Kopioi kauppa ja kryptovaihto PrimeXBT:n kanssa, valitukset PrimeXBT:stä oikein: Pitäisikö meidän olla huolissaan alustasta?

Kopioi kaupankäynti ja kryptovaihto PrimeXBT:n kanssa PrimeXBT:tä koskevat valitukset ovat totta, pitäisikö meidän olla huolissaan alustasta?
Kopioi kauppa ja kryptovaihto PrimeXBT:n kanssa, valitukset PrimeXBT:stä. Pitäisikö meidän olla huolissaan alustasta?

PrimeXBT on täydellinen työkalu kaikille, jotka haluavat lisätä kryptovaluuttakaupan tulojaan. PrimeXBT:n voittoaseman kopioiminen tarjoaa myös laajan valikoiman ominaisuuksia, joiden avulla kauppiaat voivat maksimoida voittonsa.

Mikä on PrimeXBT? Tutkitaan yhdessä PrimeXBT:tä

Sijoittajat voivat käyttää sekä kryptovaluuttoja että perinteisiä omaisuusluokkia PrimeXBT:n, intuitiivisen kaupankäyntialustan, avulla. Pitkä ja lyhyt marginaalikauppa on saatavilla, jolloin voit ansaita rahaa sekä nousevilla että laskevilla markkinoilla. PrimeXBT on vahva haastaja alhaisten maksujen, maailmanlaajuisen kattavuuden, eri omaisuusluokkien vipuvaikutuksen, suosituspalkkioohjelman ja maailmanlaajuisen läsnäolon ansiosta. Coinvesting antaa aloitteleville kauppiaille mahdollisuuden seurata kokeneempien ja menestyneempien kauppiaiden menetelmiä ja luoda all-in-one-kaupankäyntialustan, joka toimii sekä kokemattomille että kokeneemmille kauppiaille.

kuva

Se antaa kauppiaille pääsyn tärkeimpiin fiat-valuuttoihin, mukaan lukien Australian dollari, euro, Kanadan dollari, Sveitsin frangi, Japanin jeni, punta ja Yhdysvaltain dollari kaikilla FOREX-markkinoilla. Kauppaan tarjottavia hyödykkeitä ovat öljy, kulta, maakaasu ja hopea.

kuva

PrimeXBT Lyhyt arvostelu

Vipuvaikutteinen kaupankäynti on PrimeXBT:n, kryptovaluutta- ja forex-välittäjä, tarjoama palvelu asiakkaille ympäri maailmaa. Tämä arvio kattaa PrimeXBT:n kaupankäyntipaikat, kryptovaluuttaennusteet, mobiilisovellukset ja -palvelut, mukaan lukien tuetut maat. Käymme läpi myös talletus- ja kotiutustavat, kampanjabonukset, kotiutuskäytännöt ja KYC-vahvistusmenettelyt.

PrimeXBT Trading Services perustettiin Seychelleillä vuonna 2018. Siitä on sittemmin kasvanut globaali brändi, jolla on asiakkaita yli 150 maassa. st. Vincent ja Grenadiinit perustivat välittäjän vuonna 2019, ja sen hallintotoimistot ja infrastruktuuri sijaitsevat Sveitsissä.

PrimeXBT-valitus

kuva

Joskus voit käsitellä asiakkaiden valituksia, mutta tosiasia on, että suurimman osan ajasta voi olla vaikea ymmärtää kaikkea, tai he kävivät kauppaa itse, eivätkä asiantuntijoiden kanssa, joilla on laaja kokemus kryptovarojen kaupasta.

Sijoitustuotteet

kuva

Sijoitustuotteita, joilla voit käydä kauppaa PrimeXBT-alustalla, ovat:

 • Kryptovaluutta: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Cardano, Stellar ja monet muut kryptovaluutat.
 • Forex: Euro, Yhdysvaltain dollari, Japanin jeni, Ison-Britannian punta, Australian dollari, Kanadan dollari, Sveitsin frangi ja monet muut valuutat.
 • Hyödykkeet: kulta, hopea, öljy, maakaasu, vehnä, maissi ja monet muut hyödykkeet.
 • Indeksi: SandP 500, Dow Jones, NASDAQ, DAX, FTSE 100 ja monet muut indeksit.

PrimeXBT:n avulla sijoittajat voivat käyttää monia erilaisia ​​sijoitustuotteita ja hajauttaa salkkujaan. On kuitenkin aina tärkeää ymmärtää riskit ja käyttää asianmukaisia ​​sijoitusstrategioita ennen sijoittamista.

kuva

Kopioi Trade PrimeXBT

kuva

PrimeXBT on johtava kaupankäyntialusta, joka tarjoaa kopiokaupan ominaisuutena. Alustan avulla kauppiaat voivat kopioida muiden menestyneiden kauppiaiden kaupat muutamalla napsautuksella. Tämä ominaisuus on saatavilla PrimeXBT-ohjauspaneelissa ja sitä on helppo käyttää.

Kun kauppiaat ovat allokoineet varoja, kopiointijärjestelmä kopioi automaattisesti valitun kauppiaan kaupat heidän omalle tililleen. Tämä tarkoittaa, että kauppiaat voivat hyötyä valitun elinkeinonharjoittajan onnistuneista kaupoista ilman, että heidän tarvitsee analysoida tai tehdä kauppapäätöksiä.

kuva

PrimeXBT:n kopiointikaupan edut

PrimeXBT:n kopiointikauppa tarjoaa kauppiaille useita etuja, mukaan lukien:

 1. Mitä on kopiointikauppa?
  Copy Trading on strategia, jonka avulla kauppiaat voivat kopioida muiden menestyneiden kauppiaiden kauppoja. Tämä voidaan tehdä manuaalisesti tai automaattisesti käyttämäsi kaupankäyntialustan mukaan. Kopiokaupan ideana on, että kauppiaat voivat hyötyä muiden kauppiaiden kokemuksista ja menestyksestä ilman, että heidän tarvitsee käyttää aikaa ja vaivaa oman kaupankäyntistrategiansa kehittämiseen.
 2. Säästää aikaa ja vaivaa
  Kopiointi PrimeXBT:llä säästää kauppiaiden aikaa ja vaivaa. Kauppiaiden ei tarvitse käyttää aikaa markkinoiden analysointiin tai kaupankäyntipäätösten tekemiseen. Kopiointijärjestelmä kopioi automaattisesti valitut kauppiaat, mikä tarkoittaa, että kauppiaat voivat keskittyä muihin toimintoihin.
 3. monipuolistaminen
  PrimeXBT-kopiokaupan avulla osakkeet voivat monipuolistaa salkkujaan. Kauppiaat voivat kuluttaa erilaisia ​​kauppiaita erilaisilla kaupankäyntistrategioilla ja kohdentaa varoja siihen. Tämä hajautus auttaa lisäämään tappioriskiä ja voiton mahdollisuuksia.
 4. läpinäkyvyys
  Kopiointikauppa PrimeXBT:ssä on läpinäkyvää. Kauppiaat voivat tarkastella kunkin kauppiaan suorituskykyä, kauppahistoriaa ja kaupankäyntistrategioita. Tämä auttaa elinkeinonharjoittajia tekemään tietoisia päätöksiä valitessaan seurattavaa elinkeinonharjoittajaa.

kuva

Covesting.io-kaupankäyntimoduuli

kuva

Covesting Copy -kaupankäyntimoduulin avulla alustan käyttäjät voivat selata satoja muiden kauppiaiden tarjoamia kaupankäyntistrategioita ja kopioida automaattisesti heidän kaupankäyntitoimintaansa. Covesting Copyn kaupankäyntimoduulin avulla voit saada samat tuotot kuin alustan parhaat kauppiaat.

PrimeXBT toimii vain luotettujen covesting.io-pörssien (swap) kanssa, mikä tarkoittaa, että covesting.io- ja PrimeXBT-yhteys kaksinkertaistaa varojen suojan tunkeilijoilta ja hakkereilta.

kuva

Primexbt-sovellus

kuva

PrimXBT kehitti IOS- ja Android-mobiiliversion. Mitä haluat tehdä verkkopohjaisella alustalla, voit soveltaa samaa mobiilisovelluksissa.

PrimeXBT-suojaus

kuva

Yksi suurimmista huolenaiheista, joita ihmiset pitävät kryptovaluutoilla kaupankäynnissä, on turvallisuus. "Onko PrimeXBT luotettava?" Monet ihmiset kysyvät tämän kysymyksen. Päätimme keskustella tästä aiheesta yksityiskohtaisesti PrimeXBT-arvostelussamme.

Kyberturvallisuustoimenpiteet ja -käytännöt ovat käytössä asiakkaiden omaisuuden suojelemiseksi kaikilta ennakoiduilta ja uhilta, ja kaupankäyntimoottori on suunniteltu täyttämään verkkokaupan alan korkeimmat vaatimukset.

Usean allekirjoituksen pääsyä käytetään turvaamaan hyökkäyksiä ja sietämään avaimen tai laitoksen käyttöoikeuden menettämistä, ja varojen siirrot Cold Storagesta Hot Walletsiin suoritetaan manuaalisesti ja vaativat koordinoituja toimia useilta työntekijöiltä. PrimeXBT on ylpeä siitä, että sillä on yksi markkinoiden edistyneimmistä ja luotettavimmista kaupankäyntiohjelmistoista.

kuva

palkat

kuva

Nykyinen seuraaja

Oma pääoma, BTC

Nykyinen seuraaja

Osakkeet, ETH

Nykyinen seuraaja

Oma pääoma,

USDT / USDC

Kaupankäyntimaksu, krypto Kaupankäyntimaksu, FX ja metallit Kaupankäyntimaksu, indeksit
1 tai vähemmän 25 tai vähemmän 50,000 tai vähemmän 0.05% 0.001% 0.01%
1-5 125 250,000 0.05% 0.001% 0.01%
5-10 250 500,000 0.055% 0.0011% 0.011%
10-15 375 750,000 0.061% 0,0012% 0.0122%
15-20 500 1,000,000 0.082% 0.0016% 0.0164%
20-40 1000 2,000,000 0.121% 0.0024% 0.0242%
40-60 1500 3,000,000 0.192% 0.0038% 0.0384%
60-80 2000 4,000,000 0.29% 0.0058% 0.058%
80-110 2750 5,500,000 0.481% 0.0096% 0.0962%
110 tai enemmän 5750 11,500,000 0.65% 0.013% 0.13%

kuva

Marginaalikauppa

kuva

Marginaalikauppa PrimeXBT:ssä antaa kauppiaille mahdollisuuden hyödyntää pieniä hintaliikkeitä kryptovaluuttamarkkinoilla ja mahdollisesti saada suurempia voittoja kuin he tekisivät pelkästään omilla varoillaan. On kuitenkin tärkeää huomata, että marginaalikauppa lisää myös tappioriskiä, ​​koska tappiot kasvavat, kun käytetään vipuvaikutusta.

On tärkeää, että kauppiaat hallitsevat huolellisesti riskejään käydessään kauppaa marginaaleilla ja käyttävät riskinhallintatyökaluja, kuten stop loss -toimeksiantoja ja ota voittomääräyksiä mahdollisten tappioiden minimoimiseksi. Lisäksi kauppiailla on oltava vankka käsitys markkinoista ja välineistä, joilla he käyvät kauppaa, voidakseen tehdä tietoisia päätöksiä.

Vipu

kuva

Sijoittajat voivat säätää vipuvaikutustasojaan PrimeXBT:ssä riskinsietokykynsä ja kaupankäyntistrategiansa mukaan. PrimeXBT – vipuvaikutus on erittäin kilpailukykyinen kryptoparien kanssa aina 1:1000 asti. Vipuvaikutus vaihtelee, mutta riippuu kaupan koosta. On tärkeää huomata, että tarjottu enimmäisvipuvaikutus voi vaihdella kauppaparista ja markkinaolosuhteista riippuen.

Kaiken kaikkiaan vipuvaikutus on tehokas työkalu, joka voi auttaa kauppiaita saavuttamaan potentiaalisesti suurempia voittoja kryptovaluuttamarkkinoilla, mutta sitä tulee käyttää varoen ja ymmärtäen vahvasti siihen liittyvät riskit.

kuva

Talletukset ja nostot

kuva

Tallettaaksesi sinun on ensin kirjauduttava PrimeXBT-tilillesi ja siirryttävä alustan "Talletus"-osioon. Tämän jälkeen voit valita kryptovaluutan, jonka haluat tallettaa, ja alusta antaa sinulle ainutlaatuisen talletusosoitteen. Voit siirtää minkä tahansa kryptovaluutan henkilökohtaisesta lompakostasi tähän osoitteeseen ja rahat näkyvät pian PrimeXBT-tililläsi.

Peruuttamisprosessi on samanlainen. Sinun on mentävä alustan "Nosto" -osioon ja valittava kryptovaluutta, jonka haluat nostaa. Sinun on annettava nostoosoite, joka on sen ulkoisen lompakon osoite, johon haluat siirtää varoja. PrimeXBT hyväksyy sitten nostopyyntösi ja kun se on hyväksytty, rahasi siirretään ulkoiseen lompakkoosi.

kuva

PrimeXBT Asiakkaiden arvostelut

kuva

Käyttäjien kommentit PrimeXBT:stä:

“Upea alusta! Täydellinen hoito! Valitettavasti osakekaupan vaihtoehtoja ei ole niin paljon kuin odotin, mutta jos kysyt minulta, onko PrimeXBT turvallista, kyllä, minulla ei ole epäilystäkään siitä!

”PrimeXBT:llä on erittäin ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu. Erityisesti verkkopankissa talletus- ja nostotapahtumat hoituvat välittömästi tai erittäin nopeasti ja helposti. PrimeXBT-maksut eivät häiritse minua."

"Pidän siitä, että tukipalvelu toimii kellon ympäri ja vastaa kaikkiin PrimeXBT-arvosteluihin. Tämä osoittaa, että he pitävät tärkeänä palveluiden läpinäkyvyyttä.

kuva

PrimeXBT:n miinukset ja edut

kuva

✅ Plussat

 • Suojaus: Kaksivaiheisen todennuksen ja täyden kyberturvallisuuden käyttö kuluttajien omaisuuden suojaamiseksi.
 • Asiakastuki: Erinomainen livenä sohbet asiakaspalvelutiimi.
 • Fiat-ostokset: Sijoittajat voivat käyttää luotto-/pankkikortteja ja SEPA-siirtoja ostaakseen kolikoita.
 • Helppo rekisteröinti: yksinkertainen rekisteröintiprosessi

❌Haitat

 • PrimeXBT tukee vain 5 kolikkoa. Huolimatta niukkuudesta ne ovat yksi suurimmista nykyään saatavilla olevista kryptovaluutoista. Sijoittajat voivat käyttää myös muita tärkeitä omaisuustyyppejä tämän yhden luukun kaupankäyntialustan kautta.
 • Demotiliä ei tällä hetkellä ole saatavilla. Silti asiakkaat voivat testata alustaa reaaliaikaisessa kaupankäyntiympäristössä vain 0,001 BTC:n minimitalletuksella.

tulos

kuva

Sijoittajat voivat käyttää sekä kryptovaluuttoja että perinteisiä omaisuusluokkia PrimeXBT:n, intuitiivisen kaupankäyntialustan, avulla. Pitkä ja lyhyt marginaalikauppa on saatavilla, jolloin voit ansaita rahaa sekä nousevilla että laskevilla markkinoilla. PrimeXBT on vahva haastaja alhaisten maksujen, maailmanlaajuisen kattavuuden, eri omaisuusluokkien vipuvaikutuksen, suosituspalkkioohjelman ja maailmanlaajuisen läsnäolon ansiosta. Coinvesting antaa aloitteleville kauppiaille mahdollisuuden seurata kokeneempien ja menestyneempien kauppiaiden menetelmiä ja luoda all-in-one-kaupankäyntialustan, joka toimii sekä kokemattomille että kokeneemmille kauppiaille.

kuva

FAQ

Onko PrimeXBT luotettava?

Kyllä, PrimeXBT on luotettava kaupankäyntialusta, jossa on kattava kyberturvallisuuskehys, joka varmistaa asiakkaan omaisuuden suojauksen aina.

Onko PrimeXBT huijaus?

Ei, PrimeXBT on laillinen ja turvallinen (kuten muutkin keskitetyt pörssit). Muista kuitenkin aina sanonta "Ei avaimesi, ei kryptosi".

Tarjoaako PrimeXBT sosiaalista kaupankäyntiä?

Ei, se ei tarjoa sosiaalista kauppaa. Kopioi kaupankäyntimoduuli – luo voittoa luomalla ja hallitsemalla omaa strategiaasi ja/tai seuraa (kopioi) muiden menestyneiden kauppiaiden strategioita.

Günceleme: 15/03/2023 15:37

Samanlaisia ​​mainoksia