sosiaaliseen ja kulttuuriseen toimintaan kymmenessä maakunnassa, joissa maanjäristys tapahtui.

Opetusministeriön elinikäisen oppimisen puitteissa tekemät tutkimukset kansalaisten koulutuksen saatavuudesta jatkuvat keskittymällä kymmeneen maanjäristysvyöhykkeen maakuntaan.

Opetusministeri Mahmut Özer kertoi sosiaalisen median tilillään elinikäisen oppimisen puitteissa toteutetuista toimista maanjäristysvyöhykkeellä: ”Keskustelukurssillemme osallistui 10 64 harjoittelijaa 39 pisteessä 736 maakunnassa. Jatkamme palveluiden tarjoamista kansalaisillemme katastrofialueella sosiaalisen ja kulttuurisen toiminnan kautta." antoi lausunnon.

Elinikäisen oppimisen tuki- ja koordinointikeskusten kartta Osoita.

Günceleme: 18/03/2023 13:22

Samanlaisia ​​mainoksia