Kiina, Venäjä ja Iran järjestävät yhteisharjoituksen Omaninlahdella

Kiina, Venäjä ja Iran järjestävät yhteisharjoituksen Omaninlahdella
Kiina, Venäjä ja Iran järjestävät yhteisharjoituksen Omaninlahdella

On ilmoitettu, että Kiinan, Iranin ja Venäjän laivastojoukot pitävät yhteisiä harjoituksia Omaninlahdella 15.-19. maaliskuuta. Kyseiset kolme maata järjestävät yhteisiä meriharjoituksia kolmatta kertaa vuosien 2019 ja 2022 jälkeen.

Lähettämällä yhteiseen harjoitukseen Nanning-nimisen ohjatun ohjushävittäjän Kiina osallistuu koulutukseen muun muassa ilmaetsinnässä ja meripelastuksessa. Yhteisharjoitus hyödyttää paitsi osallistujamaiden merivoimien välisen konkreettisen yhteistyön syventämistä, myös osoittaa osapuolten tahdon ja kyvyn yhdessä suojella merenkulun turvallisuutta ja rakentaa kohtalokumppanuutta merellä.

Günceleme: 15/03/2023 13:58

Samanlaisia ​​mainoksia