Tarjous Kocaelin veturilapsikylähankkeesta on tehty

Tarjous Kocaeli Locomotive Children's Cove -projektista on tehty
Tarjous Kocaelin veturilapsikylähankkeesta on tehty

Pääkaupunkiseudun Kocaelin kunta jatkaa projektien tuottamista onnellisille perheille ja onnellisille lapsille. Tässä yhteydessä Metropolitan on työstänyt lasten ja vanhempien junaveturia muistuttavan sosiaalipalvelulaitoksen. Veturilapsikylä -hankkeen kohdeyleisönä ovat 3–6-vuotiaat lapset vanhempansa. Hankkeesta tarjouksen jätti kolme yritystä.

VISUAALINEN SUUNNITTELU herätti huomion

Pääkaupunkiseudun kunnan suunnittelema Veturilapsikylän suunnittelussa oleva sosiaalipalvelutila rakennetaan 265 neliömetrin alueelle Izmit Doğun kasarmipuistoon. 3-6-vuotiaiden lasten viihde- ja toiminta-alueeksi suunniteltu tila koostuu yhteensä 11 vaunusta. Myös visuaalisella suunnittelullaan huomiota herättävän Veturilapsikylän rakentamisen tarjous toteutettiin Metropolitanin pääpalvelurakennuksen tarjoushallin sähköisessä järjestelmässä. Tarjouskilpailussa, johon osallistui kolme yritystä, halvin tarjous oli 4 miljoonaa 477 tuhatta TL. Toimikunta käsittelee ehdotukset ja työ alkaa 10 työpäivän kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta.

YHTEENSÄ RAKENNETAAN 11 VAUNUA

Hankkeen puitteissa, jossa järjestetään erilaisia ​​aktiviteetteja lapsille, se koostuu 15 työpajavaunusta 8 hengelle, 1 hallintovaunusta, 1 märkäaluevaunusta lapsille ja 1 odotushuoneesta keittiötilalla kasvattajille ja vanhemmille. ja yhteensä 11 vaunua. Projektin oli tarkoitus tehdä 11 junavaunujen suunnittelusta. Vaunujen layout muotoiltiin sijoitettavaksi etuosaan sisäänkäynti- ja seremonia-alueen, lasten kiertoalueiden, leikkipaikan ja ulkoilua varten suunnitellun amfiteatterin mukaan. Jokainen kontti on kooltaan 3×8 metriä ja yhteensä 24 neliömetriä. Kokonaissisäpinta-alaksi on suunniteltu 264 neliömetriä ja puistoalueen kokonaisoleskelualueeksi 1433 neliömetriä.

YRITYKSET JA KOPIOIT

  1. Ersun Construction 4 miljoonaa 477 tuhatta 600 TL
  2. Ferhat Töre Özallar Rakentaminen 5 miljoonaa 147 tuhatta TL
  3. FS Saygılı rauta- ja teräsrakentaminen 5 miljoonaa 640 tuhatta TL

Günceleme: 04/03/2023 12:06

Samanlaisia ​​mainoksia